Gears of War 3 لیک شد!!!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
jsmksf9z9iohpdmnnezx.jpg

آپدیت خبری:

ظاهرا این نسخه فقط قابل اجرا بر روی دستگاه های J-tag هستش. به حسابی میشه گفت این نسخه Dev بازی هست.

طبق اخباری که در سایت Neogaf درج شده بازی GeOW 3 لیک شده است!

Warning: Gears of War 3 leaked!
Heads up guys, a work in progress version of Gears of War 3 has been leaked. It apparently has the full single-player and all the multiplayer options.Buggy as hell, but it seems like it's all there. Avoid youtube and other forums if you don't want to be spoiled. There are videos all over youtube as proof. Just a heads up.
به گوش باشید، نسخه در دست ساخت بازی GeOw3 لیک شده است. به نظر میرسه که این نسخه دارای بخش تک نفره و مولتی پلیر کامل هست. باور کردنی نیست، اما مثل اینکه کاری هست که انجام شده. اگر میخواهید بازی برایتان اسپویل نشود از سایت هایی مثل You-Tube و فروم ها دوری کنید. در سراسر You-Tube ویدئوهایی از این نسخه پخش شده است. پس به گوش باشید!

با تشکر از Kenji

منبع

آخرین ویرایش:
والا من فقط این تورنــت رو دیدم:

http://thepiratebay.org/torrent/6511061/Gears_of_War_3__Full_Game__Developers_Copy_%28Jtag_only%29

"
Gears of War 3 Full Game. Works only on Jtag Xbox 360. May be bugs,gliches and lags but its Developers version so what to expect. Enjoy!"

که تازه اینم دانلود نمیشه! و زده 3 تا سید داره... مگه میشه همچین چیزی لیک بشه و تو خلیج دزدان دریایی تورنتش نریخته باشه ؟! :دی

داخل تورنتها هم گشتم تا این لحظه چیزی مبنی براین باز نیومده..
ولی اگه لیک شده باشه خیلی حیفه همچنان که خبر فیک میزنه همچین یه نمه:d

خسته نباشی!
این لینک ها مربوط به گیرز آف وار 1 هست !!!!

http://w1.megarapid.net/forums/t/226772.aspx

قبل دانلودش بهتره بیای پست های منو بخونی:دی

• Like
Reactions: Ashkan84
یه عده همچین عزاداری راه انداختن سنگ epic رو به سینه میزنن و فحش میدن انگار اورجینال میخوان بخرن!
کسایی که بازی واسشون ارزش داره و اورجینال میخرن به کنار
شما که داری عزاداری میکنی و حمایت از تولید کننده ولت نمیکنه چه الان ۲ تومن بدی بخری چه ۳ هفته دیگه چه ۳ ماه دیگه ! چه فرقی به حال شما داره آخه!
چه بازی با باگ بازی کنی چه بازی رو dvd خش اوفتاده چه بن شی و چه نشی هیچ فرقی یوخده
باز اونهایی که حرف از اورجینال و ارزش بازی و مالتی میزنن یه چیزی که خداییش هم مالتی این بازی ارزشش رو داره

• Like
Reactions: 浪人
خسته نباشی!
این لینک ها مربوط به گیرز آف وار 1 هست !!!!

http://w1.megarapid.net/forums/t/226772.aspx

قبل دانلودش بهتره بیای پست های منو بخونی:دی

=))

اگه پستهای من رو میخوندی هیچ جا نگفتم گیرز 3
فقط گفتم لینکهای gears of war
و 100 هم دیدی که سالم بودن و این توصیه هم واسه همین بود :
این هم لینکهای gears of war
فقط قبل ار دانلود پشنهاد میکنم پست های من رو بخونید =))
9[]

تا همین الان 14 پی ام خصوص مبنی بر دریافت لینکها دادن بهم
چه حالی داد>:)=)) چقدر دزد داریم تو این سایت >:)

• Like
Reactions: Terova
تا جایی که من فهمیدم، فقط برای کنسول های JTAG ـه. پس خیالتون راحت باشه:biggrin1: اما بازم باید حواستون باشه یه وقت تو نت چیزی براتون اسپویل نشه.

میشه منبع بدی..

الان خیال کردی مردم مسخره دست تو هستن..

خواهشا مدیرها یک برخوردی بکنن

Hater های عزیز برید تو کار انتشار در ابعاد وسیع :دی حتی میتونید برید تعداد بالا 360 بخرید و اینو صد بار بازی کنید تا بسوزد هزار جای کلیف بی و مایکروسافت

فقط براي كنسول هاي Jtag ليك شده.ميتونيد براي فهميدن صحت و سقمش هم به اين سايت مراجعه كنيد.
فقط در بخش كنسول هاي JTag براي دانلود موجوده.براي كنسول هاي ديگه بايد دو ماه و نيم ديگه صب كرد!

آقا از فردا پس فردا هر کی اومد تو تاپیکه Gears3 خواست نظرش بده بلکه گیم پلی از هستی بنش کنین ! چه آدمای حرومزاده ای پیدا میشن !
داداش چرا اینجوری صحبت میکنی بیشتر دوستان کپی یا بازی های لیک شده تو ایران بازی میکنن الان داری به همه فوش میدی
دوستان یجوری ژست میگیرید انگار همه اوریج بازید تو جمع ما فوقش 2 3 نفر بتونن اوریج بخرن پس الکی اینطوری ژست نگیرید

jtag ها برید حالشو ببرید کاشکی ما هم می تونستیم بازی کنیم
رکورد زده این تاپیک
کاربران در حال مشاهده ::d
GOW III*, ‏MAHABCO86, ‏IcE_bOy, ‏pengel, ‏KiNG St@r, ‏Cj_sa, ‏vahid_ba, ‏Dragon, ‏M@$0UD, ‏Navid+, ‏poorya_l, ‏hp3in_pro, ‏m warfer, ‏Feriddi mrcury, ‏kayne, ‏shah994, ‏TOP Game, ‏A.Silent Hill, ‏NERO 7, ‏Bek, ‏Viktor Reznov, ‏mactavish1390, ‏racon_leon

یه عده همچین عزاداری راه انداختن سنگ epic رو به سینه میزنن و فحش میدن انگار اورجینال میخوان بخرن!
کسایی که بازی واسشون ارزش داره و اورجینال میخرن به کنار
شما که داری عزاداری میکنی و حمایت از تولید کننده ولت نمیکنه چه الان ۲ تومن بدی بخری چه ۳ هفته دیگه چه ۳ ماه دیگه ! چه فرقی به حال شما داره آخه!
چه بازی با باگ بازی کنی چه بازی رو dvd خش اوفتاده چه بن شی و چه نشی هیچ فرقی یوخده
باز اونهایی که حرف از اورجینال و ارزش بازی و مالتی میزنن یه چیزی که خداییش هم مالتی این بازی ارزشش رو داره
تایید میشه! با اینکه خودمم ناراحتم:دی
ولی حیف شد:| خدا کنه سریع جمو جورش کنن!
از فردا صبح بقالیه سرکوچمون مینویسه : gears of war 3 به صورت full version در همه رجین ها برای همه 360 ها موجود است=)) با کاور و رایت 2 x =))

:دی ببخشید لیک شدن یعنی چی؟:دی

لیک شدن یعنی بازی به طور غیر قانونی توسط بعضی افراد دزدیده شده!! و این افراد هم اینک دانلودش رو میزارن! )x
واقعا چرا می خوان لذت این بازی رو به خاطر چند ماه زودتر بازی کردن ولی با باگ بازی کردن کوفت خودشون کنند؟
دوستان مطمئنید که خبر راسته؟:(

http://www.xbox360iso.com/showthread.php?p=2808635#post2808635

دوستان Jtag Just!! فعلا البته.
نظر من : درسته بسیاری از ما کپی بازی می کنیم اما همین کپی رو بزاریم موقع ریلیز البته نظر من.

حتی اگه از نظر اخلاقیش هم نگاه نکنیم (‌ :d ) بهتره صبر کنیم تا نسخه ی پولیش شده ی بازی بیاد تا ازش لذت کافی رو ببریم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or