Gears of War 3 لیک شد!!!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
jsmksf9z9iohpdmnnezx.jpg

آپدیت خبری:

ظاهرا این نسخه فقط قابل اجرا بر روی دستگاه های J-tag هستش. به حسابی میشه گفت این نسخه Dev بازی هست.

طبق اخباری که در سایت Neogaf درج شده بازی GeOW 3 لیک شده است!

Warning: Gears of War 3 leaked!
Heads up guys, a work in progress version of Gears of War 3 has been leaked. It apparently has the full single-player and all the multiplayer options.Buggy as hell, but it seems like it's all there. Avoid youtube and other forums if you don't want to be spoiled. There are videos all over youtube as proof. Just a heads up.
به گوش باشید، نسخه در دست ساخت بازی GeOw3 لیک شده است. به نظر میرسه که این نسخه دارای بخش تک نفره و مولتی پلیر کامل هست. باور کردنی نیست، اما مثل اینکه کاری هست که انجام شده. اگر میخواهید بازی برایتان اسپویل نشود از سایت هایی مثل You-Tube و فروم ها دوری کنید. در سراسر You-Tube ویدئوهایی از این نسخه پخش شده است. پس به گوش باشید!

با تشکر از Kenji

منبع

آخرین ویرایش:
خبر به نظر فیک میاد من هرچی میگردم نه لینک دانلودی پیدا میکنم نه ویدئو ای.. سایت خود Epic هم که امن و امونه
ولی من یکی استقبال میکنم کی حوصله داره تا سه ماه دیگه وایسه هم الان بازی میکنم هم اون موقع تازه دستمون به گیم پلی مولتی هم عادت میکنه دهن مردم رو صاف میکنیم..

واقعا هر کس اینو بازی کنه به خودش توهین میکنه. یعنی آدم چقدر باید به خودش ارزش قائل نباشه که تن به بازی کردن نسخه ای بده که سراسر باگه و هنوز پولیش نشده.

داوش فردين درسته ولي اينو برو به بازاري هاي پاسا‍‍‍‍‍‍ز بگو كه فردا پس فردا بازي رو كيلو كيلوتو گوني ميارن و ميفروشن به ملت............

حالا پست قبلي رو چرا پاك كردي؟:d:|

خوب من از یه جهت خوشحالم:d از یه جهت ناراحتم :(
ناراحتی : همین کارها باعث میشه که شرکت های بازی سازی به دنبال قفل گذاری روی بازیهاشون باشن حالا هک هم خوبه ولی موقعه ی انتشار بازی که بازی حدعقل سودش رو بکنه
یادمه خودم یه خبری زدم که بازی گرز3 بیش از 6 میلیون نسخه ی میفروشه و کلیف چه قدر هیجان ن داشت اخی کلیف بیچاره دلم براش میسوزه اخه اینطوری حتی 3 میلیون هم نمیفروشه :p
خوشحالم به این علت که الکی به PC تهمت نزنند که بازیهاش همش دزدی هست حالا خوبه PC موقع انتشار کرک میشه حالا فرض کنیم Crysis و 2 تا بازی دیگه لیک شد اونم یک ما قبل بازی
ولی این خیلی جالبه که 2 ماه و نیم دیگه مونده .:)):|=))b-)

احتمالآ یکی از این تست کننده های بازی وجدانش خاموش بوده این کارو کرده ! ولی خب حتمآ همون طور که گفتن خیلی باگ و خرابی داره چون دو ماه و خورده ای مونده !!
اپیک باید این رو اعدام کنه)x

بعد از 3 سال انتظار بلاخره میتونم Gears3 رو تجربه کنم. تنها دلیلی که تا الان 360 رو نگه داشتم همین بوده. فوق العادست. بهترین بازی این نسل (بنظر من و خیلیای دیگه). دوبار xbox بخاطر همین دنده جنگی خریدم.
داش حسین 360 رو زین کن که اونی که بهت وعده دادم اومد

آقا از فردا پس فردا هر کی اومد تو تاپیکه Gears3 خواست نظرش بده بلکه گیم پلی از هستی بنش کنین ! چه آدمای حرومزاده ای پیدا میشن !:((:((:((:((:((

------------------------------------------------------------------------------------

وعده ی دیدار فردا 10 صبح توپخونهههههه !!!=))=))=))=))=))

والا فقط خبرش هست ولی هنوز هیچی نیست ! تو خود neogaf هم یه ویدئو گذاشتند که مربوط به مولتی میشه اونم فقط منوش را نشون میده !
خودم هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
امیدوارم که خبر خالی بندی باشه :دی

احتمالآ یکی از این تست کننده های بازی وجدانش خاموش بوده این کارو کرده ! ولی خب حتمآ همون طور که گفتن خیلی باگ و خرابی داره چون دو ماه و خورده ای مونده !!
اقا با عقل جوردرنمیاد که......اینا سر گیرز 2 هم این اشتباهو کردن حالا تو گیرز 3 یه نفرو نمیزارن بالا سر این تسترا باشه؟؟:d
این مشکل واسه هیلو ها هم اتفاق می افته......... .

پس یا خیلی بی در و پیکر استودیوها و یا خودشون دخیلن تو این جریان:d

+

در کل واسه کسی که میخواد ارجینال بگیره فرقی نداره اینم بازی کنه بعد وقت عرضه بره اوریج بخره(من خودم انشالله اینکارو می کنم چون وقت عرضه وسط کنکورم در نتیجه الان کمی وقت دارم:d)

عجب اتفاق بدی! اما من که اعصاب ندارم توی Gears باگ و ... زیاد ببینم وای میسم تا روز ریلیز بازی اون موقع حسابی کیف کنیم :دی به نظر میرسه از فردا هم نباید به تایپیک Gears سر زد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or