Gears of War 3 لیک شد!!!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
jsmksf9z9iohpdmnnezx.jpg

آپدیت خبری:

ظاهرا این نسخه فقط قابل اجرا بر روی دستگاه های J-tag هستش. به حسابی میشه گفت این نسخه Dev بازی هست.

طبق اخباری که در سایت Neogaf درج شده بازی GeOW 3 لیک شده است!

Warning: Gears of War 3 leaked!
Heads up guys, a work in progress version of Gears of War 3 has been leaked. It apparently has the full single-player and all the multiplayer options.Buggy as hell, but it seems like it's all there. Avoid youtube and other forums if you don't want to be spoiled. There are videos all over youtube as proof. Just a heads up.
به گوش باشید، نسخه در دست ساخت بازی GeOw3 لیک شده است. به نظر میرسه که این نسخه دارای بخش تک نفره و مولتی پلیر کامل هست. باور کردنی نیست، اما مثل اینکه کاری هست که انجام شده. اگر میخواهید بازی برایتان اسپویل نشود از سایت هایی مثل You-Tube و فروم ها دوری کنید. در سراسر You-Tube ویدئوهایی از این نسخه پخش شده است. پس به گوش باشید!

با تشکر از Kenji

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا نمی فهمم یعنی این ماکروسافت و اپیک عرضه ندارن به بعضی موارد امنیتی بیشتر دقت کنن ؟؟؟ اون از GEOW 2 اینم از GEOW 3 ...

بنظر من باید تاریخ عرضه بازی رو جلو بندازن تا از هرگونه ضرر جلوگیری بشه وگرنه منی که این بازی رو پایرت کردم چه نیازی هست نسخه صل رو بگیرم . مطمئنا تنها را جلو انداختن تاریخ عرضه هست

نمیدونم چی بگم والا :d از فرط خوشحالی تو خودم نمیگنجم ... باگم فدا سرت کدوم بازی ایی که باگ نداشته باشه ;;) (شوخی) . احتمالا تا اومدن نسخه ی کامل برطرف میشه :d
:x

خدایا با این کار کلی فروش گیرز کم میشه چون داستانش لو میره:((
بازی pre-order بالایی داشته فكر نكنم اونایی كه پيش خريدش كردن كنسل كنن،چون كسی كه pre-order می كنه صد در صد اريج خوره.
بنظر من باید تاریخ عرضه بازی رو جلو بندازن تا از هرگونه ضرر جلوگیری بشه وگرنه منی که این بازی رو پایرت کردم چه نیازی هست نسخه صل رو بگیرم . مطمئنا تنها را جلو انداختن تاریخ عرضه هست
شايد شما نيازی نداشته باشی كه اريجش رو بخری ولی اين بازی مولتی پليرش جذابيت زيادی داره و كلا تا حد زيادی لذتش به مولتیشه كه هنوز باز نشده.

واقعا هر کس اینو بازی کنه به خودش توهین میکنه. یعنی آدم چقدر باید به خودش ارزش قائل نباشه که تن به بازی کردن نسخه ای بده که سراسر باگه و هنوز پولیش نشده.

• Like
Reactions: c@rn@ge
دوستانی که میگن هنوز هیچی نیومده تو youtube پس خبر فیکه اینو به یاد داشته باشن که 4 روز بعد از لیک شدنه Crysis2 نسخه ی 360 ویدیو ها یکی یکی سرازیر شد پس عجله نکنین !!
---------------------------------------------------------------

اگه این اتفاق افتاده باشه من به شخصه رسوایی اینو بیشتر از هک شدنه PSN می دونم چون دیگه خبری از هک و این حرفا نیست بلکه بحث امنیته داخلیه مایکرو و اپیکه که خیلی براشون گرون تموم میشه !:-o

باید منتظر حواشیه این رسوایی باشیم.... سرگرمیه تابستونم خدا جور کرد !>:d<:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or