شایعه Gears of War 3 در آپریل 2011 ؟!

Dreadlord

کاربر سایت
Gears.jpg

بر اساس گزارشی از Edge، یک منبع مطمئن، گفت که Gears of War 3 در April 2011 عرضه خواهد شد!

همچنین در این گزارش گفته شد که یک تیزر از این بازی در ماه بعد نمایش داده خواهد شد.

اولین صحبت ها از Gears 3 در نمایشگاه TGS 2009 زده شد که رئیس Epic، آقای Michael Capps، گفته بود قسمت سوم از سری Gears of War در نسل بعدی کنسول ها عرضه خواهد شد.

در روزهای اول امسال، Cliff Bleszinski گفته بود در حال کار بر روی یک چیز فوق العاده است و هر وقت هوا گرم شد، درباره آن خواهید شنید!

هفته پیش هم Mark Rein از Epic در GDC گفت که E3 امسال، بسیار جالب و لذت بخش خواهد بود.

Edge فعلا در این باره با مایکروسافت تماس گرفته است!

آخ این جا چقدر گرم !!! :biggrin1:

نگفته بودم؟:cool:
این طور که معلومه می خوان کاری کنن که با ناتال هم سازگاری داشته باشه!!!:love:
فکرشو بکنید.
دستتون رو می برید بالا و می یارید پایین و دشمن به دو قسمت تقسیم میشه.(اره ی اسلحش)

نگفته بودی؟؟؟
من بیچاره چی که قبلا گفتم 100 درصد میاد حالا یا مکمل این شماره ها و یا با نام دیگه.
به خاطر همین حرفمم بن شدم:mad::mad::mad:
حالا اونی که منو بن کرده کجاست که این خبر اومد:mad::mad::mad:
یه مقدار فروتنی کنید یه خشک و خالی هم بد نیست.;)از بزرگی آدم کم نمیشه:-"
منظورم اختار شروع بحث های... بود.
این بازی هم فکر کنم این دفعه با یه موتور دیگه ساخته شه;)

Mark Rein از Epic در جواب به این شایعه گفت: " شوخی میکنید، نه؟! "

یادمه همین Mark Rein کپی برابر اصل این جمله واسه gears of war 2 گفته بود ! اگه یادتون بیاد .

دیگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است برای من مثل روز روشنه که بالاخره معرفی میشه .
اون مسئولین edge هم خواب نمیدیدن که اون حرف را شنیدن و اون کسی هم که از دهنش در رفته اونقدر بیکار نبوده یه چیزی بگه و بعد بزنن زیر حرفشون .
بالاخره اینا یه تعداد جنجالن که فقط برای طرفداراش اماده باش بدن و در یک زمان مناسب اون را معرفی کنن .

ما که هنوز GEOW3 نیومده داریم با این GEOW2 حال می کنیم اگه 3 بیاد که چی می شه:cheesygri

ولی خدا نکنه مثل فاینال فانتزی و MASS EFECT2 رو N -DVD بیاد.

ولی فکر کنم بیاد:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or