شایعه Gears of War 3 در آپریل 2011 ؟!

Dreadlord

کاربر سایت
Gears.jpg

بر اساس گزارشی از Edge، یک منبع مطمئن، گفت که Gears of War 3 در April 2011 عرضه خواهد شد!

همچنین در این گزارش گفته شد که یک تیزر از این بازی در ماه بعد نمایش داده خواهد شد.

اولین صحبت ها از Gears 3 در نمایشگاه TGS 2009 زده شد که رئیس Epic، آقای Michael Capps، گفته بود قسمت سوم از سری Gears of War در نسل بعدی کنسول ها عرضه خواهد شد.

در روزهای اول امسال، Cliff Bleszinski گفته بود در حال کار بر روی یک چیز فوق العاده است و هر وقت هوا گرم شد، درباره آن خواهید شنید!

هفته پیش هم Mark Rein از Epic در GDC گفت که E3 امسال، بسیار جالب و لذت بخش خواهد بود.

Edge فعلا در این باره با مایکروسافت تماس گرفته است!

geow3 چه سوژه شده هر جا میره یه خبره در کل امسال که حتما نمیاد چون Mark Rein دیروز تو سایت 360 گفت تو سال 2010 عنوانی در دست ساخت نداریم

به edge اینطوری گفته شده gears of war3 میتونست امسال بیاد که مایکروسافت دوست نداشته gears of war 3 را امسال عرضه کنه چون بازی های بزرگی واسه ی این سال داره مثل halo reach و همچنین وجود natal برای امسال به همین خاطر واسه ی سال 2011 در نظر گرفته .
اتفاقا به نظر من کار بسیار خوبیه چون یک سال بیشتر میشه روش کار کرد و کیفیت کاری زیادی دید .

آخرین ویرایش:
هر وقت هوا گرم شد، درباره آن خواهید شنید!
آخ این جا چقدر گرم !!! :biggrin1:
E3 امسال، بسیار جالب و لذت بخش خواهد بود.
نگفته بودم؟:cool:
این طور که معلومه می خوان کاری کنن که با ناتال هم سازگاری داشته باشه!!!:love:
فکرشو بکنید.
دستتون رو می برید بالا و می یارید پایین و دشمن به دو قسمت تقسیم میشه.(اره ی اسلحش)

!!

این جور که بوش میاد دوباره انحصار 360 هست؟:confused::confused:
هنوز geow2 انحصاری است اگر geow3 اومد اول اونو رو pc میارن بعد شاید این رو هم روی pc
بیارن.
البته خود vg247 گفته شایعه.
من که خیلی هم علاقه ندارم به این بازی اگر باز سبک قدیمی باشد(برو جلو کاور بگیر اره کن!)
اما اگر مثل geow1 باشد احتمالا جذابیت دارد.(تو زمان خودش خوب بود)
با تشکر!
موفق باشید.

هنوز geow2 انحصاری است اگر geow3 اومد اول اونو رو pc میارن بعد شاید این رو هم روی pc
بیارن.
اشتب تایپ کردی برادر در ضمن تو خبر حرفی از اینکه بازی شاید برای pc بیاد نیست

آخه این چیش میخواد شایعه باشه اینو edge گفته منبع از این معتبر دروغ که نمیگن . حتی تکذیبم بشه دیگه خیال من راحت شد !
دقیقا!خدایش اطمینان که داشتیم- تو تاپیک قبلی 99% شد
اینم 100% :biggrin1:

پیش به سوی GeOW3:love:
Nice,

به edge اینطوری گفته شده gears of war3 میتونست امسال بیاد که مایکروسافت دوست نداشته gears of war 3 را امسال عرضه کنه چون بازی های بزرگی واسه ی این سال داره مثل halo reach و همچنین وجود natal برای امسال به همین خاطر واسه ی سال 2011 در نظر گرفته .
اتفاقا به نظر من کار بسیار خوبیه چون یک سال بیشتر میشه روش کار کرد و کیفیت کاری زیادی دید .
یه دلیلشم میتونه این باشه که میخوان بازیو با ناتال سازگار کنند به همین دلیل به تاخیر افتاده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or