Gears of War 2

سلام
من فکر میکنم اخرای بازی هستم یعنی سوار این یارو ها چیه اسمش revers (:دی) هستم و از زیر زمین هم در اومدم وقتی اون یارو گندلاتشون میاد میزنمش ولی اخرش من میخوره و میترکم چند بار رفتم نشد قلق خاصی داره؟:دی
همش با تیر میزنم بهش بعد از جلو میاد راکت میزنم بهش دو سه بار این کار تکرار میشه بعد یه جای ثابت منو منفجر میکنه!!

ویرایش:
با اینکه بلد بودم ولی خب مهدی بهم گفت و مشکل حل شد در کل مهدی ما...:دی

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان منم تازه بازیو گرفتم...خیلی توپه...به این میگن پیشرفت...:love:
چطوری میشه این لوکاست هارو گروگان بگیریم؟
کسی آهنگ بازی رو اونجایی رو که میمیریم رو نداره؟
وقتی یکی رو اره میکنیم رنگ خون به نارنجی میزنه...یکم تو ذوقه...

با این که بازی نکردم ایشالا 3 روزه دیگه ولی برات توضیح میدم :biggrin1:

چطوری میشه این لوکاست هارو گروگان بگیریم؟
یکم به پای لوکاست ها شلیک کن و بعد برو پیشش و کلید a را فشار بده .
وقتی یکی رو اره میکنیم رنگ خون به نارنجی میزنه...یکم تو ذوقه...
یکم به اون تلویزیونت رنگ بده :biggrin1:

چندتا نكته ي مثبت:biggrin1: :
گرافيك بازي هرچي جلوتر ميري قشنگتر ميشه.
مخصوصا تو شكم كرمه كه واقعا فوق العادست.:love:
محيط ها نسبت به گيرز 1 بيش از دو برابر بزرگتر شدن و چنديدن مسير براي پيشروي وجود داره. ( بعضي جاها)
مهمترين ركن بازي يعني خوون خيلي زيباتر و طبيعي تر شده. من اصلا از خون گيرز 1 خوشم نمي يومد. ولي اين يكي عاليه.
هر چي جلوتر ميري هيجان بازي بالاتر ميره. انقدر هيجان بازي بالاست كه من بعد از دو ساعت بازي كردن تمام دستام و صورتم خيس عرق شد.:eek::biggrin1:

هميشه بايد بازي را تا اخرش رفت و بعد يه جمع بنديه درست و حسابي كرد و بعدش نظر داد . كي ميخوايد اينطور چيزها را بدونيد اخه ؟:biggrin1:
اين مجيد كنسول ما را زود بفرسته تا يكشنبه ما هم اين بازي را انجام داديم .

اقا فقط من یه چیز بگم : من تاحالا جلوه ی اب به این باحالی و طبیعی بودن ندیده بودم تو هیچ بازیی:eek:( البته با تذکری که امید جان بهم دادن بهتره بگم تو هیچ بازی 360 ای ندیده بودم)
الان توشکم کرمه هستم و در مورد جلوه ی اب هم مراجعه کنین به اخرای مرحله غار یه چند متری که باید از تو اب رد شد دیوانه کننده هست
در مورد تکسچر هم برا من که هیچ مشکلی نداره ( حتی یه ذره ) البته تو Geas 1 مشکل داشتم یه کمی البته اونم خیلی کم ولی تو Gears 2 حتی از همون اول لباسها هم لود شده است
در ضمن دوستانی که میگن خون بازی فلانه بهمانه !!!:confused:
دوستان بهتره هر دو نسخه رو رو Full hd tv بازی کنن تا بهتر متوجه جلوه عالی خون تو Gears 1 و عالیترش تو Gears 2 بشن( پسر خالم داره رو Sd tv بازی میکنه تفاوت از زمین تا اسمونه )
یا به قول فرخ جان یکم رنگ بدین به Tv تون که نارنجی و سبز و زرد نبینین :biggrin1:

آخرین ویرایش:
میگن بازی نسبت به گیرز1 خیلی پیشرفت کرده ؟
من صبر کردم با کال دیوتی 5 یا شاید underCover بگیرمش:):laughing::cheesygri:love:
هرکی میگه ناز نفسش :love: درست میگه :biggrin1:
بابا عجب صبری داریا برو بازی کن حالتو ببر
داشتن چنتا بازی بزرگ با هم بیشتر گیج کننده میشه :blushing:تا اینکه تنوع بشه ( برا من که اینجوریه )

من میخوام بازی رو به صورت Co-op با داداشم بازی کنم روی درجه Insane
ولی چون دادشم بازی رو تا اخر نرفته Insane واسش باز نیست میخواستم بدونم میشه من روی Insane برم اون روی Hardcoe یا یه درجه دیگه البته به صورت Co-op ؟!

ولی چون دادشم بازی رو تا اخر نرفته Insane واسش باز نیست میخواستم بدونم میشه من روی Insane برم اون روی Hardcoe یا یه درجه دیگه البته به صورت Co-op ؟!
نه فکر نکنم اینجوری بشه چون باید هردو باهم هاردکر رو تمام کنین چون من و داداشم هم داریم به صورت اسپلیت اسکرین هاردکر تمام میکنیم بریم اینسین بازی کنیم

بله شما میتونید روی درجه Insane بازی کنید و برادرتون روی درجه Hardcore یا هر درجه دیگه ای .

همچنین تا چند روز دیگه نوشتن راهنمای کامل اچیومنت های بازی Geow 2 به اتمام میرسه و در سایت قرار میدم .

:eek::eek::eek:
سقوط میکنه؟:eek: اخر بازی که چیزی سقوط نمیکنه . سوار همون به اصطلاح هواپیما میشن میرن بعدشم بازی تموم میشه :confused:

اره :confused: ولی مطمئن نیستم چون دوسم پیشم بود داشت می رفت همون موقع هم بازی تموم شد ولی سقوط می کنه یا من اشتباه می کنم؟؟؟کلی گیج شدم اینو گفتی.اونجوری که یادمه وقتی غولشو:cheesygri می کشی نشون می ده که با همون هواپیماهه:cheesygri از منظقه دارن خارج می شن و منطقه هم در حال خراب شدنه و لوکاس ها دارن یکی یکی می میرن بعدش نشون میده که غوله دوباره زنده می شه و یه اتفاقی می یوفته که هواپیماشون سقوط می کنه ولی نشون نمی ده که می میرن یا نه...
من حتی یکی از تریلر های اولیه نسخه 2 شو می دیدم اولش می نویسه چه اتفاقی افتاد ایا اونها زنده موندن و ....
نکنه خیالاتی شدم :confused::cheesygriواقعا با این حرفت گیج شدم

اره :confused: ولی مطمئن نیستم چون دوسم پیشم بود داشت می رفت همون موقع هم بازی تموم شد ولی سقوط می کنه یا من اشتباه می کنم؟؟؟کلی گیج شدم اینو گفتی.اونجوری که یادمه وقتی غولشو:cheesygri می کشی نشون می ده که با همون هواپیماهه:cheesygri از منظقه دارن خارج می شن و منطقه هم در حال خراب شدنه و لوکاس ها دارن یکی یکی می میرن بعدش نشون میده که غوله دوباره زنده می شه و یه اتفاقی می یوفته که هواپیماشون سقوط می کنه ولی نشون نمی ده که می میرن یا نه...
من حتی یکی از تریلر های اولیه نسخه 2 شو می دیدم اولش می نویسه چه اتفاقی افتاد ایا اونها زنده موندن و ....
نکنه خیالاتی شدم :confused::cheesygriواقعا با این حرفت گیج شدم
اون بال گرد یه جورایی میاد که سقوط کنه ولی اون خلبانه همون خانومه که دل مارکوس را برده :biggrin1: با مهارت خاص مارکوس را از خطر مرگ و اینا نجات میده :biggrin1:
پ.ن: خود مارکوس به من پ.خ داد گفت اینا بنویسم و من هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or