Gears of War 2

سلام:
برا چی اینقدر کم بود story mode من که فکر نمیکنم سر هم 10 ساعت میشد چهارشنبه خریدمش و اواخر جمعه تموم شد زیادم بازی نکردم اما تموم شد.

سلام:
برا چی اینقدر کم بود story mode من که فکر نمیکنم سر هم 10 ساعت میشد چهارشنبه خریدمش و اواخر جمعه تموم شد زیادم بازی نکردم اما تموم شد.

مثله اینکه تو این نسل کم بازی کردی ؟
دیگه الان همه بازیها همینطوری کوتاه هستن
به طوری که تو گیم اسپات یکی از معدود نکاته مثبته goldenaxe طولانی
بودنه موده داستانیه بازی بوده:biggrin1:

بابا شما چقدر سریعین !!!:biggrin1:
تازه بدست من رسیده دارم حالی میبرم شدید :love:
به نظرتون تکون های دوربین هنگام دویدن کمتر نشده ؟
انگار بازی یکمی نرم شده !!!
گیمپلی که معرکست
گرافیک هم حتی تو مرحله اول هم عالیه( فعلا مرحل یکم :biggrin1:)
اقا این سپر گیریش چقدر باحاله - کلا دارم حال میکنم
من رو هارد کر شروع کردم کمی سخت تر از 1 بود ولی به هر حال اینسین رو عشقه :love:

من یه جا گیر کردم
بعد از اونجا که کویین فرار میکنه ما سوار اون پرنده ها میشین بعد یه پرنده ی بزرگتر میزاره دنبالمون(توی فضای باز) 2 حالت حمله داره یکی از پشت که با تیر مسلسل میتونیم بزنیمش و یه حالت از جلو که با موشک میتونیم بزنیمش از عقب هم گاز میگیره
چند بار که میری جلو و عقب بار سووم حدودا که میخواد از پشت گاز بگیره من هر کاری میکنم گاز میگیره و من میمیرم نمیدونم چی کار کنم

من رو HARDCORE شروع کردم به نظرم یکم بازی اسون تر شده یعنی هاردکور تو GOW1 خیلی سخت تر این شماره بود.شایدم به خاطر پیشرفت گیم پلی بازیه .البته الان مرحه 2 شم شاید بعدش بمونم انقدر بازی سرم ریخته که وقت نکردم هنوز ادامه بدم فعلا FABLE2 عشقه :cheesygri در کل گیم پلیش خیلی عالی شده.
فقط یه بدی داره که مث GTA4 جزئیات دیر لود می شه نمی دونم بقیه هم این مشکلو دارن(صورت و جزئیات لباس بعضی موقع ها دیر لود می شه)این داشبورد جدید هم نیومد بازی هارو بریزیم رو هارد که این مشکلا پیش نیاد.
ویرایش: این داشبورد جدید فقط قرار بود رو GOW2 بیاد؟؟؟یا رو بازی هایی که قرار بیاد می شه انتظارشو کشید مثل RESIDENT5 یا ؟؟؟کسی اطلاعی داره؟

آخرین ویرایش:
منم هر چقدر طولش دادم زودتموم نشه بالاخره با برادر روی Hardcore به صورت Split-Sreen تموم کردیم واقعا حال داد:love:
گ
رچه به نظرم به موفقیت شماره 1 دست پیدا نمیکنه ولی بازی بسیار زیبایی بود هیجانی که این بازی داره خیلی کم در بازیهای دیگه دیده میشه.پیشروی داستان اصلا جالب نبودو باز هم با یه داستان ضعیف طرف بودیم.
در اخر هم خیلی مشکوک بود به احتمال زیاد شماره 3 حول Adam Fenix میگرده و فلش بکه;)
بچه ها Horde رو از دست ندید اونم بسیار جالبه

من یه جا گیر کردم
بعد از اونجا که کویین فرار میکنه ما سوار اون پرنده ها میشین بعد یه پرنده ی بزرگتر میزاره دنبالمون(توی فضای باز) 2 حالت حمله داره یکی از پشت که با تیر مسلسل میتونیم بزنیمش و یه حالت از جلو که با موشک میتونیم بزنیمش از عقب هم گاز میگیره
چند بار که میری جلو و عقب بار سووم حدودا که میخواد از پشت گاز بگیره من هر کاری میکنم گاز میگیره و من میمیرم نمیدونم چی کار کنم
از جلو که میاد که مشکل خاصی نیست. ولی از عقب که میاد , معمولآ یکی از دستهاش (شاخکهاش) رو گیر میده به وسیله شما و با دستش وسیله شما رو میچسبه. اونجا باید به اون دستی که وسیله شما رو گرفته تیراندازی کنین تا قطع بشه. سه چهار بار که این کارو بکنین تموم میشه.

از جلو که میاد که مشکل خاصی نیست. ولی از عقب که میاد , معمولآ یکی از دستهاش (شاخکهاش) رو گیر میده به وسیله شما و با دستش وسیله شما رو میچسبه. اونجا باید به اون دستی که وسیله شما رو گرفته تیراندازی کنین تا قطع بشه. سه چهار بار که این کارو بکنین تموم میشه.
برا اینکه گولتونم هدر ندید میتونید ارش کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or