navid of war
کاربر سایت
امروز سومین بازی در روز سه شنبه مورخ 25 مرداد ساعت 14.30 TEAM5 3-5 TEAM7
به داوری نوید(خودم) NAVID OF WAR در MAP : JECINTO انجام شد .
به داوری نوید(خودم) NAVID OF WAR در MAP : JECINTO انجام شد .
Hammer of Dawn یا همون لیزر که شما میگید هم حرفه ی خودش رو می خواد و کسی که Longshot یا Sniper داشته باشه میتونه به سادگی طرف رو بکشه.استفاده از لیزر/خیلی بازی سرو مسخره میکنه
راحت میشه باهاش 2-3 نفر رو انداخت
اگه ممنوع بشه بهتره
یعنی افراد فقط با شات گان بازی کنن بهتر و حرفه ای تره
اینجوری هرکس زودتر برسه به اوناج برنده میشه در اصل!
استفاده از اسلحه ها خودش یه جور مهارت نمیشه که حذف بشه ما تا جایی که تونستیم جلوی اماتور بازی هارو با قانونامون گرفتیمبازی رو بردیم رفت:d
فقط یه مورد دیگه
استفاده از لیزر/خیلی بازی سرو مسخره میکنه
راحت میشه باهاش 2-3 نفر رو انداخت
اگه ممنوع بشه بهتره
یعنی افراد فقط با شات گان بازی کنن بهتر و حرفه ای تره
اینجوری هرکس زودتر برسه به اوناج برنده میشه در اصل!
مورد بعدی هم زمان شروعه
وقتی داور تیم حرکت میکنه برای شروع مسابقه
تیمش زودتر از زمان مقرر حرکت میکنن
و این مورد هم باید کنترل شده تر باشه
و یه پیشنهاد دیگه
اگه کسی تخلفی انجام داد که باید در 1 راند حاضر نباشه/به جای اخراجش از لابی/تو بازی باشه و مشاهده کنه
ولی اول کار کشته بشه و در روند بازی دخالت نکنه
تکلیف تیم هایی که با 11 بازی دارن چی میشه ؟1 تیم بنا به نالایق بودن در شرکت در مسابقه و همینطور حاظر نشدن در مسابقه در زمان تعیین شده حذف شد...
از این به بعد هرگونه صحبت طلبکارانه با داوران ...توهین ... مسخره بازی ...بد قولی.....منجر به حذف تیم یا شخص مقصر خواهد شد
اینجا داوران نوکر یا خدمتکار شما نیستن همه جور توقع دارین...... همین که زحمت برزگزاری یه تورنومنت 44 نفره و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی خوب بر عهده گرفتیم خیلی حال دادیم به بچه ها و گرنه کسی سرش بر دردسر اینجور چیزا درد نمیکنه تمامه سعی ما بود که این کاپ رو بزاریم تا با خاطره خوب بریم کنار بخواد غیز ار این باشه کلا برخورد خیلی شدید میشه
هیچ تیمی با تیم 11 بازی نمیکنه و بطور کل تیم 11 حذف میشهتکلیف تیم هایی که با 11 بازی دارن چی میشه ؟
1 تیم بنا به نالایق بودن در شرکت در مسابقه و همینطور حاظر نشدن در مسابقه در زمان تعیین شده حذف شد...
از این به بعد هرگونه صحبت طلبکارانه با داوران ...توهین ... مسخره بازی ...بد قولی.....منجر به حذف تیم یا شخص مقصر خواهد شد
اینجا داوران نوکر یا خدمتکار شما نیستن همه جور توقع دارین...... همین که زحمت برزگزاری یه تورنومنت 44 نفره و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی خوب بر عهده گرفتیم خیلی حال دادیم به بچه ها و گرنه کسی سرش بر دردسر اینجور چیزا درد نمیکنه تمامه سعی ما بود که این کاپ رو بزاریم تا با خاطره خوب بریم کنار بخواد غیز ار این باشه کلا برخورد خیلی شدید میشه
سلام
فکر کنم یه دوگانگی در جدول زمان بندی مسابقات در اولین پست و پست آقا نوید(پست بالا) وجود داره
مثلا تیم 9 در پست اول شنبه با تیم 4 بازی داره ولی در پست نوید تیم 9 در روز جمعه با تیم 8 بازی داریم
کدومشون درسته؟؟؟؟
لطفا زود تر به این پست جواب بدین.
ممنون
پس برنامه ی دوم رو پیش می برید.
دوستان عزیز من منتظر یک برنامه جدید باشین تا زمانی که من برنامه جدید رو اعلام نکردم طبق همین برنامه پیش میریم