Gears of war 2 the final battle tournament

ه نظر شما کدام تیم به مرحله فینال راه می یابد ؟

• TEAM 1

رای‌ها: 7 14.6%
  • TEAM 2

رای‌ها: 4 8.3%
  • TEAM3

رای‌ها: 2 4.2%
  • TEAM 4

رای‌ها: 5 10.4%
  • TEAM 5

رای‌ها: 1 2.1%
  • TEAM 6

رای‌ها: 12 25.0%
  • TEAM 7

رای‌ها: 3 6.3%
  • TEAM 8

رای‌ها: 1 2.1%
  • TEAM 9

رای‌ها: 11 22.9%
  • TEAM 10

رای‌ها: 2 4.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    48
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بله اون راند که شما همه رو زدید غیر از علی.منو و محمد اسلحه نداشتیم به نوید گفتیم ولی مرده بود وقتی شما مارو با مهارت زدی رفتم بهش گفتم رفت لابی...

بله خب دو بار ما اصلا تکون نخوردیم با سرعت نور بومشاتو برداشتید سپهرو زدید بردید یه راندم ما زود تر از شما برداشتیم مردید حالا اعتراض داری؟؟؟
خب این بازی نامردی بود بازی اول با team 2 هم نامردی بود؟؟؟
مثل اینکه تا می برید همهچی خوبه ولی می بازید دیگه دیگه...
چرا اطلاعات غلط میدی
اون دستی که شما اصلحه نداشتی و محمد که رفت لابی اون هیچی
اون راندی که ما همه رو زدیم فقط علی زنده بود رو یادت نیست
که لگ گرفته بود
که ما میگفتیم 3 1 قبول نمیکرد نوید
ولی خود سپهر قبول کرده بود که اون دست رو باختن
بومشات رو هم هر موقع من برمیداشتم شما مثل جن جلوی من بودید به من دمیج میدادید
من سریع میودم برمیداشتم نمیترسیدم ولی شما وایمیستادید دمیج میدادید
ولی اون دستی که علی بومشات رو برداشت
1 ثانیه هم از کشته شدن داور نگذشته بود
---
بازی با تیم 2 رو هم نمیدونی در موردش بحث نکن
اون روز ساعت 4 به من گفتن با تیم 2 ساعت 6 بازی دارید که تیم 2 تو اون ساعت مشکل داشت
گفتن 9:30 من مشکل داشتم که تو بازی هم اصلا نبودم بهنام هم لگ داشت
که بازی دوباره برگزار شد
تازه تمام بازی های اون روز دوباره برگزار شد
این بازی هم ما 3 نفری در واقع شما رو بردیم
3 نفری
که داورا اون صحنه ها رو اشتباه کردن
پس نیا اینجا و اطلاعات غلط بده

چرا اطلاعات غلط میدی
اون دستی که شما اصلحه نداشتی و محمد که رفت لابی اون هیچی
اون راندی مه ما همه رو زدیم فقط علی زنده بود رو یادت نیست
تا جایی که یادمه همین راند بود در ضمن اون راند که 2-1 افتادید جلو من اسلحه نداشتم بچه ها گفتن اشکال نداره...
در ضمن شما همه راند ها 3 نفر نبودید یادمه راند های اخر اومد.
در مورد بومشات هم ما تامیرسیدیم میدیدیم گرفتیش دستت داری برمیگردی بری ما هم یه دمیج می دادیم برمی گشتیم.

اون دستی که شما تفنگ نداشتی با محمد خود من نوید رو اینوایت کردم تو پارتی بهش بگم تفنگ ندارید
که فهمید و اومد بیرون از بازی
دست بعدش بود که ما همه رو زده بودیم قبول نکردن
شما هم یک راند بود تفنگ نداشتی که ما بردیم
پویا هم آخر بازی اومد ولی 1 دقیقه نشد که رفت دوباره
هر موقع هم من بومشات رو برداشتم شما جلوی من بودید
خودتونم میدونید باخنید

اون دستی که شما تفنگ نداشتی با محمد خود من نوید رو اینوایت کردم تو پارتی بهش بگم تفنگ ندارید
خودتونم میدونید باخنید
نخیر راند قبل از اون من اسلحه نداشتم که نوید به من گفت اینترنتت پوکیده ولی هاست ایراد داشت...
در هر صورت مشکلی نیست ما یکی از قویترین تیم های گروهمون رو بردیم
شما رو هم در واقع 3 نفره بردیم که قبول نکردن
خوش باش8-|

آخرین ویرایش:
امروز یازدهمین بازی در روز یک شنبه مورخ 30 مرداد ساعت 21.30 TEAM1 5-0 TEAM7
به داوری حسین PROGMATICX در MAP : BLOOD DRIVE انجام شد .

آخرین ویرایش:
خودتونم میدونید باخنید
ببين حسام جان تو اون دستي كه من موندم همه لك داشتن و من يه دفعه ديدم از زير پل اومدم روش و مردم..و همراه من سپهر هم (فكر كنم سپهر بود) مرد من تعجب كردم كه جي شد يه دفعه.
تو اون راندي هم كه من بوم شات برداشتم به تلافي راند قبل بود كه تو ( ih shar( رفتي و زودتر حركت كردي و بوم شات رو برداشتي و بردي بالا قبل اين كه ما برسيم زير پل...
ما فقط زير پل 1 بار تونستيم تو رو زمين بندازيم كه اونم 3 نفري زود حركت كرديد و سريع ما رو عقب كشوندين با نارنجكاتون....
لك برا همه بود و بعد اين كه هاست عوض شد خوب شد و عادلانه بازي شد...

شرمنده با موبايل ارسال شد...حروف فارسي نداشت....

من که تو بازی بودم آقایhttp://forum.bazicenter.com/member.php?u=48326 ریچ 4 تا کیل داشتم -فقط با شات گان- 3 تا دث داشتم -به لطف کمپ کردن و نارنجک تگ کردن شما- فکر کنم بچه ها فیلمش رو هم داشته باشن. میگم نظرت چیه حالا که نمیتونی با کمپ کردن و نارنجک تگ کردن بازی رو ببری کلا گرز او وار رو ببوسی بزاری کنار ؟

آخرین ویرایش:
ببين حسام جان تو اون دستي كه من موندم همه لك داشتن و من يه دفعه ديدم از زير پل اومدم روش و مردم..و همراه من سپهر هم (فكر كنم سپهر بود) مرد من تعجب كردم كه جي شد يه دفعه.
تو اون راندي هم كه من بوم شات برداشتم به تلافي راند قبل بود كه تو ( ih shar( رفتي و زودتر حركت كردي و بوم شات رو برداشتي و بردي بالا قبل اين كه ما برسيم زير پل...
ما فقط زير پل 1 بار تونستيم تو رو زمين بندازيم كه اونم 3 نفري زود حركت كرديد و سريع ما رو عقب كشوندين با نارنجكاتون....
لك برا همه بود و بعد اين كه هاست عوض شد خوب شد و عادلانه بازي شد...

شرمنده با موبايل ارسال شد...حروف فارسي نداشت....
اون دستی که شما لگ گرفتی قبلش مشکلی نبود وقتی ما تمام یاراتونو زدیم بازی مشکل دار شد
ولی از تیم ما کسی مشکلی پیدا نکرده بود
که ما به داورا هم میگیم میگن شانس ندارید دیگه بازی لگ گرفته و...
هر موقع هم که من بومشات رو برداشتیم یاراتون جلوی من چی دمیج میدادن
در هر صورت مشکلی نیست ما یکی از قویترین تیم های گروهمون رو بردیم
شما رو هم در واقع 3 نفره بردیم که قبول نکردن
ما میایم بالا هر جوری شده
نخیر راند قبل از اون من اسلحه نداشتم که نوید به من گفت اینترنتت پوکیده ولی هاست ایراد داشت...
شما که کلا پرتی
شما مطمئنی تو بازی بودی؟؟؟؟؟؟؟

اونوقت میگن چرا به ما میگن جهان سوم صد دفه گفتم میخواین بحث کنین xboxlive هست حالا هی اینجا پست بدین 8-|

اونوقت میگن چرا به ما میگن جهان سوم صد دفه گفتم میخواین بحث کنین xboxlive هست حالا هی اینجا پست بدین 8-|
الان ربط جهان سوم به موضوع چیه؟
14172IMM128rpj.gif

از بازی های بعدی اسلحه بوم شات از لیست سلاح های بازی حذف میشه این سلاح توسط هاست بازی disable میشه چون منشا همه دعوا ها تو بازی شده ..............
خب چون قول دادم اینجا با کسی بحث نکنم پس چیزی نمیگم در جواب دوستان فقط اینو بگم که ادامه این روند فقط باعث میشه که اسمه این کاپ از all good memories به all shit memories تغییر کنه مخصوصا طرف صحبتم با اعضای تیم 9 هست تا دنگی به دونگی میشه میان تاپکیک رو به اسپم میبندن بازیکنانی e7 psychic که خیلی از شما قدیمی تر هستن رو تجزیه تحلیل میکنن دیگه دیده نشه احترام بازیکنان قدیمی این بازی رو داشته باشین که تو این مورد من خیلی حساسم باختین بردین هر مسئله ای پیش اومد فقط تو ایکس باکس لایو ..........
هر گونه ادامه بحث کل کل پیش بیاد از این به بعد شخص مورده نظر از مسابقه حذف میشه
یه سری برنامه ریزی ها از جانبه بنده به تیم داوری پیشنهاد شده که فعلا در دسته بررسی هست که اگه تایید بشه اینجا اعلام میشه و امیده رو به تیم هایی که خوب نتیجه نگرفتن بر میگردونه

از مدیریت انجمن در خواست می شود که در صورت مشاهده اسپم بعضی از افراد و ایجاد اختلال در روند مسابقات دسترسی این افراد را از انجمن تا پایان مسابقات قطع کند .

با تشکر .

---------- نوشته در 03:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 PM ارسال شده بود ----------

امروز دوازدهمین بازی در روز دو شنبه مورخ 31 مرداد ساعت 14.30 TEAM6 5-2 TEAM8
به داوری نوید navid of war در MAP : River انجام شد .

آخرین ویرایش:
بازی آخر ما چهارشنبه ساعت 9:30
من از نوید جان درخواست دارم اگه میشه بازی ما رو بزارن چهارشنبه 2:30 چون من شبش مشکلی دارم نمیتونم بیام لایو

واقعا داورا خسته نباشن چه میکنن:dشما ها تونستین تو گیرز برگزار کنین ما نتونستیم تو CoD حرکتی بزنیم!(اون ورا نمیاید؟:d)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or