شایعه Gears Of War 2 برای PC ؟!

اوه اقا اشتباهی تاپیک را زدم تو بخش اخبار :دی یکی از مدیرها اگه خواست منتقلش کنه تو بخش شایعات. هرچند دیگه شایعه نمیتونه باشه :دی

تصاوری در این سایت قرار گرفته که محیطهایی را نشون میده که هرگز تو شماره 2 بازی دیده نشده !
نگرفتم
yahoo_4.gif

منظورم یعنی تو نسخه 360 !

حالا شایدم برای PS3 باشه ؟ !!!! :d

ولی خوب اگر بیاد من با اینکه شوتر باز نیستم ولی حتما میگیرم البت چشمم اب نمیخوره کلیف یه همچین لطفی بکنه :|

اخه بعد از سه سال کی میاد گیرز 2 بزنه رو PC? هر کسی خواسته رو 360 بازی کرده اینو. واقعا PC رو مسخره کردن اگه خبر واقعی باشه...

اقا اشتباه میکنی مثل چی رو pc میخرن معمولا pc gamer جماعت به سوی کنسول نمیرن و خیلی ها هستن که بازی نکردن و خیلی هم خوب فروش میره.

حالا شایدم برای PS3 باشه ؟ !!!! :d

برای بار چند هزارم :دی 3 گانه GEARS مطلقا در انحصار مایکروسافت هست ! اومدنش برای PS3 زیر صفره ! مگر شماره های بعد 3 ؟؟!

اخه بعد از سه سال کی میاد گیرز 2 بزنه رو PC? هر کسی خواسته رو 360 بازی کرده اینو. واقعا PC رو مسخره کردن اگه خبر واقعی باشه...

اون محیطها که نشون میده کاملا جدیده وقتی مراحله اضافه داشته باشه ارزشش بالاست و در کنارش هم با گرافیک بهتر با سرورهای اختصاصی که برای شماره 3 بازی گذاشتند برای اینم بزارن ارزش بالاتر میره !

الان این شد خبر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 تا عکس حداقل توی تاپیک تصاویر می زدید عنوان را !!!!!!!!!!!!!!

شما خودت را ناراحت نکن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
تا وقتی کامیونیتی گیم پی‌سی هر پورتی رو بعد از N سال تُف کنند تو صورتشون و باز هم برند بخرند، همچنان بخش مرده دنیای گیم باقی می‌مونند. حالا چه GeOW 2 باشه چه RE4 چه هرچی.

این تصاویر مربوط به آنونس نسخه جدید Unreal Engine 3 هستن که در GDC سال 2008 در کنفرانس ماکروسافت نمایش داده شد.

با تشکر از فرخ بابت بهم زد جو فروم.

این تصاویر مربوط به آنونس نسخه جدید Unreal Engine 3 هستن که در GDC سال 2008 در کنفرانس ماکروسافت نمایش داده شد.

با تشکر از فرخ بابت بهم زد جو فروم.

کو کجا منبع ؟!

درضمن خبر من در بیاری نیست عزیزم خبر را دیدم اینجا گذاشتم حالا میگی با تشکر از این که جو تاپیک را زدم بهم :lol: سعی کن اول یه نفس عمیق بکشی بعد نظر بدی !

کو کجا منبع ؟!

درضمن خبر من در بیاری نیست عزیزم خبر را دیدم اینجا گذاشتم حالا میگی با تشکر از این که جو تاپیک را زدم بهم :lol: سعی کن اول یه نفس عمیق بکشی بعد نظر بدی !
خُ من یه نفس عمیق کشید و یه لیوان ***** هم نوش جان کردم و باز میگم این تصاویر مربوط به آنونس نسخه جدید Unreal Engine 3 هستن که در GDC سال 2008 در کنفرانس ماکروسافت نمایش داده شد. که اگرم نباشه که هست، خیلی خیلی شبیه اون چیزی که Epic نمایش داد.
درهرحال چه حق با من باشه چه شما اشتباه کرده باشی، بود و نبود این بازی روی ps3 یا psVita یا pc یا mac یا هر پلتفروم دیگه ی برام اهمیت نداره :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or