شایعه Gears Of War 2 برای PC ؟!

او ببخشید هانی وارد ساحت مقدسه شدم دوباره؟ یعنی واقعا فکر میکنی با این هزینه و زحمتی (!) که پورت کردن‌ها داره برای شرکت‌ها، اونقدر نمیفروشه که یه پول خوبی خورده باشن از کنارش؟ و گیمری که میره میخره اون پورت رو، نشون میده لیاقتش هم پورت شیش ماه تاخیره. پورت آشغالی کنسولی رو PC اگه فروش نمی‌رفت هیچوقت صورت نمیگرفت.
در مورد جمله اولت lol.
هزینه پورت زمانی بالا میره که تیم روش کار کنه و الا یه پورت زپرتی که هیچیه بازی برای PC بهینه نشده( نه آپشن گرافیکی درست و درمونی داره و نه بازی واسه سیستم های محتلف و مانیتور ها و رزولوشن های مختلف optimize شده و نه دکمه های بازی درست روی کیبرد چیده شده و افت فریم و دیباگ و ارور های رنگارنگ و ....) در مقابل یه پورت با پدر و مادر وقت خیلی خیلی کمتری برده و در نتیجه هزینه آن چنانه ای هم واسش نشده که بخواد فروش آنچنانه کنه. یه بازی درست و حسابی با یه ساپورت خوب کم کم یک، یک و نیم میلیون روی PC فروش می کنه( الان نیای آمار ردیف کنی که اکثر آمارها، فروش دیجیتال رو حساب نمی کنن با وجود اینکه درصد بالایی از فروش بازی های PC به شکل دیجیتال هست) ولی این آت و آشغال ها 500 هزار تا هم بزور فروش می کنن که اونم معمولی هست و همه کسایی که PC دارن از این بحث ها سر در نمیارن و میرن بازی رو میخرن و بعد که توی چاله افتادن میان توی انجمن بازی، تیم سازنده رو ناله ونفرین می کنن.
PC باز ها براشون خیلی مهم که سازنده ها به نظرشون اهمیت بدن و اونا رو ساپورت کنن و مشکلاتی که ممکنه بعد از انتشار بازی براشون ایجاد میشه رو زود با پج حل کنن و اگه یه بازی یه community قوی داشته باشه از نظر فروش کم نمیاره و به خوبی فروش می کنه . توی PC همیشه پایرسی بوده چه الان چه قبل و افرادی هم که نسخه کپی استفاده می کنن همیشه استفاده می کنن و با تاخیر نسخه PC سراغ نسخه اصل کنسولی نمی رن. ولی مشکل اینجاست که سازنده ها فکر می کنن که مشکل از پایرسی هست و یه بازی پی سی باید در حد نسخه کنسولیش بفروشه با وجود اینکه تعداد کنسول دارها خیلی بیشتر از مشتری های واقعی پی سی هست( کشور هایی که پایرسی توشون مرسومه از اولم قرار نبوده که مشتری بازی های پی سی بشن و هیچ موقع هم نمی شن) و برای همین به جای یه نسخه درست و حسابی یه پورت مزخرف با تاخیر بیرون میدن و انتظار هم دارن که PC گیمر ها بخرنش که مشخصا این کار رو نمی کنن و ترجیح میدن پولشون رو خرج گیم های بلیزارد و رلیک و CD project کنن، خرج کسایی که بهترین ها رو واسشون میسازن و ساپورتشون می کنن و به نظرشون اهمیت میدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
فکر نمیکنم همچین خبری باشه از صبح هر چی سایت معتبر بود زیر رو کردم ولی چیزی نبود فکر کنم fake باشه در کل بعد از سه سال امیدی به اومدنش نیست در ضمن کلیف مثل چی رو G 3 چمبره زده اصلا حس اینو که ین بازی رو پورت کنه رو نداره ..

احتمالش 0% هست چون گرز در اختیار مایکروسافته و انحصاری اونه

منظور PC هست و ویندوز هم .... صحبت سر کنسول و PS3 نیستش که بگیم MS نمیزنه

واقعیت امر این که اصولا مایکروسافت یک نسخه جدید از بازی اش میسازه یک نسخه قبلی رو برای PC پورت میکنه.

Gears Of War 2 اعلام شد Gears Of War 1 پورت شد.
Halo 3 عرضه شد، Halo 2 پورت شد.
Fable 4 معرفی شد، Fable 3 پورت شد.
یه جورایی عادیه.

واقعیت امر این که اصولا مایکروسافت یک نسخه جدید از بازی اش میسازه یک نسخه قبلی رو برای PC پورت میکنه.

Gears Of War 2 اعلام شد Gears Of War 1 پورت شد.
Halo 3 عرضه شد، Halo 2 پورت شد.
یه جورایی عادیه.

این چیزی که میگی خیلی حساب کتاب نداره. fable 2 / Halo reach / ... عرضه شدن اما خبری از نسخه های PC ش نشد. خیلی هم حرفت بی ربط نیست ;)

Fable 4 کجا معرفی شد؟ :-/ :دی اون The Journey فقط یه Spin off هست. در ضمن Fable III چند ماه قبل از عرضه (و مسلما قبل از E3 و اعلام ساخت The Journey) مشخص شده بود که واسه PC هم عرضه میشه. این تحلیلی هم که کردی کلا اشتباهه :دی

خب بايد بگم كه مايكروسافت چيزي به نام انحصاري حاليش نيست.
اگه يه وقت براي pc هم بيرون دادن خيلي تعجب نكنيد.
وقتي براي رقيبشون هم بازي ميدن بيرون ديگه خودتون فكرش رو بكنيد.

این چیزی که میگی خیلی حساب کتاب نداره. fable 2 / Halo reach / ... عرضه شدن اما خبری از نسخه های PC ش نشد. خیلی هم حرفت بی ربط نیست ;)
Reach و... همشون یه جورایی نسخه های اضافه بودن یه نسخه کامل به حساب نمیومدن. Fable 2 هم خیلی شایعه اش بود بعد پشیمون شدن :دی.

Fable 4 کجا معرفی شد؟ :-/ :biggrin1: اون The Journey فقط یه Spin off هست. در ضمن Fable III چند ماه قبل از عرضه (و مسلما قبل از E3 و اعلام ساخت The Journey) مشخص شده بود که واسه PC هم عرضه میشه. این تحلیلی هم که کردی کلا اشتباهه :biggrin1:
حالا همون، کی مشخص شده بود؟ چندماه قبلش همش شایعه بود بعدش کلا Journey داشتن میساختن دیگه، یهو که توی E3 شروع به ساختش نکردن :دی.
این همه فسفر سوزوندم میگی اشتباهه؟ :-w.

حالا همون، کی مشخص شده بود؟ چندماه قبلش همش شایعه بود بعدش کلا Journey داشتن میساختن دیگه، یهو که توی E3 شروع به ساختش نکردن :biggrin1:.
این همه فسفر سوزوندم میگی اشتباهه؟ :-w.
خیلی وقت پیش :دی اینو بخون، واسه 15 ماه پیش هست تقریبا. قبل از پایان Fable III که نرفتن سراغ Journey :دی
واسه این تحلیلت تعداد زیادی مثال نقض میشه زد پس در نتیجه اشتباهه به کل :دی

منم یه تریلر چند وخ پیش دیدم تو یوتوب (!) ، مال گیرز 2 بود ، بعد آخرش نوشته بود واسه سونی 3 میاد . ینی میتونم یروزی رو کنسولم گیرز 2 بازی کنم ینی ؟ :x
ولمون کنید تورو خدا ...

اتفاقا اگه برای pc بیاد خیلی هم خوبه چرا بد باشه...اما درست عرضه بشه....

فرض کنید بازی سال 2012 عرضه شده:

بازی رو تهیه میکنید و با هزار ذوق نصبش میکنی زمانی که اجرا کردی یه ارور میده:| میری آخرین GFW و همه برنامه های مربوطه رو میگیری و نصب میکنی... دوباره بازی رو اجرا میکنی و همون ارور رو دوباره میده:-w،پیش خودت میگی این چه وضعشه بزار برم از کسایی که میدونن بپرسم، میای تو بخش مشکلات بازیها و این پست رو میدی:

"سلام دوستان... من نسخه 3 دی وی دی رو گرفتم کرک هم کردم و همه برنامه ها رو هم نصب کردم اما موقع اجرا این اخطار رو میده (یه عکس از ارور میزارید)"

و این جواب به شما داده میشه:

"دوست من مهم نیست کدوم نسخه رو گرفتی تاریخ سیستمتو ببر قبل 2010 درست میشه"

شما:

مرسی درست شد...

یکی از مشکلات من همین بود با نسخه قبلش که بازی رو نرفتم و گرنه بدم که نمیاد از بازیش....

• Like
Reactions: BENCHMARKMAKER
اگه بیاد باید مولتیش سرورهاش درست حسابی باشه :دی اگه اینطور باشه واقعا کنسولیا حسودی می کنن . :دی چون خودم GeoW2 مولتی زدم همه اعصابشون خورد بود بخاطر نبود سرور اختصاصی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or