Gears of War بعدی برای نسل بعد

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
Michael Capps رییس شرکت Epic Games اعلام کرد اگر نسخه بعدی Gears of War در کار باشه , برای نسل بعد خواهد بود و برای دیدن این بازی احتمالآ باید 4 یا 5 سال دیگه صبر کنین.
ایشون همچنین در مورد Unreal Engine 4 صحبتهایی کرده و گفتن که این موتور گرافیکی حدودآ 7 سال هست که در دست ساخته !
Capps در ادامه گفته : ما در طول این نسل , به شدت به نسل بعد هم فکر میکنیم و میدونیم که بیشتر موتورهای گرافیکی کنونی برای نسل بعد جوابگو نخواهند بود.

در ادامه هم بقیه صحبتهای آقای Capps رو میخونین :
هزینه های ساخت Gears of War 2 از نسخه قبلی اون کمتر بود. با اینکه تیم سازنده بزرگتر از تیم قبلی شده بود ولی زمان ساخت پایین اومد و با مدیریت خوبی که در این زمینه داشتیم تونستیم هزینه ها رو کاهش بدیم. ما در مورد بودجه های 25 میلیونی برای بازیهای کامپیوتری چیزهایی شنیدیم ولی خودمون اهل این جور خرجهای زیادی نیستیم.
50 تا 60 نفر از اعضای Epic Games روی هر بازی کار میکنن که در مقایسه با مثلآ 400 نفری که روی Assassin`s Creed کار میکردن خیلی کمتره. Assassin`s Creed بازی خیلی بزرگ و زیبایی هست ولی ما ترجیح میدیم روی بازی کوچکتری با کیفیت فوق العاده بالا کار کنیم.
هر بازیسازی دوست داره از بهترین ابزار ممکن استفاده کنه و ما در این زمینه به شکلی عالی عمل کرده و علاوه بر خودمون , به سایر شرکتها و تیمهای بازیسازی نیز در زمینه ساخت بازی با بهترین ابزار کمک میکنیم.

gears_3.jpg

عکس تزیینی هست :دی

آخرین ویرایش:
کار خوبی کردن.
اگه میخواستن توی همین نسل نسخه سوم رو بسازن با محدودیتی که Xbox 360 داره مطمئنا فرق زیادی با نسخه 2 نداشت

اتفاقاً بهتر شد.واسه نسل بعد بره بهتره.شروع نسل بعد با Gears of war 3 میچسبه!
تایید میشه :biggrin1:

آقا یعنی چی ؟ :mad:
که چی هی نسل ها رو تغییر می دن ! ما هنوز 360 نداریم:biggrin1: :love::blushing:.... ps3 نداریم:biggrin1: .... (معذرت از فن بوی های عزیز) ... wii نداریم:biggrin1: ... PCمون هم که بازی روش نصب می کنیم فحشمون می ده:((
حالا برین نسل بعد ما چی کار کنیم ؟ لابد تازه بریم سراغ 360 ؟ :biggrin1:
البته شماها پاسوز ما نشین ..... (که نمی شین) . از رو جسد ما رد شین برین سراغ نسل بعد ! :eek:
پ.ن: هی جورج !:smoke1:

آقا یعنی چی ؟ :mad:
که چی هی نسل ها رو تغییر می دن ! ما هنوز 360 نداریم:biggrin1: :love::blushing:.... ps3 نداریم:biggrin1: .... (معذرت از فن بوی های عزیز) ... wii نداریم:biggrin1: ... PCمون هم که بازی روش نصب می کنیم فحشمون می ده:((
حالا برین نسل بعد ما چی کار کنیم ؟ لابد تازه بریم سراغ 360 ؟ :biggrin1:
البته شماها پاسوز ما نشین ..... (که نمی شین) . از رو جسد ما رد شین برین سراغ نسل بعد ! :eek:
پ.ن: هی جورج !:smoke1:
منم مثل تو هستم وقتی می بینم که یک کسی داره از بازی های Ps3 یا xbox 360 داره حرف می زنه (حتی بدترین بازی)می خوام خودکشی کنم(مرد که هیچوقت گریه نمی کنه:biggrin1:)من تو رو 90% درک می کنم که آدرنالین خونت چقدر بالاست اگه گفتی 10% بقیه برای چی کنار گذاشتم(برای اینکه صبحها ورزش می کنم تا کمی آدر نالین خونم پایین بیاد;)).

Michael Capps بعد از خروج از جلسه ی پرش و پاسخ ـه TGS در مصاحبه ای با eurogamer بخشی از صحبت هاش که به GeOW بعدی و انتشارش بر روی کنسول های نسل هشتم اختصاص داشت رو تصحیح کرد:
"اگر گیرز بعدی (این قسمت با تاکید ادا میشه جوری که ادامه صحبت هاش رو بشدت تایید میکنه) در طی 4 یا 5 سال آینده ساخته بشه، احتمالش هست که بر روی کنسول های نسل حاضر ارائه بشه"
و در ادامه برای اینکه اشتباهش رو در جریان نشست مطبوعاتی کمرنگ جلوه بده ادامه میده:
"البته با توجه به اینکه گیرز بعدی با استفاده از UE4 ساخته میشه این احتمال هم وجود داره که بر روی کنسول های نسل بعدی شاهدش باشیم، چون Epic برنامه ی مشخصی در زمینه ی موتور گرافیکی پولسازش (UE4) و کنسول های نسل بعد تدوین کرده."

خلاصه اینکه یه سوتی داد و جمعش کرد!

Update: Epic Games president Michael Capps claims he misspoke during a Q&A session at the Tokyo Game Show today when he said, "If there were a next Gears of War, that will be for the next console generation, whenever that is."
Speaking to Eurogamer after the event, Capps explained that if the next Gears of War - assuming there is one - were to be released in the next "four to five years", it would be for current consoles.
Were it to be based on Unreal Engine 4, however, it would have to come out on the next round of consoles, because those are the machines for which Epic is targeting its next generation of money-spinning engine technology.

یعنی از این بدتر هم میشد..!!؟ ای خدا لعنت کنه ماکروسافت رو با این سیاست های مسخرش..:mad:

منو بگو که داشتم زمینه سازی میکردم بازی 2010 یا فوقش اول 2011 بیاد..

الان منی که شبها خواب Gears of War میبینم چه جوری 5 سال صبر کنم..:((

تقریبا این نسل EPIC بهترین شرکت درومد از لحاظ درامد!!!
هم عناوینش شاخ بودن
هم UE 3واقعا اینقدر برای این شرکت سود داشته که جوابگوی کل جیباشون بود و اماده سازی UE4
تقریبا زیر سر UE3بود!!!!
از همین الان منتظر کنسول بعدی MSهستم - هرچی باشه میدم اونم فقط برای 2 تا بازیش

من یه چیز و توی سه پست بالا نفهمیدم :confused: مگه ماکروسافت چند تا کنسول داره که میگه روی کنسولهای نسل بعد ساخته میشه :biggrin1: حالش خوب نبوده فکر کنم :biggrin1:

ویرایش : کنسول نسل بعد نه کنسولهای نسل بعد اشتب از من بود .

آخرین ویرایش:
واقعا سخنی بسیار والا شنیدیم :دی همونی که همیشه توی ذهنم بود.

دوستانی که میگن "بدترین خبر عمرم بود، خیلی بد شد و...." فقط یه نگاهی سطحی دارین به قضیه میکنین. اصلا با عقل جور در نمیاد که اینقدر خر باشن که بیان شماره 3 رو دوباره بدن روی 360 و داستان رو تموم کنن بره. حالا نمیدونم چطوری منظورمو کامل برسونم، چون تازه از راه برگشتم دارم میمیرم از بی خوابی :دی

پس چی شد؟؟:laughing:حرف از کنسول جدید اومد ماکرو گفت ما هنوز به نصف عمر این کنسول هم نرسیدیم.و هنوز از تمام قدرت این کنسول استفاده نشده.(پهنای بسیار عظیم گرافیک xbox 360 که 278 هست که در مقابل ps3 که 54 هست خیلی بزرگتره و تا الان از 65 تاش استفاده شده.)پس قول ایجاد صحنه های عظیم گرافیکی با استفاده از این ویژگی چی شد؟یعنی بازم نمیشه؟مگه gears3 میخواد رو 10000000 فریم اجرا شه؟؟؟:laughing:

خدایی نسخه دوم فقط تکمیل شده ی 1 بود( مثلا بالاتر رفتن تعداد دوستان لوکاست تو یه صحنه , استفاده ی بیشتر از اره , استفاده ی بیشتر از وسایل نقلیه و ...)
در واقع همون بود به نظرم. در اینکه خفن بود که شکی نیست به هیچ وجه ولی حالا مثلا 3 رو هم 2 سال دیگه میزدن دیگه گرافیکش چقدر میخواست متفاوت بشه؟! چیکار میخواستن باهاش بکنن؟! فقطو فقط میتونستن با اینکار گرافیکو گیم پلی بازیو تکراری کنن که کار درستیم کردن
پس چی شد؟؟:laughing:حرف از کنسول جدید اومد ماکرو گفت ما هنوز به نصف عمر این کنسول هم نرسیدیم.و هنوز از تمام قدرت این کنسول استفاده نشده.(پهنای بسیار عظیم گرافیک xbox 360 که 278 هست که در مقابل ps3 که 54 هست خیلی بزرگتره و تا الان از 65 تاش استفاده شده.)پس قول ایجاد صحنه های عظیم گرافیکی با استفاده از این ویژگی چی شد؟یعنی بازم نمیشه؟مگه gears3 میخواد رو 10000000 فریم اجرا شه؟؟؟:laughing:
بله بسیار از منطق شما فاز بردیم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
واقعا سخنی بسیار والا شنیدیم :دی همونی که همیشه توی ذهنم بود.

دوستانی که میگن "بدترین خبر عمرم بود، خیلی بد شد و...." فقط یه نگاهی سطحی دارین به قضیه میکنین. اصلا با عقل جور در نمیاد که اینقدر خر باشن که بیان شماره 3 رو دوباره بدن روی 360 و داستان رو تموم کنن بره. حالا نمیدونم چطوری منظورمو کامل برسونم، چون تازه از راه برگشتم دارم میمیرم از بی خوابی :دی
آقا فردین ! ما که اینجوری نگفتیم ! :biggrin1:

ای بابا با این خبر معلوم شد که کنسول جدید ماکروسافت حداقل تا سال 2010 یا 11 در راه است و گرنه مگه این حرفهای از دهن epic در میومد فقط این نظر منه حالا شما رو نمی دونم:laughing:

:sick: بدترين خبري كه شنيدم توي نسل 360 !!!
تایید میکنم
واقعا امید ما به همچین بازیهاییه و اینا این حرفا رو میزنند
مایکروسافت باید به جای کار کردن روی ناتال یه فکری به خاطر کم بودن بازی های انحصاری 360کنه با این کار انگار میخواد قید همه چیز رو بزنه:confused::evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or