Gears of War بعدی برای نسل بعد

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
Michael Capps رییس شرکت Epic Games اعلام کرد اگر نسخه بعدی Gears of War در کار باشه , برای نسل بعد خواهد بود و برای دیدن این بازی احتمالآ باید 4 یا 5 سال دیگه صبر کنین.
ایشون همچنین در مورد Unreal Engine 4 صحبتهایی کرده و گفتن که این موتور گرافیکی حدودآ 7 سال هست که در دست ساخته !
Capps در ادامه گفته : ما در طول این نسل , به شدت به نسل بعد هم فکر میکنیم و میدونیم که بیشتر موتورهای گرافیکی کنونی برای نسل بعد جوابگو نخواهند بود.

در ادامه هم بقیه صحبتهای آقای Capps رو میخونین :
هزینه های ساخت Gears of War 2 از نسخه قبلی اون کمتر بود. با اینکه تیم سازنده بزرگتر از تیم قبلی شده بود ولی زمان ساخت پایین اومد و با مدیریت خوبی که در این زمینه داشتیم تونستیم هزینه ها رو کاهش بدیم. ما در مورد بودجه های 25 میلیونی برای بازیهای کامپیوتری چیزهایی شنیدیم ولی خودمون اهل این جور خرجهای زیادی نیستیم.
50 تا 60 نفر از اعضای Epic Games روی هر بازی کار میکنن که در مقایسه با مثلآ 400 نفری که روی Assassin`s Creed کار میکردن خیلی کمتره. Assassin`s Creed بازی خیلی بزرگ و زیبایی هست ولی ما ترجیح میدیم روی بازی کوچکتری با کیفیت فوق العاده بالا کار کنیم.
هر بازیسازی دوست داره از بهترین ابزار ممکن استفاده کنه و ما در این زمینه به شکلی عالی عمل کرده و علاوه بر خودمون , به سایر شرکتها و تیمهای بازیسازی نیز در زمینه ساخت بازی با بهترین ابزار کمک میکنیم.

gears_3.jpg

عکس تزیینی هست :دی

آخرین ویرایش:
سوالی که الان پیش میاد اینه که epic الان داره چیکار می کنه ؟ امیدوارم یه بازی مالتی پلتفرم بسازه این بار .

یه چیزه دیگه اینه که احتمالا مایکروسافت از ناتال خیلی مطمئنه گفته زیاد دیگه ولخرجی نکنه تو بیرون دادن عناوین اختصاصیش.

آخرین ویرایش:
میخوام 100 سال Gearz 3 ندن!!!:biggrin1:

برن اون سرورهای مسخره ی 2 رو درست کنن:sick: ... به خدا ثوابش هم بیشتره.

تو که یک روز GOW بهت نرسه میمیری..:laughing: ما اینترنتمون مرخصه ، ربطی به ماکروسافت نداره..

واقعا هر چی به عمق قضیه فکر میکنم بیشتر اذیت میشم..:mad:

تو که یک روز GOW بهت نرسه میمیری..:laughing: ما اینترنتمون مرخصه ، ربطی به ماکروسافت نداره..

واقعا هر چی به عمق قضیه فکر میکنم بیشتر اذیت میشم..:mad:

اصلا ما اینترنتمون مرخصه،دوستان خارجی چطور؟........ما که هیچی .... الان خارجیاش دارن از دست سرورهای Gears 2 مینالن(:biggrin1:)

Gears 2 کلا سرورهای مزخرفی داره....:mad:

دوستان ببخشید پُست ام زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداشت کلا:biggrin1::smile:

به نظر من حداقل یه Gears دیگه(Prequel)برا 360 میدن این حرفا هم کشکه(!)کوجیما 50.000 مرتبه گفت دیگه MGS نمی سازم آخرش چی شد؟حتی برا iPhone م ساخت این حرفا برا اینه که بازی رو از رادار طرفدارا خارج کنن بعد یهو با خوشحالی تو GDC بیان بگن بله قسمت جدید Gears هم اینه،باور کنین همین الآن دارن یه قسمت میسازن که به احتمال زیاد وقایع E-Day رو نشون بدن...
راجع به گیم پلی هم اگه یادتون باشه خود کلیف گفته بود بدم نمیاد از المان های RPG (به صورت محدود)استفاده کنم،کلاً گیم پلی Gears هرچند تکمیله ولی هنوز جای مانور داره...
و اما گرافیک که دوستان ایراد گرفته بودن(که البته به حق بود)ممکنه از نسخه ی آپدیت شده ی UE3 استفاده کنن،این قضیه هم که آخر زور گرافیک 360 همون Gears مخصوصاً قسمت 2 بود به نظر من صحیح نیست چون یه بازی مثه Rage یا Alan Wake یا همین RE5 گرافیک سطح بالاتری نسبت به Gears 2 دارن اگه 360 از پس اونا بر میاد پس این صحبت بی اساسه...
موتور گرافیکی تعیین کننده ی سطح گرافیک یه کنسوله البته محدودیت سخت افزاری به قوت خودش وجود داره ولی موتورهای گرافیکی مثه iTech 5 و نسخه ی جدید Cry Engine میتونن اصطلاحاً این سخت افزارو Over Clock کنن...
دوستان اینا نظرات شخصیه منه و هیچ اصراری به درست بودنش ندارم.

به نظر من نسخه ي سوم اين بازي توي همين نسل بياد بهتره چون اون وقت بين نسخه ي دوم تا سومش خيلي فاصله مي افته و اين محبوبيت بازي رو به نظر من كم مي كنه

منم با حرف محمد موافقم حد اقل به قول nojx360 برای از بین نرفتن محبوبین یک نسخه episodeمانند میزنه-
البته اونم حتما میخواد با UE3.99بسازه:biggrin1:

اینا گفتن GeoW3 رو واسه 360 نمیسازن، نگفتن که کلا دیگه GeoW واسه 360 تعطیل شد! یعنی به احتمال 120 درصد حداقل یک عنوان فرعی از این بازی واسه 360 ساخته خواهد شد.

حالا فرض کنید که حرف مایکروسافت درست باشه و تا 2015 هیچ کنسول جدیدی نده بیرون، به نظرتون منطقی هست که تا 6 7 سال دیگه GeoW3 نیاد؟:confused:

میگن مدیدریت خوب داشته میدیریت اگه خوب بود که 7 سال وقفه نمیدن یا دو تا بازی رو پشت سر هم نمیدن بیرون که سومیش اینقدر طول بشکه نسل بعد یعنی چی وقتی 7 سال طول بکشه مثل این میمونه گرافیک میکرو رو با سونی یکی کنی

به نظر من حداقل یه Gears دیگه(Prequel)برا 360 میدن این حرفا هم کشکه(!)کوجیما 50.000 مرتبه گفت دیگه MGS نمی سازم آخرش چی شد؟حتی برا iPhone م ساخت این حرفا برا اینه که بازی رو از رادار طرفدارا خارج کنن بعد یهو با خوشحالی تو GDC بیان بگن بله قسمت جدید Gears هم اینه،باور کنین همین الآن دارن یه قسمت میسازن که به احتمال زیاد وقایع E-Day رو نشون بدن...
راجع به گیم پلی هم اگه یادتون باشه خود کلیف گفته بود بدم نمیاد از المان های RPG (به صورت محدود)استفاده کنم،کلاً گیم پلی Gears هرچند تکمیله ولی هنوز جای مانور داره...
و اما گرافیک که دوستان ایراد گرفته بودن(که البته به حق بود)ممکنه از نسخه ی آپدیت شده ی UE3 استفاده کنن،این قضیه هم که آخر زور گرافیک 360 همون Gears مخصوصاً قسمت 2 بود به نظر من صحیح نیست چون یه بازی مثه Rage یا Alan Wake یا همین RE5 گرافیک سطح بالاتری نسبت به Gears 2 دارن اگه 360 از پس اونا بر میاد پس این صحبت بی اساسه...
موتور گرافیکی تعیین کننده ی سطح گرافیک یه کنسوله البته محدودیت سخت افزاری به قوت خودش وجود داره ولی موتورهای گرافیکی مثه iTech 5 و نسخه ی جدید Cry Engine میتونن اصطلاحاً این سخت افزارو Over Clock کنن...
دوستان اینا نظرات شخصیه منه و هیچ اصراری به درست بودنش ندارم.

با نظرات شما به شدت موافقم:biggrin1:راستی خود سازندگان gears2 گفته بودن این بازی از 70% قدرت این کنسول استفاده کرده.پس چرا 3 رو با موتور جدید و با حداکثر نمیسازن؟شاید به گفته شما دارن میسازن:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or