Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
من بازی کردم رفیق :D:D به جرات میگم مولتی بازی ' بهترین و سرگرم کننده ترین بازی که نه فقط تو سال ۲۰۱۹ بلکه از زمان Black ops 2 ( سال ۲۰۱۲ ) به اینور رو باهاش مواجه شدم همین gears 5 عه ! فوق العاده س بازی . اصن آدم سیر نمیشه ازش . طوری که من صبح که از خواب پامیشم ۴ تا لوکاست ( drone ) نکشم انگار یه چیزی از زندگیم عقب افتاده و سرجاش نیس :D درسته من فن سفت و سخت بازیم و بخاطر Boost lvl شصت روزه ای که دارم هنوز فرصت نکردم بیشتر از ACT 2 بازی رو انجام بدم . تا همونجاشم که بازی کردم فوق العاده بوده . منتها یه حرفی که هس انصافا مولتیه بازی رو زیر سوال نبرید که قیچی تون میکنم ;;);;) انقد تمییز و اعتیاد آوره که هنو سراغ بخش داستانیش نرفتم :D:D

کاری به نسخه های قبلی و پیشرفت و پسرفت نسخه ی پنجم ندارم . اما 100% بازی یه چیزی برا من ۳۲ ساله ( با این همه مشغله و درگیری زندگی ) داشته که تو ۲ ماهی که از عرضه ی بازی گذشته حدود ۳۴۰ ساعت وقت پاش گذاشتمو به هیچ وجه هم از انجامش سیر نمیشم ! بدبختی مشابه این بازی با این گیم پلی سریع و نفس گیر تو مارکت وجود نداره بنابر این فکر میکنم براحتی رکورد ۱۰۰۰ ساعت روهم تا آخر سال بشکونم :>

View attachment 122474
تو خودت میدونی انقدر دوست دارم وارد بحث نمیشم تو فروم با تو سطان هر چی تو بگی همونه :D:xیه جا دیگه میام سر وقتت >:)

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Hamidreza
یادتون باشه چند وقت قبل آقای @Musician ادعا کرد که اخبار از داخل استودیو کوالسن می‌دونه که بعد از تموم کردن بازی بگه و هیچکس نمیدونه فکر کنم از اون بگم بگم های معروف بود خبری هم ازش نشد دیگه بازی هم فکر کنم نصفه رفت

یادتون باشه چند وقت قبل آقای @Musician ادعا کرد که اخبار از داخل استودیو کوالسن می‌دونه که بعد از تموم کردن بازی بگه و هیچکس نمیدونه فکر کنم از اون بگم بگم های معروف بود خبری هم ازش نشد دیگه بازی هم فکر کنم نصفه رفت
شرایط کنونی بازی و استدیو در پیتش ارزش وقت تلف کردن نداره که حتی بخوام راجبش حرف بزنم، من خودم gears 5 همون هفته اول رو insane دوبار تموم کردم، در حد 3 4 ساعت هم مولتی زدم، کلا این فرانچایز تموم شدس زور اضافی فیک دارن میزنن شمام برو وقتتو یجا دیگه بگزرون حالا اگه دنبال علت میگردی بیا اینو ببین تمام چیزایی که میخواستم بگم تو این ویدیو خود دولوپر توضیح میده یعنی داره با زبون بی زبون میگه چرا ری...یم

کلا استدیوی فمنیستی که بخش عمده دغدغش به دنبال جذب نیروهای کارآموز زن هست تا استدیوشون از لحاظ نیروی جنسیتی زن بیشتر از مرد بشه و بدون در نظر گرفتن رزومه قوی و همینطور استدیو هدی که چالش بزرگش پافشاری نگه داشتن کلاه کیت هست چه توقعی داری؟یا خود lead marketing بازی تو قسمت کاور توییترش به بزرگی نوشته "من آرزو داشتم همه فمنیست بودن" به نظرت میتونن بازی خوبی بسازن وقتی تمرکزشون بر روی ارزش و آرمانهای lgbt و فمنیسته ، اکثر enivroment concept artist های بازی هم نیروهای خارج از استدیو بودن خاطر اینکه art director بازی قبل گرز فقط بازی تنیس ساخته بوده...گرز تو دستان epic و آرتیستای خبره ای که داشت مثل chris perna , john wallin liberto و خیلی های دیگه گرز شد، هنر و خلاقیت کوالیشن فقط در استفاده از re-used assets ها هستش یعنی یک تنه کل سه گانرو kitbash کردن 2 تا بازی جدید از توش در آوردن... من خودم نه گیم میزنم نه گرز، جوابتو دادم چون به اسمم اشاره کردی به ایمیلم نوتیفیکیشن اومد الانم نه میدونم شرایط گرز چیه نه برام اهمیت داره ما دوران خوبمون تو گرز گذروندیم که یک دهه پیش بود این بازی هم تو دستای این استدیو به جایی نمیرسه و تنها بازی خوبی که دادن Gears ue بود برا من.

شرایط کنونی بازی و استدیو در پیتش ارزش وقت تلف کردن نداره که حتی بخوام راجبش حرف بزنم، من خودم gears 5 همون هفته اول رو insane دوبار تموم کردم، در حد 3 4 ساعت هم مولتی زدم، کلا این فرانچایز تموم شدس زور اضافی فیک دارن میزنن شمام برو وقتتو یجا دیگه بگزرون حالا اگه دنبال علت میگردی بیا اینو ببین تمام چیزایی که میخواستم بگم تو این ویدیو خود دولوپر توضیح میده یعنی داره با زبون بی زبون میگه چرا ری...یم

کلا استدیوی فمنیستی که بخش عمده دغدغش به دنبال جذب نیروهای کارآموز زن هست تا استدیوشون از لحاظ نیروی جنسیتی زن بیشتر از مرد بشه و بدون در نظر گرفتن رزومه قوی و همینطور استدیو هدی که چالش بزرگش پافشاری نگه داشتن کلاه کیت هست چه توقعی داری؟یا خود lead marketing بازی تو قسمت کاور توییترش به بزرگی نوشته "من آرزو داشتم همه فمنیست بودن" به نظرت میتونن بازی خوبی بسازن وقتی تمرکزشون بر روی ارزش و آرمانهای lgbt و فمنیسته ، اکثر enivroment concept artist های بازی هم نیروهای خارج از استدیو بودن خاطر اینکه art director بازی قبل گرز فقط بازی تنیس ساخته بوده...گرز تو دستان epic و آرتیستای خبره ای که داشت مثل chris perna , john wallin liberto و خیلی های دیگه گرز شد، هنر و خلاقیت کوالیشن فقط در استفاده از re-used assets ها هستش یعنی یک تنه کل سه گانرو kitbash کردن 2 تا بازی جدید از توش در آوردن... من خودم نه گیم میزنم نه گرز، جوابتو دادم چون به اسمم اشاره کردی به ایمیلم نوتیفیکیشن اومد الانم نه میدونم شرایط گرز چیه نه برام اهمیت داره ما دوران خوبمون تو گرز گذروندیم که یک دهه پیش بود این بازی هم تو دستای این استدیو به جایی نمیرسه و تنها بازی خوبی که دادن Gears ue بود برا من.
چقدر تلخ و چقدر درست.
حیف واقعا. بهترین شوتر سوم شخص تاریخو به گند کشید کوالیشن.
یه فرصتی بدن به استودیو که بره بازی ای که خودش میخوادو توسعه بده. بعدشم اگه اونم خوب درنیومد ببندن درشو تخته کنن. حیف بودجه ای که میتونه خرج استودیو های خلاقی مثل دابل فاین و نینجا تئوری بشه، حروم راد فرگوسن شه.
گیرزم تا کلیف یا یکی مثل اون بالاسر پروژه اش نباشه، گیرز نمیشه دیگه. بهترین خبر برا طرفدارای گیرز ریمستر نسخه دوم و سوم میتونه باشه الان نه اعلام ساخت گیرز .6

نمیدونم تا حالا اینجا نظر دادم در مورد شماره 5 یا نه

بعد بازی کردن صدها ساعت هر شماره گیرز باید بگم بازی در یک کلام افتضاحه و گیرز 4 به مراتب بهتر بود(با توجه به اینکه اولین ساخته کوالیشن بود):

1. قسمت داستانی که اکت 2 و 3 فوق العاده ضعیفن و عملا تو یک ساعت میشد این دو تا اکت رو جمع کرد نه اینکه یه فضای بسیار بزرگ خالی بسازی بعد بگی اپن ورلد ساختم و بزرگترین گیرز و ..... داستانشم که ماشالله به شدت بیخود شد
  2. قسمت مولتی رو به شخصه انتظار بیشتر و جرات ریسک بیشتری ازش داشتم و منتظر مپ های خیلی بهتری بودم که خبری نشد و بعد چند ساعت، مولتی پلیر تیمی رو ول کردم
  3. میمونه HORDE که همیشه برام جذاب بوده ولی از شدت بالانس نبودن و پرباگ بودن میشه بهش گفت فاجعه: یه بار BARRIER ها دچار باگ شدن و تخریب نمیشدن(ملت تو یک هفته بارها با این باگ رو درجه سختی MASTER تونستن 50 ویو رو برن)....حالا هم که LANCER GL گند زده به HORDE می شینن 6...7 تا WL میسازن رو هرکدوم چهار تا LG میذارن هی بین راند موشک میزنن و عملا کار تیمی نابود شده(تا حدی که وقتی با این افراد هم تیمی میشم کرکرتمو یه جا پارک میکنم و میام لول 50 کرکترمو برمیدارم)
  4. اون یکی مدش هم که هیچی اصن
  5. قرار بود مپ بیلدر هم بدن برا مولتی و مخصوصا هورد که هنوز رفتن تو کما
در کل بشدت گیرز ضعیفی بود و الان که رسیدم به لول 220 عملا دیگه شوقی برای بازی ندارم از بس مشکل داره و ناشیانه ساخته شده..........منتقدا بسیار به گیرز5 محبت نشون دادن وگرنه با این عملکرد به نظرم گیرز4 به مراتب بهتره (3 گانه که دیگه هیچی)

.

سلام

من هر شب حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کم و بیش برای بازی می گذاشتم. و استوری بازی رو تو ۱۲ ساعت و خورده ای تموم کردم.

می خوام نظرم رو در مورد بازی بگم.

من توی این ۵ شماره ی گیرز ۳ شماره رو بازی کردم.

اولین شماره بازی به شدت در خاطره من اون زمان موند و خاطره ای خوش. بعد از کلی فاصله زمانی شماره ۵ بازی رو با این همه بازی که روی دستگام داشتم شروع کردم.
نکته اولی که من رو در شروع بازی جذب کرد. موسیقی ابتدایی بازی بود. موسیقی جذابی داشت.

بازی ۴ اکت داشت. شروع بازی اکت ۱ اون خوب پیش رفت و داشت به نظرم قدرت موتور انریل رو به رخ می کشید. فکر کنم در دنیا دو تا کمپانی بلد هستند با موتور انریل باز بسازن. یکیش همین کولیشن هستش. (فکر کنم اون یکی هم به نظرم Respawn ).

بازی در اکت۲و۳ برای من جذاب نبود. البته من خیلی خوشم نمی یومد توی فضای بازی با اون گارد درگیری گیرز بچرخم. ولی بین یخ و صحرا، من یخ رو به شدت بیشتر پسندیدم. میشد اکت صحرا رو در حالت متمرکز تو ۲ ساعت تموم کرد.

من به شدت از اکت۴ لذت بردم. فوق العاده بود. اوج بازی توی اکت۴ بازی بود. شوتینگ و گیم پلی سریع و گیرز طور بازی فوق العاده بود. به نظرم بازی خیلی خوب در اوج به اتمام رسید.

در مورد بازی چند مورد بگم :
۱. موسیقی بازی جذابه.
۲. گیم پلی بازی عالی و من اون رو دوست داشتم. من به شخصه اکت۴ بازی در خاطرم می مونه. این یعنی بازی تاثیرش رو گذاشته.
۳. سینماتیک های بازی خوب بود ولی عالی نبود. ادم وقتی سینماتیک های بلیزارد رو میبینه، تفاوت سینماتیک ها رو می فهمه،‌ یه جاهایی هم به نظرم نیازی به ساخت سینماتیک نبود.
۴. بار عاطفی بازی در اکت ۴ بسیار خود نمایی می کرد و به نظرم تاثیرگذار.
۵. جایی که کارکتر بازی زیر آوار گیر کرده بود و داشت فریاد می زد من یه لحظه خودم نفس تنگی گرفتم. این فوق العاده بود.
۶. من نتونستم بعد مولتی بازی رو تجربه کنم. ولی سینگل بازی در کل من رو راضی و قانع کرد.
۷. تنوع اسلحه ها در بازی کم بود. من خیلی از تنوع کم اسلحه ها خوشحال نبودم.

در کل من از بازی لذت بردم. لحظات خوبی برای من ایجاد کرد. نمی خوام نمره به بازی بدم. ولی اگر هم نمره بدم،‌نمره بدی نمی دم.

به شما هم پیشنهاد میدم بازی رو به دور از تعصب و فقط برای لذت بردن انجام بدید.

یا علی...

آخرین ویرایش:
یک ایده ای که در طول بازی به نظرم اومد و واقعا دوست داشتم با فشردن یک کلید انجام بشه ...

اینکه در حال مبارزه بشه سوییچ کرد به یک یا چند دوربین سینماتیک در زوایای مختلف.(مثلا نزدیک به صورت یا از دید NPC ها)
چیزی شبیه به دوربین GTA V که تا دستمون را از کلید برمیداریم برگرده حالت اول و سوم شخص ...
البته در حالت کمپین نه آنلاین ...

و اینکه یک برتری که نسخه PC داره تنظیم FOV هستش
من روی 95 گذاشتم و کل بدن پلیر را میتونم ببینم

• Like
Reactions: kamyy and jetalpha
آپدیت جدیدی قراره بزودی عرضه بشه که شامل مود و مپهای جدید و کرکترهای جدیده ! اضافه شدن Baird به عنوان انجینیر حرفه ای و Lizzie به بخش آنلاین و همچین Horde میتونه فوق العاده جذاب و هیجان انگیز بشه :x

Gears 5 Operation 2

124255

من یه خبطی کردم این گیرز ۵ رو خریدم مث سگ پشیمونم :D اگه درگیرش بشید ( که خداروشکر کسی این اتفاق براش اینجا نیوفتاده :D ) رسما از کار و زندگی آدمو میندازه . آپدیت پرو پیمونم که دادن دیگه هیچی :D

12 و نیم گیگ بوده اپدیت ولی خب بعضی بازیا فایل مشکل پیدا میکنه وقتی اپدیت میاد باگ میشه از اول باید همش رو بگیری من سری قبلی که اپدیت داد همین بلا سرم امد!ولی ایندفعه درست بود حجمش

12 و نیم گیگ بوده اپدیت ولی خب بعضی بازیا فایل مشکل پیدا میکنه وقتی اپدیت میاد باگ میشه از اول باید همش رو بگیری من سری قبلی که اپدیت داد همین بلا سرم امد!ولی ایندفعه درست بود حجمش
حجم آپدیت برای شما چند گیگ بود؟

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or