Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
حیف این همه حجم خرجش کردم:| واقعا باورم نمیشه گرز به این روز افتاده بعد 15 روز به زور بازی رو تموم کردم فقط چپتر 4 بازی اونم اسکی از رو یکی از مراحل گرز 1 بود خوب بود بقیه اش ا دهن سوزی نبود.... البته بازی خیلی بهتر از گرز 4 بود ، تاریکتر بود، جهان باز بیشتر، محیط های بزرگتر و استفاده مفید تر از اسلحه ها ولی در کل ارزش یک بار بازی کردن داره منم که زدم رو شیف دیلیت و بعیده دوباره به فکر بازی کردنش بیفتم با اون ابرو های جی دی که شبیه دختر ها میمونه:|

• Smile
Reactions: kamyy
حیف این همه حجم خرجش کردم:| واقعا باورم نمیشه گرز به این روز افتاده بعد 15 روز به زور بازی رو تموم کردم فقط چپتر 4 بازی اونم اسکی از رو یکی از مراحل گرز 1 بود خوب بود بقیه اش ا دهن سوزی نبود.... البته بازی خیلی بهتر از گرز 4 بود ، تاریکتر بود، جهان باز بیشتر، محیط های بزرگتر و استفاده مفید تر از اسلحه ها ولی در کل ارزش یک بار بازی کردن داره منم که زدم رو شیف دیلیت و بعیده دوباره به فکر بازی کردنش بیفتم با اون ابرو های جی دی که شبیه دختر ها میمونه:|
اتفاقا جهان باز کردن ایده خوبی نبوده بلکه باید از فرمول سه گانه اول استفاده می کردند و آن موفقیت دوباره تکرار می کردند

• Like
Reactions: ROONEY190
دیالوگ نویسی باید اینجوری حرفه ای باشه یاد ۳ گانه بخیر

Dom: Did you hear that? What the hell’s that sound
Marcus: It’s just the wind
Dom: Yeah right. When was the last time the wind said ‘hostiles’ to you

View attachment 120853
چند روز پيشا داشتم جاجمنت ميزدم ديدم چقدر گيرز ٤ و جاجمنت شبيه همن حوصله سر بر و بي روح و بدون كاراكتر اصلي.
ولي انصافا پنج خوب بود در حد ٣و٢ مخصوصا تنوع ٣ نبود اما فرسنگها از ٤ بهتر بود

دومین آپدیت بزرگ بازی با حجم ۳.۲ گیگ منتشر شد . مهمترین نکته ی این آپدیت هم اضافه شدن Amd fidelityFX به تنظیمات گرافیکی بازی هست . قابل ذکره که این آپشن از کارتهای Nvidia هم پشتیبانی میکنه :D

Gears 5 update adds a new setting to sharpen graphics using AMD tech

به زور تا چپتر ۲ رفتم و بعد پاکش کردم . مزخرف .
بخش کمپین واقعا آبکیه..‌‌
اصلا هیچ امیدی به آدم نمی‌ده که دنبالش کنی .
مولتی هم کلا سوم شخص هر چه قدرم خوب باشه زود زده میشی....حداقل من که اینجوریم..

بخش کمپین واقعا آبکیه..‌‌
اصلا هیچ امیدی به آدم نمی‌ده که دنبالش کنی .
مولتی هم کلا سوم شخص هر چه قدرم خوب باشه زود زده میشی....حداقل من که اینجوریم..
بگید چه انتظاری از بازی دارید؟ واقعا کمپین بای ابکیه؟ کمپین چه بازی ابکی نیست؟ اگر قرار باشه که همه بازی متال گیر و ویچر 3 باشند که صنعت گیم به فنا میره!
واقعا گیم پلی گرز یکی از بهترین و زیبا ترین و پرفکت ترین گیم پلی های تاریخ صنعت گیم هست!
این یک بازی اکشن هست، که توش صحنه های اکشن ضد و خوردی توش به حد اعلا میرسه، خشونت این بازی بی نظیره اره کردن لوکاست و تکه تکه کردنشون! مثل سری فیلم های تریمناتور و الین که میخوان یک داستان مثلا بی نقص و پرفکت بگن ولی در کل همش هم بخاطر صحنه های اکشن و اتمسفر و خشونتشون موفق میشن، کسی باید این بازی رو انجام بده عاشق شوتر اخرلزمانی باشه؛ عاشق صحنه های اکشن مثل سری فیلم های سری و خشن باشه
برخلاف نسخه قبلی(4) که واقعا 4 ساعت اول بازی خسته کننده بود این بازی در حد سه گانی اصلی هست!
گرافیک بازی، سلاح های جدید، باس فایت های زیبا، صحنه های عظیم اکشن محیط اخرالزمانی، صدا گزاری بازی!
مولتی پلیر بازی هم که حاجت به عیان هست، نه یک چیز ضعیف نه یک چیز پرفکت، در حد راضی کننده!

آخرین ویرایش:
بگید چه انتظاری از بازی دارید؟ واقعا کمپین بای ابکیه؟ کمپین چه بازی ابکی نیست؟ اگر قرار باشه که همه بازی متال گیر و ویچر 3 باشند که صنعت گیم به فنا میره!
واقعا گیم پلی گرز یکی از بهترین و زیبا ترین و پرفکت ترین گیم پلی های تاریخ صنعت گیم هست!
این یک بازی اکشن هست، که توش صحنه های اکشن ضد و خوردی توش به حد اعلا میرسه، خشونت این بازی بی نظیره اره کردن لوکاست و تکه تکه کردنشون! مثل سری فیلم های تریمناتور و الین که میخوام یک داستان مثلا بی نقص و پرفکت بگن ولی در کل همش هم بخاطر صحنه های اکشن و اتمسفر و خوشونتشون موفق میشن، کسی باید این بازی رو انجام بده عاشق شوتر اخرلزمانی باشه؛ عاشق صحنه های اکشن مثل سری فیلم های سری و خشن باشه
برخلاف نسخه قبلی(4) که واقعا 4 ساعت اول بازی خسته کننده بود این بازی در حد سه گانی اصلی هست!
گرافیک بازی، سلاح های جدید، باس فایت های زیبا، صحنه های عظیم اکشن محیط اخرالزمانی، صدا گزاری بازی!
مولتی پلیر بازی هم که حاجت به عیان هست، نه یک چیز ضعیف نه یک چیز پرفکت، در حد راضی کننده!
والا انتظار اینو ندارم که ۲ تا چپتر بازی با یه جت اسکی یا جت صحرا دور خودم بچرخم ...دوست عزیز داستان و کشش داستان خیلی مهمه مخصوصا یه بازی مث گرز که ادعا داره توش...یه سری چیزا مث اره کردن هم تو همه شماره های بازی بوده دیگه
منم نظر خودمو گفتم ...شما هم که از بازی لذت میبری نوش جونت...

این یک بازی اکشن هست، که توش صحنه های اکشن ضد و خوردی توش به حد اعلا میرسه، خشونت این بازی بی نظیره اره کردن لوکاست و تکه تکه کردنشون! مثل سری فیلم های تریمناتور و الین که میخوان یک داستان مثلا بی نقص و پرفکت بگن ولی در کل همش هم بخاطر صحنه های اکشن و اتمسفر و خشونتشون موفق میشن، کسی باید این بازی رو انجام بده عاشق شوتر اخرلزمانی باشه؛ عاشق صحنه های اکشن مثل سری فیلم های سری و خشن باشه
شما بیشتر به گیم پلی نگاه میکنی و پویایی و فیزیک و کنترل کامل و.... در واقع عناصر بیسیک یک بازی کامپیوتری (از زمان پکمن و آتاری ...) (لذت ... گرفتن کنترل کامل کاراکتر و آزادی عمل نا محدود و.... )

اونها به سینمایی بودن و انیمیشن های از قبل پرداخت شده و داستان و عناصری که بعد ها برای جلب نظر بقیه به بازی ها اضافه شد.... نگاه میکنند. (لذت از... مشاهده روایت قوی نویسنده و طراح با کمی نقش داشتن در کنترل بازی در شرایط محدود )
اکثر مواقع هم ... سر بد بودن انیمیشین های صورت یا بدن قید بازی را میزنند!

یا مثلا از نظر اونها Metal gear solid v بدترین Metal Gear هستش دلیلش هم محیط بزرگ و آزادی عمل بالای این بازی هستش که مجبور میشن این مساله را مخفی کنند و گیر بدن به مسایل دیگه!)

تفاوت اینجاست... با کم و زیادش البته ....

مسیری که شرکت های دیگه مثلا در زمینه VR مجبور هستند برای نجات سرمایشون انجام بدن اضافه کردن و ترکیب کردن این صنعت با طعمها و مدل های سینمایی و ....
راهی جز این نیست ...

فقط این را گفتم که بدونید این بحث هیچ پایانی نداره دوست گرامی ...(خودم سالها درگیر همین بودم)

آخرین ویرایش:
توصیه میکنم همین الان که گیرز5 رو تازه تموم کردید یه بار دیگه نسخه التیمیت کیرز1 رو بازی کنید.
مطمئنم خودتون متوجه میشید بازی چقدددر عقب گرد داشته نسبت به قبل.
خداروشکر گیرز التیمیت یکی از بهترین ریمستر های نسل هم هست و مطمئنا گرافیک تو ذوقتون نمیزنه.

گیرز5 از 4 بهتر بود به نظرم ولی بازم چیزی بیشتر از یه نمره 7.5 نبود. از جای جای بازی ایراد میزد بیرون.
لذت بخش بود در کل ولی همین لذت بخشیشم به خاطر مبارزاتی بود که دستپخت 13 سال پیش کلیف هستن.(هرچند بازم لذتی که مبارزات گیرز1 داره همین الان، از این بیشتره)
کمپین آبکی از نظر شما اوکیه؟
کمپین چه بازی ای آبکی نیست؟ کمپین گیرز 1 تا 3!
بالاخره هر بازی با قسمت های قبلیش مقایسه میشه.
مقایسه گیرز 5 با 1 تا3 به من یکی ثابت کرد کاش راد فرگوسن هیچوقت در مقام کارگردانی هیچ بازی ای نشینه...
دیگه ایرادات گیرز5 زیاد بیان شده. من اشاره نمیکنم.(خصوصا تو تاپیک اصلی بازی خیلی بحث شد در این باره)

مهمترین مسله همون اختلاف سلیقه س ...
ولی بازم گرز 5 با یه بازی فوق العاده فرسنگ ها فاصله داره ....:D:D
گیرز 5 مورد انتظار ترین بازی سال من بود. 3 شماره اول رو جمعا شاید 25 بار تموم کردم. ینی واقعا فن گیرزم
اما صد در صد با این جمله موافقم
گیرز 5 یکی از بزرگترین نا امیدی های این نسل من بود و واقعا هم فرسنگ ها با یه بازی فوق العاده فاصله داشت. فوق العاده تو همین سری یعنی گیرز 2 که بعد این همه سال اتمسفر و داستان و مبارزاتش تو ذهنم هک شده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dr.ice
بحث رو بازی زیاد شده اما فقط در مورد مولتی میگم بازی کردین ؟ من یه 75 ساعت مولتی رو بازی کردم و میگم کاملا اشغال هست شما تو خود فروم بازی 1 نفر راضی پیدا نمیکنی افتضاح ترین مولتی کل سری رو داره کامیونیتی بازی رو pc میشه گفت یجورایی اصلا وجود نداره و بازی در رتبه 21 ام xbox الان قرار داره اگر پایین تر هم نرفته باشه.

• Like
Reactions: dr.ice
بحث رو بازی زیاد شده اما فقط در مورد مولتی میگم بازی کردین ؟

من بازی کردم رفیق :D:D به جرات میگم مولتی بازی ' بهترین و سرگرم کننده ترین بازی که نه فقط تو سال ۲۰۱۹ بلکه از زمان Black ops 2 ( سال ۲۰۱۲ ) به اینور رو باهاش مواجه شدم همین gears 5 عه ! فوق العاده س بازی . اصن آدم سیر نمیشه ازش . طوری که من صبح که از خواب پامیشم ۴ تا لوکاست ( drone ) نکشم انگار یه چیزی از زندگیم عقب افتاده و سرجاش نیس :D درسته من فن سفت و سخت بازیم و بخاطر Boost lvl شصت روزه ای که دارم هنوز فرصت نکردم بیشتر از ACT 2 بازی رو انجام بدم . تا همونجاشم که بازی کردم فوق العاده بوده . منتها یه حرفی که هس انصافا مولتیه بازی رو زیر سوال نبرید که قیچی تون میکنم ;;);;) انقد تمییز و اعتیاد آوره که هنو سراغ بخش داستانیش نرفتم :D:D

کاری به نسخه های قبلی و پیشرفت و پسرفت نسخه ی پنجم ندارم . اما 100% بازی یه چیزی برا من ۳۲ ساله ( با این همه مشغله و درگیری زندگی ) داشته که تو ۲ ماهی که از عرضه ی بازی گذشته حدود ۳۴۰ ساعت وقت پاش گذاشتمو به هیچ وجه هم از انجامش سیر نمیشم ! بدبختی مشابه این بازی با این گیم پلی سریع و نفس گیر تو مارکت وجود نداره بنابر این فکر میکنم براحتی رکورد ۱۰۰۰ ساعت روهم تا آخر سال بشکونم :>

122474

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or