Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
بازی مپ و وسعتش 50 برابر بزرگتر از گرز های پیشین هست و بدون انجام side quest ها 12 ساعت طول میکشه تا داستان اصلی تموم بشه.
This is best represented in what I was able to play of Act 2 and Act 3 of the campaign. These stages take the action out of the confines of corridors and out into huge open spaces, maps that creative director Rod Fergusson tells me are around 50x the size of any previous Gears of War level.
You can simply ignore all of the side quests and content if you so choose. We were told that The Coalition expects a player skipping side quests and exploration could get through the campaign in around 12 hours, while those who dabble would see 20 plus.

In just a few hours with the Gears 5 campaign, I honestly believe that this has the potential to be a definitive Xbox One game, the sort of system-seller that Microsoft has been searching for this entire generation.

یه نکته ی خیلی خوب بازی اینه که با وجودی که بازی های الان به سمت جهانی بازتر با انتخاب های بیشتر داره میره برای سری گرز هم رفتن به این سمت اجتناب ناپذیر بود اما نگرانی که وجود داشت این بود که چطوری ممکنه همچون المان هایی توی بازی وجود داشته باشه به طوری که به ماهیت سری لطمه نخوره. حالا کوالیشن با گرز۵ تونسته این بالانس رو ایجاد کنه. یعنی تونسته درکنار اپن ورلد شدن بازی و المان های rpg و حتی stealth رو تو بازی اضافه کنه بدون اینکه تجربه ی سینماتیک و خطی بازی لطمه بخوره.
They aren't going to complacently milk the very basic Gears of War format over and over for years to come. The fact the studio is exploring ways to introduce exploration, vehicle traversal, and RPG progression mechanics, all without sacrificing the dense cinematic action Gears is known for, convinces me that The Coalition is the perfect steward
for this legendary franchise.
Gears 5 is the evolution the franchise desperately needed.
The Coalition is signaling loud and clear that they are ready to grow this franchise
پ.ن:
Fergusson tells me are around 50x the size
ایا هنوز ایمان نمی اورید؟ :D

آخرین ویرایش:
خوب ببینید شما احتمالا الان Gamepass داشتین که در واقع Preload بازی براتون فعال شده و خوب بدیهی هست که باید صبر کرد تا زمان انتشار. فقط اینکه چون نسخه Ultimate edition بازی برای افرادی که Gamepass دارند در دسترس قرار میگیره شما 4 روز زودتر از تاریخ ا هم میشه بازی رو تجربه کنید که میشه میشه 5 یا 6 سپتامبر فکر کنم.
اونایی که گیم پس اولتیمیت دارن میتونن 4 روز زود تر بازی کنن
من خودم گیم پس پی سی دارم الان گذاشت دانلود کنم ولی فکر کنم تا دهم نذاره

• Like
Reactions: kamyy
اونایی که گیم پس اولتیمیت دارن میتونن 4 روز زود تر بازی کنن
من خودم گیم پس پی سی دارم الان گذاشت دانلود کنم ولی فکر کنم تا دهم نذاره

شرمنده عزیز من اشتباه گفته بودم، باید GamePass ultimate داشته باشید که 4 روز زودتر بازی آنلاک بشه در حالت عادی میشه 10 sep.

یه سوال من بازی اگه از استیم بخرم میذاره با اکانته XBOX LIVE ساین شم ؟

والا برای اینکه دیگه اشتباه نشه از صفحه استیم خود بازی مطلب رو قرار میدم (ولی خلاصه این هست که اصلا اجباری هست این مسئله)

Screenshot (157).png

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ahmad137456

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or