Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
یک تقریب بزنیم تقریبا کمپینش احتمالا ۲۵ ساعت طول میکشه ۱۰۰ درصد کردنش که خوبه

آیتم های جمع کردنی و مراحل فرعی و...
داستان اصلی مشخص نیست روی چند درصد تموم میشه ولی خب فردا محدودیت پیش نمایش ها برداشته میشه

دوستانی که دوست دارند بازی رو تهیه کنند، بازی به طرز عجیبی تو ریجن روسیه قیمتش پایین اومده! قدیم south asia بهترین قیمت بازی بود با 20$ برای نسخه استاندارد، الان ریجن ترکیه و بعد از اون روسیه ارزان ترین ریجن های بازی هستند به ترتیب با قیمت های 15.82$ و 16.24$!
پستت در مورد استور روسیه دیدم که گفتی 16 دلار، سریع رفتم پیش خرید کردم.
بعدش اومدم پائینتر که گفتی نمیتونی به آنلاین فورزا وصل بشی، کلا ناامید گشتم، چه کاریه با ما میکنی آخه!:D

ایشالله درست میشه، اگه نشد خوبیش اینه در استیم جان عزیز پیش خرید کردیم، میریم میزنیم تو سرشون پس میدیم.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
پستت در مورد استور روسیه دیدم که گفتی 16 دلار، سریع رفتم پیش خرید کردم.
بعدش اومدم پائینتر که گفتی نمیتونی به آنلاین فورزا وصل بشی، کلا ناامید گشتم، چه کاریه با ما میکنی آخه!:D

ایشالله درست میشه، اگه نشد خوبیش اینه در استیم جان عزیز پیش خرید کردیم، میریم میزنیم تو سرشون پس میدیم.
به مسخره ترین روش ممکن با پاک کردن آنتی ویروس Bitdefender حل شد.

این مال قبل پاک کردن آنتی ویروس:

Screenshot (154).png

اینم مال بعد از پاک کردن آنتی ویروس بدون تغییر خاصی:

Screenshot (155).png

در حال حاضر با یک تغییر DNS قبل بازی میشه راحت بازی رو دوباره آنلاین بازی کرد، آخر کاری هم دوباره DNS رو با حالت عادی بر میگردونی راحت! فقط امید وارم 4 روز دیگه مشکل خاصی پیش نیاد. سعی میکنم حالا با ساپورت خود Bidefender هم صحبت کنم ببینم اونا میتونند کمکی کنند لازم نباشه حتما آنتی ویروس رو پاک کنم یا نه.
اگر هم کاری کرده بودم این وسط فقط طبق این لینک Teredo رو تنظیم کرده بودم:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
دوستان من از طريق گيم پس توى پى سى ديدم بازى داره دانلود ميشه برام ولى بعد از يساعت كه تموم شد زدم كه لانچ شه نوشته بايد صبر كنى .. فقط موقع انتشار ميشه بازى كرد؟

دوستان من از طريق گيم پس توى پى سى ديدم بازى داره دانلود ميشه برام ولى بعد از يساعت كه تموم شد زدم كه لانچ شه نوشته بايد صبر كنى .. فقط موقع انتشار ميشه بازى كرد؟

خوب ببینید شما احتمالا الان Gamepass داشتین که در واقع Preload بازی براتون فعال شده و خوب بدیهی هست که باید صبر کرد تا زمان انتشار. فقط اینکه چون نسخه Ultimate edition بازی برای افرادی که Gamepass دارند در دسترس قرار میگیره شما 4 روز زودتر از تاریخ ا هم میشه بازی رو تجربه کنید که میشه میشه 5 یا 6 سپتامبر فکر کنم.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ahmad137456
من کتاب آخر گرز 1 ماه پیش خوندنم و خلاصشو داخل فروم گرز گزاشتم و وقت نکردم اینجا بزارم. به صورت خلاصه چیزایی که برام جالب بود میزارم.
کتاب از اخرین صحنه ی گرز 4 شروع میشه جایی که مادر کیت یعنی رینا به خاک میسپرن و بعد توسط سوارمها مدام در حال تعقیب قرار میگیرن تا اینکه راهی پیدا میکنن تا با Cog و First minister jinn ارتباط برقرار کنن و طی قرار داد 2 طرفه که انجام میشه به صورت خلاصه تمام جرم های مرتکب شده توسط jd del marcus kait بخشیده میشه به شرط اینکه قبول کنن به new ephyra برگردن و توضیح بدن چه اتفاقی در حال رخ دادن هست و همینطور دوباره به عضویت Cog در بیان. ( تو گرز 5 همه عضو COG هستن حتی kait که به عنوان outsider بوده )
Anya به عنوان اولین first minister قبل از jinn این مقام داشته و کنترل کل Cog دستش بوده تا اینکه میمیره ( دلیلش معلوم نیست ) ، Mina jinn در واقع دستیار آنیا بوده که در عین حال کارهای تحقیقاتی برای بارداری مجدد زنان عضو cog در دستور کارش داشته تا اینکه با تکنولوژی جدید cog این امر محقق میشه که نتیجش میشه فرزند anya و marcus یعنی JD. ( تو تایم لاین کتاب و اوایل Gears 5 هم mina jinn باردار هست )
Damon baird به عنوان CEO و یا رییس کمپانی Deebee's industry به عنوان یکی از پولدارترین افراد ساکن new ephyra می باشد که در قصر خود که احاطه شده از باغ در حال زندگی است و iris هم یک نوع AI دستیار baird هست که داخل Bootcamp اونو دیدیم. داخل قصر baird یک آزمایشگاه زیرزمینی مخفی وجود داره که میتونه به کنترل deebee ها و همینطور مانیتورینگ بپردازه بدون اینکه cog از این قضیه مطلع بشه ( به عنوان مثال کات سین اول گرز 4 و همونطور فراری دادن jd , kait , del تو گرز 4 ) و ( آخرین تریلر کمپین گرز 5 )
هدف اصلی به وجود آوردن deebee ها در واقع عملیات policing بر افراد ساکن new ephyra و همنیطور امداد رسانی می باشد و برای همین به راحتی توسط سوارمها از بین میرن. اساس وجود bootcamp هم برای تقویت DEEBEE ها هستش.
داخل کتاب کیت همش در حال دیدن کابوس های وحشتناک هستش و مارکوس به دلداری و کمک بهش میپردازه و همینطور برای مدتی داخل قصر BAIRD به استراحت میپردازن تا اینکه خبر میرسه چند تا روستای دیگه outsiders توسط سوارمها گرفته شده و یکی از این روستاها دوقلوهای mackenzi و eli زندگی میکردن که رابطه نزدیکی با کیت داشتن و زمانی که کیت از قضیه با خبر میشه بی قرار میشه و میخواد به کمکشون بره ولی در عین حال طبق قراری که با cog داشتن کسی حق ترک New Ephyra نداشته تا اینکه baird با کنترل کردن deebee ها و غیر فعال کردن مقطعی اونها شبانه برای کیت این امکان فراهم میکنه تا به صورت مخفیانه از new ephyra فرار کنه و با مشقت زیاد این اتفاق میفته تا اینکه پشت در اصلی شهر مارکوس میبینه که در اولین تصور فکر میکنه مارکوس میخواد برش گردونه به COG ولی مارکوس اونو در عملیات نجات دوقلوها همراهی میکنه.
مارکوس چندین بار کیت از مرگ حتمی نجات میده و همینطور مارکوس چندین بار زخمی میشه.
OSCAR داخل کتاب حضور داره و زمان بسیار حساسی به کمک مارکوس و کیت میاد و کیت از دیدن اون تعجب میکنه و فکر میکرده که کشته شده.
روایت داستانی کتاب به این صورت هست که یک چپتر اختصاص داده شده به مارکوس با کیت و چپتر دیگه به دل و جی دی.
swarm speaker که ما داخل gears 4 کشتیم تعداد زیادی از اونها داخل کتاب حضور دارن.

snapjaws موجودات جدیدی هستن که به صورت دسته ای حمله میکنن و سوارم نیستن و بلکه موجودات وحشی سرا هستن که به انسان و سوارم حمله میکنن.
اون دیسک حاوی اطلاعاتی که آدام فینکس به baird داخل gears of war 3 داد حاوی اطلاعاتی مهمی هست که فقط 87% درصد اون قابل دسترسی هست و 13 درصد دیگه میتونه ارتباط به پیدایش سوارمها داشته باشه یا نداشته باشه .
AZURA هنوز نقش مهمی در داستان بازی افا میکنه و همینطور عملیات ressurection.
زماتی که مارکوس و کیت با موفقیت mackenzi و eli نجات میدن اسکار تصمیم میگیره که اونارو به rift worm village ببره
rift worm village همون روستایی هست که در دل کرم شماره gears 2 بنا شده و اونو برای بار اولین بار در تریلر گمپین E3 2018 دیدیم و همینطور همینطور آخرین تریلر KAIT UNLEASHED ، شما میتونید داخل عکسهای پایین اسکلتهای rift worm ببینید.
71d835299bacc62425f733f49b9d8d14cad1d5c4_2_690x323.jpeg

6a8993f4dd5c703de7b00df68ecaa45033267b23_2_690x416.jpeg
cf495919ebdd0687470119c76f9363f25a07ad3d.jpeg

این بود اتفاقات مهم این کتاب ، کلا درگیرهای نفسگیر زیادی داخل این کتاب پیشومد که فقط و فقط باید خوانده بشه تا آدم بتونه تجسم کنه وگرنه با خلاصه نوشتن چیزی ازش در نمیاد.
...
خوشبختانه طبق چیزای که پارسال گفتم یعنی trinity of worms کوالیشن رفته دنبالش و من فکر میکتم تو این شماره با یکی دیگه از کرم ها از مجموعه 2 کرم دیگه در گیر میشیم و همینطور به berserker هوشمندی طرف هستیم که دیگه کور نیست! و شاید هم ...
تو این صحنه که ما داخل new hope facility هستیم که میشه گفت به احتمال زیاد در بخش asylum مجموعه هست که تحقیقات و آزمایشهای nile samson اونجا صورت میگرفته ما شاهد این هستیم که کیت از طریق یک device وارد ذهن swarm hive میشه و در اونجا که از طریق rift worm که یک consciousness واحد هست فضای ارتباطی بین سوارمها و queen و یا children هست تونست با berserker ارتباط برقرار کنه تا به دنبال جواب بگرده که ( Act 2 Gears 5 )

326735f7c07a7cdfc68bec14e7d8fe831edffd10_2_690x365.png

نگته جالبی که ما تو این تریلر دیدیم وجود berserker داخل stasis هست و داره یک پروسه تکاملی ادامه میده که اگه کامیک rise of raam خونده باشید چیزی نا آشتایی نیست.

938ccfd346a862b5b10fceb0990a8642e764cb1a_2_690x365.png

5c78c183bf445b57150addd8c2122cafc07ff68e_2_690x340.png
d027f199127d314f5827c9e6113287f13a6ef4a2_2_354x500.png

...
در ضمن من چندین صفحه قبلو خوندم البته بیشتر از چندین صفحه یک سری بحثا پیشومده بود که اطلاعات غلط بالا اومده بود و بحث هم سر همون میچرخید که حالا تموم شده رفته.

GamesRadar +
Gears 5 is bold and beautiful – hands-on with the biggest Gears of War campaign ever made

Gears 5 is the biggest, boldest, and most ambitious Gears of War has ever been. Its developer, The Coalition, is eager to express its creative capacity with Gears 5, delicately walking a line between leveraging nostalgia and laying out a new beginning for a core cast of popular characters.

Given how little of Gears 5 had been shown to the public since it was revealed back in 2018, I was beginning to wonder whether something had gone horribly wrong behind the scenes. The reality is that this couldn't be further from the case. In just a few hours with the Gears 5 campaign, I honestly believe that this has the potential to be a definitive Xbox One game, the sort of system-seller that Microsoft has been searching for this entire generation.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or