Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
در مورد تغییرات زیاد صحبت شده، واقعا قضیه اولین بازی استودیو و فرصت کم و ترسیدن از ریسک کردن به دلیل واکنش منفی فن ها، چیزی نیست که بشه نادیده گرفت. واسه شماره پنج این عوامل دیگه وجود ندارن و خودم انتظار تغییرات رو دارم ولی در حد معقول :D وگرنه مشکلات گیرز ۴ رو من هم قبول دارم.

بازم مقایسه با آنچارتد درست نیست، اون بازی از اولش هم گشت و گذار و پلتفرمینگ و بعضی جاها مخفی کاری داشت، مشخصه راحت میشه تغییرات داد. یه درصد فکر کن مراحل پلتفرمر به گیرز اضافه بشه lol :D حالا بحث تاپیک منحرف نشه ولی بهترین شماره آنچارتد به وضوح نسخه دوم بود، بهترین بازی نسل قبل هم بود :D
اصلا منظور من این نیست که پلتفرمینگ اضافه کنن به بازی .یه سری تغییرات ریز مثل همون تغییرات آب و هوا یا طوفان اگه از پتانسیل کاملشون استفاده میشد اوضاع ۴ خیلی فرق میکرد. یا به فرض همینم اضافه نمیکردن، با یه لول دیزاین بهتر و ست پیس های خوب میشد ۴ رو جمع کرد تا حدی. اینا حتی با همون استاندارد های نسخه سوم هم یه چیز کم ریسک تر میساختن ولی کیفیت تا یه حدی به اون نزدیک تر میشد خب قطعا نمرات بازی نمیگم بالا ۹۰، ولی قطعا در حد همین ۸۸-۹ میشد.
نسخه ۵ رو دیگه خود فرگوسن هم انقدر از کمپین تعریف کرده جای هیچ بهونه و کم کاری ندارن:D

طرف به خودش میگه وترن بعد میاد به شاتگان ایراد میگیره lol
شاتگان اتفاقا ایراد بود شماره ۴ :D اینکه با gnasher راش بدی به اسکواد حریف هیچ نکته مثبتی نداشت. بعد ۲۰ ساعت تقریبا اکثر بازیا شبیه هم میشد.
حالا اینجا انگار بالانس خوبی داره طبق گفته یه سری.

یه 6 سالی هست که انجمنو دنبال میکنم ولی فک کنم اولین پستم باشه. اول اینکه وقتی سه گانه اصلی متای بالای 90 داشتن، اصلا غیرمنطقی نیست از این بازی هم همچین انتظاری داشته باشیم. من که اگه بیاد زیر 90 یه کم ناامید میشم چون جدا از اینکه انحصاری مهمیه، کلا ip جریان سازی بوده. اعضای تیم کوالیشن هم یه مشت بچه بی تجربه نیستن که هی از تازه کار بودنشون بگیم و ادعا کنیم وقت بیشتری نیاز دارن. به اندازه کافی وقت داشتن که یه بازی در حد متای بالای 90 تحویل بدن. خود فرگوسنم که از نسخه اول با گیرز همراه بوده.
دوم اینکه جدا از بازاریابی افتضاح، اتفاقا من امید زیادی دارم به بازی. کمپین میتونه یه روح جدیدی بده به سری. تریلر گیمپلی هرچند دیر اومد ولی امیدوارکننده بود. مشخصه کوالیشن ریسک تغییر رو پذیرفته و این تو صنعت فعلی گیم خیلی عالیه.

با اجازه بزرگترها! از روی تجربه شخصی خودم بهت میگم هیچ وقت همچین اشتباهی رو نکن ، یه راست برو سراغ جدید ترین نسخه بزار بازی برات تازگی داشته باشه! با بازی کردن یه باره قبلی ها هم نسخه جدید ممکنه برات تکراری به نظر بیاد ، هم ممکنه شروع کنی به مقایسه کردن!
نه اتفاقا خیلی کیف میده :D من قبلی ها رو قبلا رفتم ( ١٠سال پیش!) الان با جزییات یادم نیست. ولی درکل مثل دیدن سریال میمونه که تا مدتی درگیرشی و لذت بخشه.

مخلص کلوم
یا گرز5 بالای 90 رو میگیره و اعتبار گرز رو عین 3 گانه نمایان میکنه و کوالیشن رو هم از یه استودیو سطح خوب به یه استودیو سطح بالا و عالی میرسونه
یا میشه زیر 90 و در حد همون گرز4 و دیگه جای بهانه ای هم نمیمونه که توی 2 سال ساختن یا تجربه نداشتن IP گرز رو هم میذارن خاک بخوره استودیو هم از طرف فن های گرز با انواع فحش های پدر مادر دار روبه رو میشه
دیگه این وسط مرزی نیست یا شاهکار مثل 3 گانه و یا صرفا یک بازی خوب در حد نسخه چهار که عملا ابروی IP بزرگی مثل گرز رو نیست و نابود میکنه

• Like
Reactions: mohsenebrahimi
نه اتفاقا خیلی کیف میده :D من قبلی ها رو قبلا رفتم ( ١٠سال پیش!) الان با جزییات یادم نیست. ولی درکل مثل دیدن سریال میمونه که تا مدتی درگیرشی و لذت بخشه.
آخه من همین کار رو با انچارتد کردم ! قبل بازی انچارتد ۴، انچارتد کالکشن رو بازی کردم ! ۴ اصلا بهم نچسبید! ولی بعد ۲ سال لاست لگاسی رو زدم مثل چی کیف کردم!

آخه من همین کار رو با انچارتد کردم ! قبل بازی انچارتد ۴، انچارتد کالکشن رو بازی کردم ! ۴ اصلا بهم نچسبید! ولی بعد ۲ سال لاست لگاسی رو زدم مثل چی کیف کردم!
اون بخاطر این بود که nd از بس از u4 تریلر داد جاهای خفن بازی اسپویل کرد واسه همین حال نداد

مخلص کلوم
یا گرز5 بالای 90 رو میگیره و اعتبار گرز رو عین 3 گانه نمایان میکنه و کوالیشن رو هم از یه استودیو سطح خوب به یه استودیو سطح بالا و عالی میرسونه
یا میشه زیر 90 و در حد همون گرز4 و دیگه جای بهانه ای هم نمیمونه که توی 2 سال ساختن یا تجربه نداشتن IP گرز رو هم میذارن خاک بخوره استودیو هم از طرف فن های گرز با انواع فحش های پدر مادر دار روبه رو میشه
دیگه این وسط مرزی نیست یا شاهکار مثل 3 گانه و یا صرفا یک بازی خوب در حد نسخه چهار که عملا ابروی IP بزرگی مثل گرز رو نیست و نابود میکنه
من این سوال رو تو کامنت قبلی پرسیدم ولی کسی جواب نداد :D تو کدوم کهکشان (!)، 90 میشه شاهکار و 89 میشه بردن ابروی IP؟ یعنی تفاوت شاهکار و گند زدن فقط همین 1 نمره هست؟ حالا خوبه همون نسخه سوم سه گانه که تو همین نظرسنجی قبلی تاپیک رای زیادی آورده بود، متاش 91 هست و کمترین امتیاز رو بین سه گانه اول داره! الان مثلا گیرز 3 در مقابل گیرز 1 گند زده چون نسخه اول 94 شد و نسخه دوم 91؟ :D

من این سوال رو تو کامنت قبلی پرسیدم ولی کسی جواب نداد :D تو کدوم کهکشان (!)، 90 میشه شاهکار و 89 میشه بردن ابروی IP؟ یعنی تفاوت شاهکار و گند زدن فقط همین 1 نمره هست؟ حالا خوبه همون نسخه سوم سه گانه که تو همین نظرسنجی قبلی تاپیک رای زیادی آورده بود، متاش 91 هست و کمترین امتیاز رو بین سه گانه اول داره! الان مثلا گیرز 3 در مقابل گیرز 1 گند زده چون نسخه اول 94 شد و نسخه دوم 91؟ :D
89 با 90 فرقی نداره(همون طور که 90 با دو سه نمره بالاترش فرقی نداره) ولی 84 با user score 6.3 چرا خیلی فرق داره متای 94 گیرز1 برای نو بودنش بود و متای یه ذره پایین تر دو قسمت بعد نشون دهنده این بود که هردو کیفیت 1 دارن

89 با 90 فرقی نداره(همون طور که 90 با دو سه نمره بالاترش فرقی نداره) ولی 84 با user score 6.3 چرا خیلی فرق داره متای 94 گیرز1 برای نو بودنش بود و متای یه ذره پایین تر دو قسمت بعد نشون دهنده این بود که هردو کیفیت 1 دارن
خب من هم از اول بحث دارم همین رو میگم، کسی هم کاری با گیرز 4 نداره، بحث سر گیرز 5 هست.
====
700 دلار ناقابل :دی

66f4_img_4089.jpg

آخرین ویرایش:
محمد عزیز دلم متای این بازی حاضرم باهات شرط ببندم 89 که لب مرز هست نمیشه
یا همون 90 یا بالاتر میشه
یا 85 تا 88
اگر 89 بشه که خیلی متای اتفاقی و شانسی ای هست اره تفاوت چندانی با 90 نداره
ولی قول بهت میدم یا 90 به بالاست یا 88 به پایین
من میگم متای 90 یه استانداردی هست که صفت بازی رو شاهکار میکنه اونی که 89 میگیره اره فرقی نمیکنه با همین 90 ولی اون 90 یه مرز هست که ازش که رد بشی دیگه .....
مثل تفاوت نمره 20 و 19 هست
اره 19 هم برادر 20 هست ولی بیست چیز دیگه ایه

• Like
Reactions: Nameless King
مولتی ۴ افتضاح بود؟؟؟؟ دوربین مخفیه اینجا؟؟ رسما بهترین مولتی سری رو داره ۴. از مود Escalation گرفته که بازی رو Competitive کرد و از حالت ارکیدی درش اورد. تا گیم پلی روانش که بهترین توی سری. اینکه بازی با Gnasher میچرخه امضای بازی و همین باعث شده یونیک بشه. بازی به این نیست که فقط هرکی سریعتر تیر زد یا فقط نشونه گیری بهتری داشت ببره. Movement و کاورگیری بازی خیلی مهمه. اتفاقا همون Roll + Shotgun که گفتی احمقانه ترین کاریه که شما میتونی تو بازی بکنی و نشون میده که هیچی از مولتی بازی نمیدونی.

بعد از ۳ سال عرضه هنوز که هنوز ما بازی میکنیم بدون و مشکل بازی پیدا میکنیم
اینکه برا شما مشکلی نداره دلیل نمیشه اون مشکل وجود نداشته باشه:D همین الان رو پی سی با سرور کراس پلی نمیشه درست حسابی پیدا کرد. در مورد قسمت آخر حرفت هم که خب احتمال میدم شما تو یه دنیای موازی داری یه نسخه دیگه از 4 رو بازی میکنی که رول+شاتگان توش وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or