Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
اگه متای ۹۰ نگیره واقعا پرونده فرگوسن بستس دیگه متای ۸۷ ۸۸ برای گرز اصلا قابل قبول نیست قبلی هم همین شد
این جو دمیج کنترل جواب نمیده مطمنا اگه بازی ریسک های خوبی توش باشه متاش بالای ۹۰ هست چون نسخه قبلم منتقدها اصلا مولتی کاری نداشتن به به چه چه میکردن گیرشون رو کمپین بود
دمیج کنترل lol :دی متاش ۸۸ اینجاها بشه یعنی عالی کار کرده، نسخه قبل هم ۸۴ شد که به عنوان اولین تجربه استودیو قابل قبول بود. ولی این شماره رو همه انتظار دارن که کیفیت کار بهتر بشه، اما بهتر شدن صرفا به این معنی نیست حتما امتیازش باید بالای ۹۰ بشه.

دمیج کنترل lol :D متاش ۸۸ اینجاها بشه یعنی عالی کار کرده، نسخه قبل هم ۸۴ شد که به عنوان اولین تجربه استودیو قابل قبول بود. ولی این شماره رو همه انتظار دارن که کیفیت کار بهتر بشه، اما بهتر شدن صرفا به این معنی نیست حتما امتیازش باید بالای ۹۰ بشه.
حتما باید امتیازش بالای ۹۰ بشه ۸۸ هم جا نداره حتی گرز یک ip ریشه داره چه بخوای چه نخوای با ۳ گانه و میراث اپیک مدام مقایسه میشه و کسی به کمتر از اون رضایت نداره اگه یک ip جدید بود مثل Horizon ۸۹ براش حکم فوق العاده رو هم داره ولی گرز نه حالا شما هی بگو این خوبه بازی با متای ۹۰ کمه و فلان بله نسخه قبلی لیاقت متای ۹۰ نداشت چون مشکلات زیادی داشت این نسخه هم من میگم اگه واقعا این ریسک های زیادی که فرگوسن کرده جواب بده کار تمومه بخش انلاینش اصلا مهم نیست چون اون ردخور منتقدا میگن عالیه

حتما باید امتیازش بالای ۹۰ بشه ۸۸ هم جا نداره حتی گرز یک ip ریشه داره چه بخوای چه نخوای با ۳ گانه و میراث اپیک مدام مقایسه میشه و کسی به کمتر از اون رضایت نداره اگه یک ip جدید بود مثل Horizon ۸۹ براش حکم فوق العاده رو هم داره ولی گرز نه حالا شما هی بگو این خوبه بازی با متای ۹۰ کمه و فلان بله نسخه قبلی لیاقت متای ۹۰ نداشت چون مشکلات زیادی داشت این نسخه هم من میگم اگه واقعا این ریسک های زیادی که فرگوسن کرده جواب بده کار تمومه بخش انلاینش اصلا مهم نیست چون اون ردخور منتقدا میگن عالیه
سری گیرز هیچ الزامی نشده که بره بالا 90 اونم بعد تعویض یه استودیو! کاملا عادیه که هر استودیو نسخه به نسخه پیشرفت کنه و متای بهتری به جا بزاره. مثلا گیرز4 84 بود؟ خوب زیر 85 یکمی افت داره. بین 86 تا 90 میتونه بهترین باشه. 88 یا 89 چیز ایده آلیه برای گیرز در حال حاضر. اگه قرار به پیشرفته پس باید آهسته و پیوسته طی بشه.

زیر90 بشه فرگوسن باید بره پی کارش
درباره هر بازی که حرف نمیزنیم درباره گرز صحبت میکنم که 3 گانه بالای 90 داره دومین IP بزرگ اکس باکسه یکی از انقلابی ترین عناوین تاریخه رو دست گیم پلی ش هنوز بازی ای بلند نشده
کلی براش بودجه درنظر میگیرن کلی تبلیغات پشتشه
دیگه اگر این بالای 90 نیاره که دره فرست پارتی های مایکرو رو باید تخته کرد
دو روز دیگه هم میگن هیلو هم 88 بیاره خوبه
اقا این دو بازی شناسنامه هستن زیر 90 غیر از فحش به فرگوسن و کوالیشن کاره دیگه ای نباید کرد

زیر90 بشه فرگوسن باید بره پی کارش
درباره هر بازی که حرف نمیزنیم درباره گرز صحبت میکنم که 3 گانه بالای 90 داره دومین IP بزرگ اکس باکسه یکی از انقلابی ترین عناوین تاریخه رو دست گیم پلی ش هنوز بازی ای بلند نشده
کلی براش بودجه درنظر میگیرن کلی تبلیغات پشتشه
دیگه اگر این بالای 90 نیاره که دره فرست پارتی های مایکرو رو باید تخته کرد
دو روز دیگه هم میگن هیلو هم 88 بیاره خوبه
اقا این دو بازی شناسنامه هستن زیر 90 غیر از فحش به فرگوسن و کوالیشن کاره دیگه ای نباید کرد
حتی اگه مهم ترین IP مایکروسافتم باشه گیرز(که نیست) باز باید روند پیشرفت رو آروم و آهسته طی کنه. مگه مثلا آنچارتد از همون اول شاهکار بوده؟ یا رچت اند کلنک؟ همه چی با بحث زمان و تلاش حل میشه. این بازی اگه 88-89 بشه بی نهایت عالی کار کرده و جا داره توی گیرز6 بالای 90 بره و بالاخره یه نسخه بالای 90 ببینیم.

• Angry
Reactions: mohsenebrahimi
سری گیرز هیچ الزامی نشده که بره بالا 90 اونم بعد تعویض یه استودیو! کاملا عادیه که هر استودیو نسخه به نسخه پیشرفت کنه و متای بهتری به جا بزاره. مثلا گیرز4 84 بود؟ خوب زیر 85 یکمی افت داره. بین 86 تا 90 میتونه بهترین باشه. 88 یا 89 چیز ایده آلیه برای گیرز در حال حاضر. اگه قرار به پیشرفته پس باید آهسته و پیوسته طی بشه.
یه کامنت منطقی. موافقم بین 84 تا 89 ایده آل هست ولی پایین تر جای حرف داره و زیر 80 که جای بد و بیراه.

حتی اگه مهم ترین IP مایکروسافتم باشه گیرز(که نیست) باز باید روند پیشرفت رو آروم و آهسته طی کنه. مگه مثلا آنچارتد از همون اول شاهکار بوده؟ یا رچت اند کلنک؟ همه چی با بحث زمان و تلاش حل میشه. این بازی اگه 88-89 بشه بی نهایت عالی کار کرده و جا داره توی گیرز6 بالای 90 بره و بالاخره یه نسخه بالای 90 ببینیم.
باعث تاسفه که ماها باید این قدر انتظاراتمون رو از IP بزرگی مثل گرز پایین بیاریم
چرا باید کار به اینجا بکشه جای تعجب داره
کوالیشن عزیز من الان نقش سانتا و ناتی داگ رو برای این ور باید بازی کنه
فرگوسن بوق که نبوده در کنار بلزینسکی همون 3 گانه رو توسعه داده
یک استودیو با تمام امکانات و بودجه در اختیار داره
استودیو علاوه بر ریمیک نسخه اول با گرز4 کلی تجربه کسب کرده
تا ابد که نمیشه منتظر موند تا این استودیو بخواد تجربه کسب کنه
این IP اعتبار داره برای خودش عزیز من تا وقتی این قدر انتظار ازش بیاد پایین معلومه که چیزی نمیشه
گوریلا که تجربه ساخت عناوین جهان باز و نقش افرینی نداره میاد با اولین بازی توی این سبک کلی موفقیت به دست میاره
هنوزم درک نمیکنم چرا باید این طور شماها فکر کنید
به هر جهت خودتون رو گول نزنید کسی که توی همین نسخه کار به جایی نبره توی نسخه ششم و هفتم هم به جایی نمیرسه

من خواستم قبل از اومدن ۵ کل سری رو یبار برم که خب فعلا وقت نیست. از طرفی میگم ۵ رو فعلا نرم بذارم موقع مناسب که شد از نسخه ی اول بشینم غرق شم تو دنیای گرز تا اخر که برسم به پنج ولی از یطرف هایپ این نسخه هم هستم که زودتر بازی رو انجام بدم و نتیجه این میشه که قید نسخه های قبلی رو فعلا بزنم. فلذا فعلا دیس سیچوعیشن ایز حکمفرما :D

View attachment 114323
............
متا هم فکر نکنم برسه ٩٠ ، به بازی نمیخوره متاخورش خوب باشه ولی واسه طرفدارها فکر کنم بازی عالی از اب دراد ( این تریلر اخریه واقعا هایپ برانگیز و امیدوار کننده بود)
با اجازه بزرگترها! از روی تجربه شخصی خودم بهت میگم هیچ وقت همچین اشتباهی رو نکن ، یه راست برو سراغ جدید ترین نسخه بزار بازی برات تازگی داشته باشه! با بازی کردن یه باره قبلی ها هم نسخه جدید ممکنه برات تکراری به نظر بیاد ، هم ممکنه شروع کنی به مقایسه کردن!

چیزی که این وسط نگران کننده میزنه این هست که gear 5 هیچ جایزه ای توی gamescon نبرد. مولتی رو bl3 باخت و بهترین اکشن هم به Doom.
اونا جفتشون قابل بازی بودن Bl3 که مطمنم دووم هم بود ماکان عکسشون گذاشته بود گرز بجز یک تریلر چیز خاص دیگه ای نداشته

دوست عزیز آنچارتد از همون شماره اول متاش 88 شد و بعدش به ترتیب 96 -92-93:D گیرز هم که خب با 94 شروع کرد و به ترتیب 93-91 شد. این تغییر استدیو تا چقدر قراره بهونه بشه؟ حالا سر 4 گفتن نمیخواستیم ریسک کنیم و یه کپی پیست شماره های قبلی دادیم. الان دقیقا فرگوسن و رفقا هیچ بهونه ای ندارن. بعد شما میگی ملت صبر کنن تا گیرز 6؟ انقدر سطح توقعتون اومده پایین؟ هر 3 شماره گیرز نسل قبل موقع عرضه یه ایونت خیلی خفن حساب میشد. الان جوری شده سینماتیک سال پیش تو چنل یوتیوب اکس باکس به زور 510 هزار بیننده داشته. هایپ دور بازی هم که تقریبا صفره:D همین تریلر فوق خفن که یه سری دوستان اینجا هایپ شدن تازه از 200 هزار بازدید رد شده بعد 5 روز. بازی حتی تو استیم تو 10 بازی برتر نیست.

به نظر من Gears 5 یه مقدار وضعش نامعلومه و هنوز نمیشه با قطعیت در مورد موفقیت یا شکستش صحبت کرد. بخش مولتی بازی تو نمایشگاه بود و به نظر میاد چیز قابل قبولی باشه. اما کمپین بازی کماکان گنگه. استوری تریلری که دادن هم بدرد خودشون میخوره. تو این فاصله کمی که تا انتشار مونده چرا نباید یه گیم پلی خوب از کمپین نشون بدن؟ اینکه خیلی ها میگن سیاست های جدید مایکرو هست و فولان و بهمان رو هم اصلا نمیفهمم، چون منطقی پشتش نیست و نمیتونم درک کنم اگه یه بازی خوبه چرا نباید نشونش بدن؟ و این چه سیاستی هست که بچه های بازیسنتر ازش خبر دارن و ...

به هر صورت وضعیت بازی به شدت برای من گنگه. من متقدم ایشون یا میترکونه (من به متای 86 و بالا تر اینا میگم ترکوندن) و یا میترکوننش. فعلا تصمیم گرفتم نسبت بهش خوش بین باشم و فکر کنم میخاد بیاد همه رو غافلگیر کنه.

یه کپی پیست شماره های قبلی دادیم.

مشکل Gears 4 این بود که یه کپی پیست از شماره های قبلی هم نبود. حتی بهشون نزدیک هم نمیشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or