توب عناوین سوم شخص PC بازی GoW رتبه بالایی داره،ولی کلا TPS سبک PC حساب نمیشه.توی عناوین سوم شخص pc گرز یک شاهکاره
حالا مثلا یعنی اونایی که تو امریکان چه برتری نسبت به مثلا چند نفری که اینجا هستن دارن در حالت کلی؟!نمیريم ببينيم کسانی که تو امريکا و ديگر کشورهای ديگه اين بازيارو انجام میدن نظراشون با ما يکی هست يا نه...
آره اصلا از اول معلوم بود ملت از بس دستشون به این بازی نمی رسیده عقده ای شده بودن،منم موافقم:laughing:البته تاپیک Gow2 از همون اول کار که زده شد معلوم بود میخواد چه پست هایی توش زده بشه و به کجا ختم بشه ...
زیاد دور از انتظار نبود.
اره صنعت گيم در اينده خيلي نزديك بيشتر هم ميره زير سوال . با اومدن نسل بعدي كنسول ها فكر كنم ديگه چيزي بنام pc گيمر نباشه و كلا از صحنه بازيهاي رايانه شوتينگ بشه .صنعت گیم از وقتی 360 و طرفداراش اومدن به اندازه کافی رفت زیر سوال
اره امثالي مثل تو (كپي برابر اصل ) ميدونن كه من كي هستم و حرفام را از جيب بغليم در ميارم و يا تو گوگل سرچشون ميكنم :laughing::laughing::laughing:با تو که اصلا حرفی ندارم. دیگه هرکی توی این یکی دو سال پستات رو توی این فروم خونده باشه میدونه چیکاره هستی و حرفات از کجات میان بیرون.
تقصیر تو نیست. سطح فکرت در همین حده و کاریشم نمیشه کرد. من میگم همیشه پرفروش بودن دلیل بر بهترین بودن نیست و تو این اراجیف رو اومدی ردیف کردی.

من میگم همیشه.
پرفروش بودن دلیل بر بهترین بودن نیست و تو این اراجیف رو اومدی ردیف کردی. انتظار درک بیشتر از این هم ازت ندارم البته. جریان همون جُک ِ و امکانات موجوده :laughing:
توب عناوین سوم شخص PC بازی GoW رتبه بالایی داره،ولی کلا TPS سبک PC حساب نمیشه.
صنعت گیم از وقتی 360 و طرفداراش اومدن به اندازه کافی رفت زیر سوال
-----
یعنی شما اینقدر از 360 بدت میاد که این حرفو میزنید؟؟صنعت گیم از وقتی 360 و طرفداراش اومدن به اندازه کافی رفت زیر سوال
فكر كنم دارم با يكي از بزرگان صنعت گيم حرف ميزنم يا يه...............gartall ببین . اولا اول ببین با چه کسی و چه سنی صحبت حرف بهزاد بیراهم نیست .
l

این چه طرز حرف زدنه؟
) بازیها قــشـــنـــگ ارائه میکنن !یعنی شما اینقدر از 360 بدت میاد که این حرفو میزنید؟؟
یعنی بچه هایی که الان 360 دارن ابروی صنعت گیم رو بردن...
نگو من قصد توهین نداشتم که اصلا قابل توجیه نیست....
360 تی که این همه بازیهای درجه 1 رو روونه ی بازار کرده و این قدر محبوبیت داره ..... ابروی صنعت گیم رو برده؟!!
من معذرت میخوام که این حرفارو به شما زدم ولی خداییش نتونستم جلوی خودمو بگیرم
Viva Pinata

... حقیقت امر اینه که تا زمانیکه فقط سونی کنسول میساخت همه چیز خیلی خوب پیش میرفت ، کنسولها عناوین ابر عالی خودشون رو داشتن ، و PC هم عناوین ابر عالی خودشون ، هیچکس با عقل سلیم و درک گیمی نمیومد بره فلان بازی PS1 , 2 رو روی PC اجرا کنه ، هرچند پورت میشدن و بازیهای خوب PC هم که اصلا روی کنسول نبودن ! تا اینکه پدیده ای نشأت گرفته از پول پرستی یک عده آدم بی مغز میکروسافت وارد صنعت گیم شد ، کنسولهای Xbox ... میکروسافت شروع کردن به از بین بردن مرزها ، کارش بقدری غلط بود که از بین بردن مرزهای بین کشورها غلطه ... و به معنای واقعی کلمه گـــــــنــــــــــد زد به صنعت بازی ! با وارد کردن FPS به کنسول ... و الان خیلی اعضای خوشحال همین سایت ، فکر میکنن الان خیلی هیلو باز خفن و Hardcore و Pro هستند و اچیومنت بالایی دارند و به به گیمر خفن هستند. تو توهمات فانتزی خودشون با کنترلرشون شاخ دیو رو هم میشکنن ولی وقتی مقابل یه گیمر درست قرار بگیرن حالیشون میشه که هیچی بارشون نیست ... چمدونم یه حالت مثلا بسیار خفن سخت داشت همین هیلو ، که میرفتی اون Skull ـها رو Enable میکردی ... باز هم بازی هیچی برای گفتن نداشت ! چرا ، انصافا صداگذاری خوبی داشتو سایتهایی مثل GS که کاملا واضحه از روی باد معده Review میکنن و خود نویسنده نقد هم تحت تاثیر "جنون ادواری کنسول گیمینگ" قرار گرفته میان به نوجوونای 14-15 ساله که به عمر باباشون بازی خفن ندیدن و یا به جوونای 20 الی 25 سال که تازه سه ساله گیمر شدن برا خودشون ( الـــهـــی
) بازیها قــشـــنـــگ ارائه میکنن !
...
بنده مشکلی در طرز حرف زدن بهزاد ندیدم ! حقیقت امر اینه که تا زمانیکه فقط سونی کنسول میساخت همه چیز خیلی خوب پیش میرفت ، کنسولها عناوین ابر عالی خودشون رو داشتن ، و PC هم عناوین ابر عالی خودشون ، هیچکس با عقل سلیم و درک گیمی نمیومد بره فلان بازی PS1 , 2 رو روی PC اجرا کنه ، هرچند پورت میشدن و بازیهای خوب PC هم که اصلا روی کنسول نبودن ! تا اینکه پدیده ای نشأت گرفته از پول پرستی یک عده آدم بی مغز میکروسافت وارد صنعت گیم شد ، کنسولهای Xbox ... میکروسافت شروع کردن به از بین بردن مرزها ، کارش بقدری غلط بود که از بین بردن مرزهای بین کشورها غلطه ... و به معنای واقعی کلمه گـــــــنــــــــــد زد به صنعت بازی ! با وارد کردن FPS به کنسول ... و الان خیلی اعضای خوشحال همین سایت ، فکر میکنن الان خیلی هیلو باز خفن و Hardcore و Pro هستند و اچیومنت بالایی دارند و به به گیمر خفن هستند. تو توهمات فانتزی خودشون با کنترلرشون شاخ دیو رو هم میشکنن ولی وقتی مقابل یه گیمر درست قرار بگیرن حالیشون میشه که هیچی بارشون نیست ... چمدونم یه حالت مثلا بسیار خفن سخت داشت همین هیلو ، که میرفتی اون Skull ـها رو Enable میکردی ... باز هم بازی هیچی برای گفتن نداشت ! چرا ، انصافا صداگذاری خوبی داشتو سایتهایی مثل GS که کاملا واضحه از روی باد معده Review میکنن و خود نویسنده نقد هم تحت تاثیر "جنون ادواری کنسول گیمینگ" قرار گرفته میان به نوجوونای 14-15 ساله که به عمر باباشون بازی خفن ندیدن و یا به جوونای 20 الی 25 سال که تازه سه ساله گیمر شدن برا خودشون ( الـــهـــی
) بازیها قــشـــنـــگ ارائه میکنن !
نخیر ، بنده 360 دارم ، N نفر دیگه هم 360 دارن ، ولی هیچکدوم چشماشون رو روی حماقتهای ماکروسافت نبستن !
شما یکسری از عناوین درجه 1 رو برای بنده نام ببر ؟
Halo ؟ GeOW ؟ Viva Pinata ؟ پس شما در تعریف بازی درجه یک مشکل داری ، شما تشریف بیارید در PM ، بنده برای شما چند حلقه DVD بازی میفرستم ، یه خورده بازی کن حساب کار دستت بیاد !
شما جلوی خودتو نگیر ، ولی برو یکم تو تاریخ گیمینگ تحقیق کن ، ببین جریان چیه ، گیمینگ روی کنسول شروع شد ، روی هر دو پلتفورم ادامه پیدا کرد و بعد از ظهور Xbox به گند کشیده شد ، و به وضعیتی رسید که الان مشاهده میکنید :laughing: پی سی شده انگل :laughing:
انشالله نمیگم 10 سال ، دقیقا 3 سال دیگه که هنوز در اعماق تـه GeOW 4 , 5, 6 , 7 و Xbox داشتین وول میخوردین و آب دهنتون برای قطعات سخت افزاری PC سرازیر شده بود ، ما انگلها میایم براتون بــای بــای ول میکنیم از خودمون![]()