Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

بازی Shooter همینه دیگه.
بـه بـه ... بـــــــه بــــــــــه ... بیاید و تعاریف بین المملی رو از ما یاد بگیرید :دی
خب بنده همینجا براتون گیرز 1 رو در مقایسه با المانهایی که میشد بهش اضافه کرد میگم !
یه ماشین سواری :دی درست ... اون غول بیابونی با اون تم خسته کننده مرحله ، یه عده Kryll میان ، تو دخلشون رو میاری ، حالا روی این یه خط گردش بزار تا ابد تکرار شه ... در وحله دوم موقع نبرد ، یه مشت گوریل با اسلحه از اینور به اونور میدویدن و چرت و پرت میگفتن و تا به یه دیوار میرسیدن بهش میچسبیدن ، بیچار ها براشون تعریف نشده بود که وقتی داری پشت سرشون میدوی بچرخن بهت تیر بزنن :دی اسلحه ها بسیار محدود ! سیستم سیو و چکپوینت بسیار آشغال ! ( در نسخه PC ) مراحل اضافه کاملا معلوم بود که از سر باز شده و تم بازی هم در کشتن ، چسبیدن به دیوار ، فحش دادن و کشتن ، چسبیدن به دیوار ، فحش دادن ... خلاصه میشد ... خب حالا بنده با همین مغز معیوب یه سری المانهای اساسی به بازی اضافه میکنم !
اول از همه یه داستان برای بازی مینویسم ... این خیلی مهمه یا موقع نوشتن داستان مست نمیکردم مثلا :دی
میشد چارتا معمای درست تو بازی گذاشت ، البته ممکنه برای بعضی از دوستان پیچوندن یه شیرفلکه یا زدن یه دکمه خیلی پیچیده باشه ! میشد یکم عقل به این لوکاستها داد که یه خورده ، یه نموره از تاکتیک استفاده کنن جلوت ، نمیخواد حالا یه نبرد چریکی انجام بدن ، لااقل مثلا چیزای ابتدایی مثل Flank و تاکتیکهای غافلگیری رو یاد بگیرن. یه مقدار تنوع اسلحه ها رو زیاد میکردم ، با توجه به جلو بودن زمان بازی از زمان میشد خیلی روش مانور داد.... آنیا رو یکم خوشگلتر درست میکردم :دی :دی یه سری حرکات جدید به بازی اضافه کرد ، مثلا وقتی به یه لوکاست خیلی نزدیک میشدی ، چمدونم Hand To Hand ـی چیزی استفاده میشد ، یه خورده انیمیشنهای شخصیتها رو جذاب درست میکردم ... یا در واقع درست میکردم :دی سعی میکردم ولی یه لوکاست در فاصله 16 متری قرار داره ، وقتی اره رو روشن میکنم اون اونجا نصف نشه و خونشون رو صفحه نپاشه ! مگه اینکه اره مارکوس یه سری سیستمهای تله پاتی داشته باشه و جهندگی خون لوکاستها هم زیاد باشه !
خب بسه دیگه ... به اپیک بیاد بگه این المان ها رو به بازی اضافه کنه تا بقیشو بعدا بهش بگم !

واقا عجب !!!!
یعنی کلیفی بی اومده از خودش تقلید کرده؟ یعنی Gow از خودش تقلید کرده؟ :laughing:
عنوان دیگه ای نبود که اومدی خودشو ملاک مثالت قرار دادی؟!
یه نفر دو مثقال مغز تو کلش باشه میفهمه منظورت چیه از این حرف ...

پ.ن: من حقیقیتش اولین باره دارم توی یه فروم یه همچین پست هایی میبینم! (البته تو این فوروم خودمون که اولین باره دارم میبینم و تا حالا ندیدم کسی گفته باشه که یه بازی اومده از خودش تقلید کرده) >!<
تو این تریلر که به وضوح مشخصه همه چیز ... وقتی هم یک بازی تمام المان ها رو داره یعنی کامله.
یعنی دیگه چیزی نمونده که بهش اضافه بشه.

شمام دعا کن تریلر دیگه ای از این بازی بیرون نیاد تا وقت داشته باشی رو حرفت پافشاری کنی که فرقی با قسمت اولش نداشته! اونم از first trailer بازی که همش 2-3 دقیقه بیشتر نیست.
قبلا هم گفتم .. دوربین RE4 هم تقلید شده از بازیهای دیگه هست که البته کاملتر شده.
اونوقت بازم رو حرفت تاکید کن که دوربین Gow تقلید شده از RE4 ـه ولی نگو دوربین RE4 از کجا اومده ... !
وقتی یه مدیر میاد میگه Halo 3 درپیته !! فکر کنم در اصل اعتبار سایت داره حرف میزنه.
شمام میتونی توی گوگل، Halo 3 رو در مقابل واژه "درپیت" سرچ کنی ببینی که not found میزنه ! :laughing:
خب مردم کور نیستن که دیدن چه آشوبی این بازی به پا کرد و همچنین دیدن چه امتیازاتی گرفت.

پ.ن: عجب!
اون سایت هایی که به Gow نمره 8 دادن رو اگه میشه نام ببر تا بررسی کنیم ببینیم اعتبارشون در چه حده ..
یه بازی شوتر سوم شخصی که میاد روی PC و بخوبی هم سازگاره و اصلا انگار نه انگار که از روی کنسول منتقل شده و ضمن اینکه یک chapter اضافه داشته و فرم ریت بازی هم که فکر کنم عالی باشه و خیلی خوب با سیستم گیمر مچ شده.بازی بدون باگ در اومده،گرافیک هم که ماشالله بهترین عنوانی بوده که با UE3 تا به حال شاخته شده .. از گیم پلی هم که فکر نکنم کسی خسته شده باشه ..

خارج از اینکه این بازی سنگ تموم گذاشته (چه برای PC که الان حدوده 6 ماهه یه عنوان بدرد بخور واسش نیومده و چه واسه کنسول که جای خودشو داره) فکر نمیکنم عنوانی باشه که کسی بتونه به این سراحت بگه "درپیت"!
نه واقا هم یه همچین بازی،نه روی کنسول و نه روی PC تا حالا وجود نداشته.
بازم که اومدی ....... :laughing: واقعا بعد از اون حرفات در مورد گیم اسپات و اتفاقات بعد و نتایج فکر می کردم دیگه دنبال بحث و این جور چیزا نیایی که دوباره اومدی ..........
صحبت های من خیلی واضح بود و درست . شماره دوم نباید یک تقلید محض از شماره 1 باشه ....... این موضوع درکش خیلی سخت هست ؟؟ باید به بازی المان های جدیدی اضافه بشه .......نه اینکه گیم پلی شماره 1 رو عینا به کار ببرن توی شماره دوم ....... نمی دونم چه چیز عجیبی توی این موضوع هست ..... تقلید حتما نباید از یک عنوان دیگه باشه .وقتی شماره 1 رو کپی کنن رو شماره 2 تقلید محض از شماره 1 هست حالا کاری به اینکه خودشون همونو ساختن نداریم اصل موضوع اینه که ایده های اولیشون رو دوباره بدون هیچ تغییر و پیشرفتی تکرار کردن .... بدون هیچ تغییری ....شما دنبال بحث راجع به موضوع هستی یا کلمه ......

در مورد ترایلر هم که خودتم نفهمیدی چی گفتی .من دارم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست فعلا نظرات راجع به حال حاضر و این ترایلر هست .حالا باز اومدی به من می گی دعا کن ترایلر نیاد بیرون ازش ؟ :laughing: عجب..........

در مورد دوربین RE 4 هم که من نگفتم اون ابداع کرده و اصلا بحث در این مورد نبود که بخوام بگم ...... فقط گفتم که اون دوربین گرز خودش از رزیدنت اویل 4 برداشته شده و ........ حالا قبلش مهم نیست ...

کلا توی این پست شما به هیچ چیز جدیدی اشاره نشد و لازم نیست وقتی چیزی برای گفتن ندارین با این طور صحبت ها خودتونو وارد بحث کنید .......
سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن. gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
GeoW هیچ گونه نوآوری ای نداشت. گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود. بهتره شماره یک این بازی رو در حد همون بازی خیلی خوب به حساب بیاریم چون اگه قرار باشه به هر بازی ای گفته بشه شاهکار ... تازه به قول بهزاد بازی خیلی خوب روی کنسول نه روی PC چون هیچ PC بازی gears رو حتی بازی خیلی خوب هم نمیدونه!
توقع نداشته باش اینجا یه نو اوری برات بگم که تا به حال حتی ایده شبیه به اون هم دیده نشده باشه و...... به هر حال هر قسمتی از گرز و هر بازی رو بگی می شه یه فلش بک به گذشته زد و یه چیز مشابهش ولی خیلی ضعیفتر از اون رو پیدا کرد .دقیقا کاری که شما داری می کنی و مثال kill switch رو می زنی .....سیستم کاور گرز خیلی خیلی بهتر از kill switch بود و شاید بشه گفت ایده خام و اولیش رو از اون گرفته ولی اساس کار مال خودشون هست ....... در ضمن نحوه حرکت دوربین در گرز هم موقع دویدن یک نو اوری عالی و شاهکار به حساب میاد و البته توی پست های قبلیم هم گفتم لازم نیست یک عنوان موقعی شاهکار به حساب بیاد که پر از نو اوری و..باشه . شما مثل اینکه دنبال انبوهی از نو اوری ها هستی تا بخوای به این عنوان لقب شاهکار رو بدی ......
در مورد گرز برای pc هم که این سوال رو از Behzad هم پرسیدم ..... می شه یک عنوان سوم شخص روی pc برای ما نام ببری که به اون بشه گفت شاهکار ولی به گرز نه ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
در مورد گرز برای pc هم که این سوال رو از Behzad هم پرسیدم ..... می شه یک عنوان سوم شخص روی pc برای ما نام ببری که به اون بشه گفت شاهکار ولی به گرز نه ؟؟؟؟؟

تو خودت میفهمی چی داری میگی؟؟
شاهکار بودن یا نبودن چه ربطی به سبک داره؟ و اصلا کی در مورد سبک صحبت کرد اینجا؟

چون بازی سوم‌شخص بدرد بخور دیگه‌ای پیدا نمیشه پس GoW میشه شاهکار؟؟

اگه توی 1 شهر فقط 4 تا ماشین ژیان و رنو5 و پیکان و پراید وجود داشته باشه توی اون شهر باید به پراید بگن شاهکار؟؟

هرچند که از بین بازیهای سوم‌شخص هم بازیهایی مثل Mafia یا Splinter Cell: Double Agent و حتی GTA به این بازی ارجحیت دارن. PC هم اصلا پلتفرم سوم‌شخص نیست که قرار باشه بازیهای شاخ توی این سبک روش بیان

در ضمن خیلی جالبه که Sprint رو نوآوری به حساب میاری :laughing:
حالا چون دوربین یه خورده میاد پائین‌تر و یه مقدار Cinematicتر شده شد نوآوری و شاهکار!!

شمام میتونی توی گوگل، Halo 3 رو در مقابل واژه "درپیت" سرچ کنی ببینی که not found میزنه ! :laughing:
خب مردم کور نیستن که دیدن چه آشوبی این بازی به پا کرد و همچنین دیدن چه امتیازاتی گرفت

چرت و پرت تحویل من نده
آشوب هم احتمالا خواب دیدی به پا کرده چون دیگران چیزی ندیدن
اون امتیازهای بالا هم سر انتخاب GOTY گندش در اومد
همون گیم‌اسپاتی هم که بهش 9.5 داده بود آخر سال نه تنها بهترین بازی سال انتخابش نکرده حتی بهترین بازی 360 هم انتخابش نکرد و COD4 بهترین بازی 360 شد. فکر نمیکنم هیچ سایت دیگه‌ای هم GOTY انتخابش کرده باشه و با حضور COD4 حتی بهترین بازی 360 هم نبود پارسال. دیگه الان اثبات شده که Halo 3 یه بازی به شدت Overrated هست.

برای سایتهایی هم که به Halo و Gears امتیاز 7 و 8 دادن میتونی به Gamecritics و Edge Magazine مراجعه کنی که شکی در اعتبار و حرفه‌ای بودنشون وجود نداره

تو خودت میفهمی چی داری میگی؟؟
شاهکار بودن یا نبودن چه ربطی به سبک داره؟ و اصلا کی در مورد سبک صحبت کرد اینجا؟

چون بازی سوم‌شخص بدرد بخور دیگه‌ای پیدا نمیشه پس GoW میشه شاهکار؟؟

اگه توی 1 شهر فقط 4 تا ماشین ژیان و رنو5 و پیکان و پراید وجود داشته باشه توی اون شهر باید به پراید بگن شاهکار؟؟

هرچند که از بین بازیهای سوم‌شخص هم بازیهایی مثل Mafia یا Splinter Cell: Double Agent و حتی GTA به این بازی ارجحیت دارن. PC هم اصلا پلتفرم سوم‌شخص نیست که قرار باشه بازیهای شاخ توی این سبک روش بیان

در ضمن خیلی جالبه که Sprint رو نوآوری به حساب میاری :laughing:
حالا چون دوربین یه خورده میاد پائین‌تر و یه مقدار Cinematicتر شده شد نوآوری و شاهکار!!
منظور من که کاملا مشخص هست و فکر می کنم این وسط شما معلوم نیست چی داری می گی ؟؟؟

کلا به قول خودت pc پلتفرم سوم شخص نیست و عنوان سوم شخص به درد بخور خیلی کم پیدا می شه روی این پلتفرم و قرارم نیست زیاد باشه .... حالا وقتی گرز با گیم پلی قابل قبول و مچ بودن خوب با ماوس و کیبورد روی این پلتفرم عرضه می شه من نمی دونم شما روی چه حسابی می گی عنوان های خیلی دیگه ای بر روی pc هستن که نخوایم به گرز بگیم شاهکار ....... اینجا بحث سبک نا خود اگاه وسط میاد , گرز با توجه به سوم شخص بودنش و عرضه شدنش بر روی پلتفرم pc با حفظ فاکتور های یک گیم پلی عالی یک شاهکار برای این پلتفرم به حساب میاد ....... توقع نداری که ما بیایم یک fps رو با سوم شخص مقایسه کنیم و بگیم عنوان های بهتری از گرز هستن :laughing:

در مورد نو اوری هم که توضیح دادم ولی اگه دنبال چیزی می گردی که افراد ما فوق بشر هم کشفش نکردن و یک چیز خیلی نو و عجیب و ما فوق بشری هست :) من نمی تونم چیزی عنوان کنم :laughing:

همونطور که توضیح دادم بحث سبک اصلا مطرح نیست. بحث در مورد وجود بازیه حالا توی هرسبکی که میخواد باشه. برای کسی که با PC بازی میکنه بازیهای خیلی بهتری وجود دارن که باعث میشه کسی سمت GoW نره. حالا این بازیها میتونن RTS یا RPG یا ادونچر یا FPS باشن.
کسی روی PC در آرزوی سوم‌شخص بازی کردن نیست و برای اومدن بازی سوم‌شخص له‌له نمیزه که تا GoW اومده همه بگن وای وای چه شاهکاری اومده بریم بازی کنیم

دیگه اگه بازم نمیتونی درک کنی این قضیه رو و فکر میکنی چون سوم‌شخص دیگه‌ای روی PC نیست پس GoW میشه هدیه خدادادی و شاهکار میتونی بری با تفکراتت خوش باشی

در مورد نوآوری هم خودتو خسته نکن چیزی به اسم نوآوری توی GoW وجود نداره

من نميدونم منظور شما از نو اوري چيه؟اگه به نو اوري باشه بازي هاي fps كمترين نواوري رو داره.
در اينكه gears يه شاهكاره بحثي نيست حالا چه شما ها بگيد هست چه بگيد نيست.:laughing::laughing:
شمايي كه ميگه خوب نيست مطمئن باش اگه بگن رو كامپيوتر مياد اولين نفري هستي كه ميره ميگيره.:biggrin1:

بازم که اومدی ....... :laughing: واقعا بعد از اون حرفات در مورد گیم اسپات و اتفاقات بعد و نتایج فکر می کردم دیگه دنبال بحث و این جور چیزا نیایی که دوباره اومدی ..........
معلومه دل پری داری! :laughing:
بحث گیم اسپات که فکر کنم توی همون تاپیک که بحثش دنبال بود ختم به خیر شد و برای همه روشن شد.

حتی هنوزم مردم بعد از اون کاری که گیم اسپات کرد (یا بقول خودت آبروش رفت!) :laughing: هنوزم اولین سایتی رو که برای امتیازاتشون ملاک قرار میدن همین Gamespot هستش (فکر کنم سر GTA و خیلی از بازیهای دیگه همه چیز مشخص شد) و شما کافیه یک نظر سنجی بزاری تو سایت تا بفهمی GS هنوز چه قدر اهمیت داره.
صحبت های من خیلی واضح بود و درست . شماره دوم نباید یک تقلید محض از شماره 1 باشه
صحبتت از همون اول واضح بود ولی متاسفانه بدلیل اینکه منطق توی صحبت هات نیست کسی زیر بار حرفات نمیره ..

GOW2 قاعدتا باید گیم پلی همون باشه روند بازی همون باشه،گرافیک هم به همین صورت ولی ارتقا یافته.
آلمان های جدید هم به بازی و گیم پلی اضافه میشه دقیقا چیزی که توی همین تریلر منتشر شده به وضوح کامل (High Definition!) مشخص بود.

به این میگن قسمت دوم بازی و Gears Of War 2

نه اینکه میایی سخنرانی میکنی و توقع یه نسل جدید و داری که به خر بگی جفتک میندازه!
تقلید حتما نباید از یک عنوان دیگه باشه .وقتی شماره 1 رو کپی کنن رو شماره 2 تقلید محض از شماره 1 هست
وقتی گیم پلی کامله دیگه هیچ لزومی نداره دستکاری بشه.

به این کار میگن ریسک.اگه گیم پلی و روند بازی دستکاری بشه امکان داره اون حس و حال قسمت اول رو به گیمر القا نکنه و یا اصلا یه بازیه دیگه ای بشه که خیلی ها شاید خوششون نیاد و Epic طن به این کار نمیده چون میفهمه همه از کارشون راضی هستن و اونام سعی نمیکنن بزنن تو ذوق مردم ..

همین Resistance 2 که به استلاح رقیبه سر سخته Gow ـه و سونی هم واسش سر و دست میشکونه امسال قسمت دومش رو خواهیم دید! قراره تحولی در گیم پلی ایجاد کنه و قراره نسبت به قسمت اول گیم پلیش از این رو به اون رو بشه!!!
Resistance هم مثل Gears Of War هر دوشون گیم پلی قوی دارن و سازنده هاشون ریسک نمیکنن دست کنن تو حلق گیم پلی و همه چیز رو تغییر بدن مگه دل درد دارن وقتی گیم پلی کامله و مردم راضین تغییرش بدن .....

روشن شد؟
یه چیزی بگو بگنجه
من دارم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست فعلا نظرات راجع به حال حاضر و این ترایلر هست
Gow2 و اون تریلر در حال حاضر چیزی نبوده که شما بخوای کارشناسانه باهاش برخورد کنی! یه تریلر 2-3 دقیقه ای که بیشتر نبوده با چهار تا دونه عکس که البته عکسها هم از خوده تریلره.
البته میدونم شما توی اون تریلر نتونستی تغییرات رو درک کنی پس بنابراین وقتی بازی اومد هم توقعی ندارم که بگی این بازی تغییرات داشته و Expansion Pack نیست.
در مورد دوربین RE 4 هم که من نگفتم اون ابداع کرده و اصلا بحث در این مورد نبود که بخوام بگم ...... فقط گفتم که اون دوربین گرز خودش از رزیدنت اویل 4 برداشته شده و ........ حالا قبلش مهم نیست ...
اتفاقا این بحث دوربین مهمه چون اگه نبود توی هر پستت نمیگفتی دوربین بازی از RE4 تقلید شده!

دوربین Gow از Re4 تقلید شده (ولی کاملتر) Re4 هم از Splinter Cell تقلید شده و به هیمن روال پیش اومده و این نشون میده که این وسط چیزی به اسم تقلید وجود نداشته.
کلا توی این پست شما به هیچ چیز جدیدی اشاره نشد و لازم نیست وقتی چیزی برای گفتن ندارین با این طور صحبت ها خودتونو وارد بحث کنید
شمام سعی نکن با این حرفات بقیه رو تحریک کنی چون صحبت های شما از بیخ و بن ایراد داره و منم همیشه سعی میکنم توی بحثی که منطق وجود نداره منطق بیاد وسط.
آشوب هم احتمالا خواب دیدی به پا کرده چون دیگران چیزی ندیدن
این همه مردم در فروشگاها خوابیدن تا صبح بشه برن Halo 3 بخرن اونوقت میای میگی خواب دیدی! :laughing:
فروش میلیونی این بازی رو احیانا منکرش نیستی که؟ (بازم خواب دیدم لابد!)
اینهمه کنسول bundle فروش رفت ... اینهمه کاربر آنلاین دارن توی XBL دست و پا میزنن واسه Halo 3...
اینهمه امتیازات عالی گرفت (البته Halo که از همیشه امتیازات عالی میگرفته) و سایت ها هم که همیشه تخصصی با این موضوع برخورد میکنن تا بهانه ای نباشه ... (البته بهانه که همیشه وجود داره از زیر سنگ هم که باشه بیرون میاد!)
برای سایتهایی هم که به Halo و Gears امتیاز 7 و 8 دادن میتونی به Gamecritics و Edge Magazine مراجعه کنی که شکی در اعتبار و حرفه‌ای بودنشون وجود نداره
نه حقیقتا این سایت ها رو من تا حالا برخوردی باهاشون نداشتم!! تا حالام ندیدم کسی حتی مثال زده باشه و گفته باشه این سایت ها هم وجود دارن و امتیاز دادن به فلان بازی ... تا چه برسه اینکه معتبر هم باشن!!

من نميدونم منظور شما از نو اوري چيه؟اگه به نو اوري باشه بازي هاي fps كمترين نواوري رو داره.
در اينكه gears يه شاهكاره بحثي نيست حالا چه شما ها بگيد هست چه بگيد نيست.:laughing::laughing:
شمايي كه ميگه خوب نيست مطمئن باش اگه بگن رو كامپيوتر مياد اولين نفري هستي كه ميره ميگيره.:biggrin1:

کسی جایی نگفت FPS نوآوری داره. من نوآوری رو در جواب کسایی گفتم که صفحات قبلی داشتن خودشون و میکشتن که گیم‌پلی GoW سراسر نوآوریه. یه 3-4 صفحه بری عقب‌تر پستاشونو میتونی ببینی

در ضمن تو خودشو ناراحت نکن اصلا. GoW‌ یه 4-5 ماهی میشه برای PC اومده و مام 2 ساعت بازی کردیم انداختیم کنار

نه حقیقتا این سایت ها رو من تا حالا برخوردی باهاشون نداشتم!! تا حالام ندیدم کسی حتی مثال زده باشه و گفته باشه این سایت ها هم وجود دارن و امتیاز دادن به فلان بازی ... تا چه برسه اینکه معتبر هم باشن!!

بله نباید هم شنیده باشی چون Edge سایت نیست مجله‌س. Gamecritics هم همه میدونن که Reviewهای واقعا حرفه‌ای مینویسه و اینکه شما تاحالا اسمشو نشنیدی ملاک معتبر نبودنش نیست. و همین Gamecritics هم به هیلو 7 داده و به گیرز 8. و حق هیچکدوم هم بیشتر از این نیست خصوصا هیلو 3

در ضمن هیچ‌وقت پرفروش بودن دلیل بر بهتر بودن نبوده و نخواهد بود. بازی 25 to Life هم امتیازهاش همه 3 و 4 بودن ولی فروشی که داشت خیلی نسبت به امتیازایی که گرفته بود بالاتر بود

GeoW هرچی که بود، میاموتو در موردش گفت: "بهترین بازی اکشنی هست که تا الان دیدم" و کوجیما دقیقا واژه "شاهکار" رو در موردش به کار برد.

منتظر نظرات همین دو نفر بودیم. مثلا کوجیما نشسته 10 مین 1 مرحله از GoW رو بازی کرده و همون موقع یه خبرنگار اومده خفتش کرده که بازی چطور بود اونم حالا گفته شاهکار بود و این دیگه شده ملاک برای سنجیدن بازیها :laughing:

GeoW هرچی که بود، میاموتو در موردش گفت: "بهترین بازی اکشنی هست که تا الان دیدم" و کوجیما دقیقا واژه "شاهکار" رو در موردش به کار برد.

GoW‌ یه 4-5 ماهی میشه برای PC اومده و مام 2 ساعت بازی کردیم انداختیم کنار
چطور با 2 ساعت بازي كردن ، اومدي تو مجله بازيرايانه واسه خودت اين بازي رو نقد كردي ، آخرشم 4 تا نمره كشكي دادي!

همه ي بازي ها رو اينجوري نقد و بررسي ميكني ؟

بله شكي تو معتبر بودنشون نيست ، ولي برو ببين به بازي هاي ديگه چه نمره اي دادن ، Edge يكي از سخت گير ترين مجله ها در زمينه Review هستش ، مثلا به هم BioShock نمره 8 داده ! حتما BioShock هم Overrated ـه!:) و سايتا پول گرفتن

منهم خفه از دنیا نرم در درست باید درستی گفت.
من Geow رو روی X360 به مدت 25 روز تموم کردم. در همون حال، داشتم MGS 2 رو که بیش از 3 بار قبلش تموم کرده بودم، بازی میکردم و خسته نشدم اما ازین بازی بشدت خسته شدم.
گیم پلی سراسر تق و توق. بدون هیچ هیجان درست و حسابی. زیر 10 نوع دشمن جهت جنگیدن. 7 اسلحه که فقط یکیشون بدرد میخورد. کاملا هم خطی، فقط 2 تا آلترنیت پد گذاشته بودن.(میخواستن ملت اولش گوپ کنن خیال کنن پایان بازی رو این پدها تعیین میکنن). تنوع محیط، یکم خوب کار شده بود. گرافیک خوب بود، اما با گشاده دستیهای اپیک و بیعرضگی سازنده ها بعد از 2-3 ماه شد یک گرافیک کاملا معمولی. سیستم کاورش هم عالی... از آسمون برات سنگر افتاده بود وسط یک خیابون. 2 بار میشد از نردبون رفت بالا، 3 بار از مشین گان استفاده کرد، 1 بار یک نور رو بگردونی تا یکوقت کیل اسمش دقیق یادم نیست نخورنت،(لولو خورخوره). با 3 تا باس، یک باس نهایی که دو ثانیه ای میمرد، اوجش هم جدا کردن یک بارکش از یک قطار بود.
داستانشم شاهکار .

بگیر، برو ببند، بکش. برو بگیر ببند، بکش، برو بگیر، ببند بکش.:laughing:
از آسمون یکی میومد چهارده روز بعد از E-day(حالا چیه خدا عالمه) یک گاو که توی زندانه رو آزاد میکرد، بهش یک زره میداد، چهارتا فحش و میفتادن روی خط سیری که گفتم.
آخرشم خیلی احساسانه توی سردابه ی بابای مارکوس چندتا فایل مهم پیدا شد بعد روی قطار یک بمب بنداز هرچی لوکاست هم بمیرن. تموم.
آخرشم یک تیتراژ ته خنده چهارتا پیغام از ننه ی گرامیم و همسر عزیزم تشکر میکنم. یک آهنگ قشنگ نذاشته بودن همون صداهای کول رو با چهارتا گوم گوم شده بود اهنگ تیتراژ آخرش.
مالتی پلیرش خوب بود فقط.

کوجیما دقیقا واژه "شاهکار" رو در موردش به کار برد.
مشکل داره کلا.

آخرین ویرایش:
کسی جایی نگفت FPS نوآوری داره. من نوآوری رو در جواب کسایی گفتم که صفحات قبلی داشتن خودشون و میکشتن که گیم‌پلی GoW سراسر نوآوریه. یه 3-4 صفحه بری عقب‌تر پستاشونو میتونی ببینی

در ضمن تو خودشو ناراحت نکن اصلا. GoW‌ یه 4-5 ماهی میشه برای PC اومده و مام 2 ساعت بازی کردیم انداختیم کنار

بله نباید هم شنیده باشی چون Edge سایت نیست مجله‌س. Gamecritics هم همه میدونن که Reviewهای واقعا حرفه‌ای مینویسه و اینکه شما تاحالا اسمشو نشنیدی ملاک معتبر نبودنش نیست. و همین Gamecritics هم به هیلو 7 داده و به گیرز 8. و حق هیچکدوم هم بیشتر از این نیست خصوصا هیلو 3

در ضمن هیچ‌وقت پرفروش بودن دلیل بر بهتر بودن نبوده و نخواهد بود. بازی 25 to Life هم امتیازهاش همه 3 و 4 بودن ولی فروشی که داشت خیلی نسبت به امتیازایی که گرفته بود بالاتر بود

منتظر نظرات همین دو نفر بودیم. مثلا کوجیما نشسته 10 مین 1 مرحله از GoW رو بازی کرده و همون موقع یه خبرنگار اومده خفتش کرده که بازی چطور بود اونم حالا گفته شاهکار بود و این دیگه شده ملاک برای سنجیدن بازیها :laughing:
تو چقدر فكر كردي اين حرفو زدي؟! تا حالا كسي بهت گفته چه قدر باهوشي:-".برادر من من منظورم دو اين بازي بود.در ضمن يك چيز ديگه به خصوصياتت اضافه كن.خوش سليقه.
شما ماريو به دردت ميخوره اون هم از نوع:biggrin1:SUN SHINE

منهم خفه از دنیا نرم در درست باید درستی گفت.
من Geow رو روی X360 به مدت 25 روز تموم کردم. در همون حال، داشتم MGS 2 رو که بیش از 3 بار قبلش تموم کرده بودم، بازی میکردم و خسته نشدم اما ازین بازی بشدت خسته شدم.
گیم پلی سراسر تق و توق. بدون هیچ هیجان درست و حسابی. زیر 10 نوع دشمن جهت جنگیدن. 7 اسلحه که فقط یکیشون بدرد میخورد. کاملا هم خطی، فقط 2 تا آلترنیت پد گذاشته بودن.(میخواستن ملت اولش گوپ کنن خیال کنن پایان بازی رو این پدها تعیین میکنن). تنوع محیط، یکم خوب کار شده بود. گرافیک خوب بود، اما با گشاده دستیهای اپیک و بیعرضگی سازنده ها بعد از 2-3 ماه شد یک گرافیک کاملا معمولی. سیستم کاورش هم عالی... از آسمون برات سنگر افتاده بود وسط یک خیابون. 2 بار میشد از نردبون رفت بالا، 3 بار از مشین گان استفاده کرد، 1 بار یک نور رو بگردونی تا یکوقت کیل اسمش دقیق یادم نیست نخورنت،(لولو خورخوره). با 3 تا باس، یک باس نهایی که دو ثانیه ای میمرد، اوجش هم جدا کردن یک بارکش از یک قطار بود.
داستانشم شاهکار .

بگیر، برو ببند، بکش. برو بگیر ببند، بکش، برو بگیر، ببند بکش.:laughing:
از آسمون یکی میومد چهارده روز بعد از E-day(حالا چیه خدا عالمه) یک گاو که توی زندانه رو آزاد میکرد، بهش یک زره میداد، چهارتا فحش و میفتادن روی خط سیری که گفتم.
آخرشم خیلی احساسانه توی سردابه ی بابای مارکوس چندتا فایل مهم پیدا شد بعد روی قطار یک بمب بنداز هرچی لوکاست هم بمیرن. تموم.
آخرشم یک تیتراژ ته خنده چهارتا پیغام از ننه ی گرامیم و همسر عزیزم تشکر میکنم. یک آهنگ قشنگ نذاشته بودن همون صداهای کول رو با چهارتا گوم گوم شده بود اهنگ تیتراژ آخرش.
مالتی پلیرش خوب بود فقط.

مشکل داره کلا.
انشات خيلي خوبه فكر كنم تومدرسه پايين 5 نميگرفتي.شمايي كه MGS را باGOW مقايسه ميكني.................................. .

چطور با 2 ساعت بازي كردن ، اومدي تو مجله بازيرايانه واسه خودت اين بازي رو نقد كردي ، آخرشم 4 تا نمره كشكي دادي!

همه ي بازي ها رو اينجوري نقد و بررسي ميكني ؟

بله، و به شما هم مربوط نمیشه که من چیکار می‌کنم

حتما BioShock هم Overrated ـه!

اتفاقا Bioshock هم از بازیهائیه که بیشتر از چیزی که بود بهش پرداخته شد و امتیاز گرفت. ولی بازم نه به شدت هیلو 3

انشات خيلي خوبه فكر كنم تومدرسه پايين 5 نميگرفتي.شمايي كه MGS را باGOW مقايسه ميكني.................................. .
خوب... من با این وضعیت احمقانه ی انتلیژنس کوشنتم مفهوم پست خودم رو درست در کردم... اول اینکه Geow و MGS هردوشون توی مجموعه ی تاکتیکال شوتر به حساب میاند. دوم اینکه، منظورم این بود منکه کاملا آدم بیطرفی هستم یک بازی قدیمی نسل قبل رو به یک بازی جدید نسل هفت ترجیح دادم درحالی که 3 بار تمومش کردم، و زیرش دلایل رو ذکر کردم... فکر نکنم ربطی داشت به مقایسه ی من؟ در ضمن یکی از سورسهای Geow جهت تقلید همین MGS بوده، که بر هر کسی معلومه.(البته نه کامل).
در ضمن اگه توجه کنی من فن کامل ام جی اس هم نیستم چون از کارگردانش خوشم نمیاد.
پس لطفا خرده ی الکی بهم نگیرید.(and never relate your soul's knots to the others)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or