همون طور که میدونید این این روزا اکثر خبر ها در رابطه با بررسی کنسول های نسل بعد است و کنسول های PS و XBOX همیشه جزو اولین بررسی ها قرار میگرند و امروز نیز مدیر عامل سایت Gamestop در رابطه با بررسی کنسول XBOX 720 صحبت میکند.
مردم در حال مشاهده روند کنسول های نسل بعد هستند و من فکر نمیکنم کنسول Wii U جزو این کنسول ها باشد، چندی پیش آقای مارک رین (Mark Rein) کنسول PS4 را بهترین PC برای بازی کردن نامید و اکنون نوبت به Gamestop رسیده تا این کار را انجام دهد .
"ما زمان زیادی را با ماکروسافت گذراندیم و شاهد وظیفه و مسئولیت آن ها در روند ساخت کنسول جدیدشان بوده ایم و قطعا کنسول آن ها برای بینندگان خود قانع کننده خواهد بود"مدیر عامل شرکت Gamestop در مصاحبه ای با سایت Gamesindustry گفت :
"آن ها درحال انجام دادن یکسری کار های جالب روی این کنسول هستند و در شرف رونمایی از آن به سرمیبرند و من از شنیدن اینکه این کنسول بزودی معرفی خواهد شد شگفت زده هستم و میدانم که زمین با معرفی این کنسول به لرزه می افتد ."
Raines ادامه داد، هیچ سندی مرتبط با اینکه کنسول های نسل فعلی آخرین نسل از کنسول ها نسل بعد میباشند موجود نیست، زیرا این صحبت ها همیشه وجود داشته است، وی افزود :
"اما ما به اینکه کنسول XBOX 720 نسبت به PS4 هیجان انگیز نخواهد بود اعتقاد نداریم و قطعا XBOX 720 در زمان رونمایی خود را به خوبی نشان خواهد داد "
منبع