Gamespot و چهارمین مقایسه بین 360 و PS3

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
وبسایت Gamespot بنا به رسم هر ساله خودش چهارمین مقایسه گرافیکی بین دو کنسول 360 و PS3 رو به صورت یک مقاله بر روی سایت خودش قرار داده که دوستانی که علاقه مند هستند میتونن از این آدرس این مقایسه هارو ببینن مقایسه ها بین بازیهای Fallout 3 , SoulCalibur 4 , Starwars TFU , Dead Space , Madden 09 , Call OF Duty WAWو MK vs DC انجام شده:

http://www.gamespot.com/features/6201700/index.html?tag=feature;sidenav

شاید بعدا کل مقاله رو ترجمه کردم تو تاپیک Console vs Console گذاشتم.البته به علت بی جنبه بودن بعضیا بعید میدونم اینکارو بکنم.
دوستانی که اعتراضی به این مقاله دارن لطف کنن برن تو همون Gamespot مراتب اعتراض خودشون رو ابراز کنن.

آخرین ویرایش:
با توجه به عکسهایی که گذاشته بود اولا توی اکثر بازیها خیلی بهم نزدیک بودن ، ولی اگه بخوایم دقیق ببینیم طبق این عکسها :

Fallout - MK - Starwars - Dead Space توی 360 بهتر بودن

Madden - SC - COD توی PS3

ولی بهتر بودن Fallout و Starwars توی 360 کاملا واضح تره نسبت به بقیه .

سلام
من هر 4 راند گیم اسپات که مقایسه کرده بودن دونبال کردم نتیجه گیری کلی منم اینکه کلا تو این دوره 4 ps3 خیلی بهتر از 3 دوره پیش عمل کرده بود و بازی ها از نظر گرافیکی خیلی بهم نزدیک شده بودند و نوید اینده بهتری میده

اولاً من گفتم تقریباً ،دوماً PURE نسخه ی 360 از PS3 بهتره ،سوماً این لینکی که بالا هست همه ی بازی ها به غیر از SC ایکس باکس(Overal) بهتره تو SC هم فاصله شون خیلی ناچیزiه و تقریباً به چشم نمیاد بعد یه چیز دیگه شما چطور میگی ME نسخه ی پی اس بهتره؟ تریلر مقایسه دیدی؟ اگه دیدی به من هم نشون بده...
اگه اشتباه نکنم رزلوشن ME :
PS3:720p(NO AA) XBOX360:720p(2XAA)UP Scale to 1080p
Pure نسخه PS3 بهتر بود
Mirror's Edge هم برو مقایسش و نمره ای که IGN (US)به هر دو نسخه داده ببین میفهمی کدوم نسخه بهتره
7.3 نسخه 360
7.4 نسخه PS3

Pure نسخه PS3 بهتر بود
Mirror's Edge هم برو مقایسش و نمره ای که IGN (US)به هر دو نسخه داده ببین میفهمی کدوم نسخه بهتره
7.3 نسخه 360
7.4 نسخه PS3

بحث کردن راجع به این موضوع بی فایده اس چرا که مثلاً Gamespot MG:PS3:7 XBOX360:7
این که یه سایت نمره ی بیشتری داده دلیل نمیشه...در ضمن Critic Score برای نسخه ی XBOX=8 برای نسخه ی PS3=7.9 دوستمون حرف خوبی زد دیگه اینجور مقایسه ها دورش به سر اومده هر کی هرچی دوست داره میخره...همون Pure هم که میگی Critic S:PS3:8.3 XBOX360.8.5

بحث کردن راجع به این موضوع بی فایده اس چرا که مثلاً Gamespot MG:PS3:7 XBOX360:7
این که یه سایت نمره ی بیشتری داده دلیل نمیشه...در ضمن Critic Score برای نسخه ی XBOX=8 برای نسخه ی PS3=7.9 دوستمون حرف خوبی زد دیگه اینجور مقایسه ها دورش به سر اومده هر کی هرچی دوست داره میخره...همون Pure هم که میگی Critic S:PS3:8.3 XBOX360.8.5
خب حتما یه تفاوتی بوده که IGN همچین امتیازی داده
در ضمن Critic Score میانگین نمراتیه که از Review های سایتها گرفته میشه و غیر از سایتها و مجلات فراگیر که همه ی پلتفرمها رو پوشش میدن ممکنه سایتها و مجلات PS به اون بازی مورد نظر کم یا زیاد نمره بدن یا سایتها و مجلات xbox به اون بازی بیشتر یا کمتر نمره بدن.
اینجوریه که میانگینهای نمرات یک بازی در این دو پلتفرم با هم فرق میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or