Gamespot و چهارمین مقایسه بین 360 و PS3

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
وبسایت Gamespot بنا به رسم هر ساله خودش چهارمین مقایسه گرافیکی بین دو کنسول 360 و PS3 رو به صورت یک مقاله بر روی سایت خودش قرار داده که دوستانی که علاقه مند هستند میتونن از این آدرس این مقایسه هارو ببینن مقایسه ها بین بازیهای Fallout 3 , SoulCalibur 4 , Starwars TFU , Dead Space , Madden 09 , Call OF Duty WAWو MK vs DC انجام شده:

http://www.gamespot.com/features/6201700/index.html?tag=feature;sidenav

شاید بعدا کل مقاله رو ترجمه کردم تو تاپیک Console vs Console گذاشتم.البته به علت بی جنبه بودن بعضیا بعید میدونم اینکارو بکنم.
دوستانی که اعتراضی به این مقاله دارن لطف کنن برن تو همون Gamespot مراتب اعتراض خودشون رو ابراز کنن.

آخرین ویرایش:
ببخشيد سؤال ميکنم ، نتيجه خاصی رو اعلام ميکنه گيم اسپات ، يا نتيجه گيری رو ميزاره به عهده خودمون ؟
ممنون

امیر جون توقع چه نتیجه ای داری؟
این مباحث واسه بحث بین بچه دبیرستانیا خوبه:biggrin1: یه حالی میده:love:
نه برتری کنسولی رو ثابت میکنه نه چیز دیگه!
شاید یه نتیجه بشه گرفت که مثلا استودیو سازنده فلان بازی رو یه کنسول بهتر کار میکنن:confused:

ما يك ترجمه كوچول بزنيم.
Fallout 3

در اين بازي سايه زني صخره ها در نسخه 360 بهتره .جلوه آب در 360 بهتره.ذرات در PS3 بهتره.Draw distance نسخه 360 بهتره و جزيات بيشتري داره.در كل نسخه 360 در اين بازي بهتره.

Soulcalibur IV

اين بازي در هر دو كنسول عالي هست و تفاوتي ندارند فقط گلها و گياهان در نسخه 360 از نماي نزديك بهتر به نظر ميرسه.******ing و Resolution در نسخه PS3 اندكي بهتره.

Dead space

اين بازي در 2 كنسول عالي هست ولي اندكي سايه خود آيزاك در نسخه PS3 به نظر بهتر مياد

Star wars: the force unleashead

ا كيفيت و رزولوشن بازي در نسخه 360 بهتره سايه -- گياه و چهره شخصيت اول تصاوير پشت ضمينه رنگ و همه اينها دست به دست هم داده اند تا نسخه 360 اين بازي برتر از PS3 باشد.

Call of Duty:WaW

اين بازي تفاوت خاصي نداره و نور پردازي و كنتراست بهتره.Antialising در نسخه 360 بهتره .

Madden NFL 09

اين بازي در هر دو كنسول با فريم عالي 60 اجرا ميشود. و در كل تفاوتي در هر دو نسخه نيست و در هردو گرافيك عالي هست.

Mortal kombat VS. DC universe

گرافيك پشت ضمينه و Texture و نور در نسخه 360 بهتره و جزيات و رزولوشن در PS3 به خوبي 360 نيست.

در كل سعي كردم خلاصه و مفيد بگم كمو كسري داشت به خوبي خودتون ببخشيد.

ما يك ترجمه كوچول بزنيم.
Fallout 3

در اين بازي سايه زني صخره ها در نسخه 360 بهتره .جلوه آب در 360 بهتره.ذرات در PS3 بهتره.Draw distance نسخه 360 بهتره و جزيات بيشتري داره.در كل نسخه 360 در اين بازي بهتره.

Soulcalibur IV

اين بازي در هر دو كنسول عالي هست و تفاوتي ندارند فقط گلها و گياهان در نسخه 360 از نماي نزديك بهتر به نظر ميرسه.******ing و Resolution در نسخه PS3 اندكي بهتره.

Dead space

اين بازي در 2 كنسول عالي هست ولي اندكي سايه خود آيزاك در نسخه PS3 به نظر بهتر مياد

Star wars: the force unleashead

ا كيفيت و رزولوشن بازي در نسخه 360 بهتره سايه -- گياه و چهره شخصيت اول تصاوير پشت ضمينه رنگ و همه اينها دست به دست هم داده اند تا نسخه 360 اين بازي برتر از PS3 باشد.

Call of Duty:WaW

اين بازي تفاوت خاصي نداره و نور پردازي و كنتراست بهتره.Antialising در نسخه 360 بهتره .

Madden NFL 09

اين بازي در هر دو كنسول با فريم عالي 60 اجرا ميشود. و در كل تفاوتي در هر دو نسخه نيست و در هردو گرافيك عالي هست.

Mortal kombat VS. DC universe

گرافيك پشت ضمينه و Texture و نور در نسخه 360 بهتره و جزيات و رزولوشن در PS3 به خوبي 360 نيست.

در كل سعي كردم خلاصه و مفيد بگم كمو كسري داشت به خوبي خودتون ببخشيد.

داداش ترجمه کردی دستت درد نکنه ولی تو بازی dead space به اشکالاتی که سایه ها تو نسخه PS3 دارن اشاره کرده نمونشم همون سایه ای که رو آیزاک افتاده ولی شما اون تیکرو اشتباه ترجمه کردی .
تو بازی فال اوت 3 هم من هر چی نگا کردم ندیدم نوشته باشه ذرات تو پی اس تیری بهتره نوشته تو پی اس تیری پاپ این جلب توجه میکنه که من نمیدونم پاپ این چیه.ولی نوشته یه خیمه بقل اتوبوس تو 360 دیده میشه که تو پی اس نیستش.
توی سول کالیبور چهارم نوشته تکسچر روی زمین تو پی اس بهتره و ***** آنیسوتروپیک بیشتری هم داره.

آخرین ویرایش:
تقریباً توی همه ی بازی ها XBOX بهتره یعنی کد نویسی اینقدر برای PS3 سخته؟!!چون حالا دیگه اکثر شرکت های پدر و مادر دار! آشنا شدن با پی اس 3(Bthesda) تو مقایسه هم به همین مورد اشاره کرده یا $M با پول میخرشون؟!! خوراک فن های پی اس 3 (lazy devs)از شوخی بگذریم جریان چیه؟یعنی نمی تونن در حد XBOX بازی بسازن برای PS3؟ یا مشکلات مربوط میشه به پورت؟ بازی هست که از PS3 به XBOX پورت شده باشه؟ اگه هست کدوم نسخه اش بهتره؟
چقدر سوال پرسیدم؟!! اگه ممکنه یه نفر جوابمو بده
ممنون.

این یه جورایی مقایسه بازیهای مولتی پلتفورم ps3 و 360 هست! نه مقایسه گرافیک کنسولی!
و هیچ وقت این مقایسه های بچگونه نمیتونه قدرت کنسولها رو نشون بده!
گیم اسپات هم معلوم نیست این چند وقته چرا اینقدر روند کاریش لوس شده!!!
فکر کنم مثل همشهریه خودمون همه تحریریش کوچ کردن یجا دیگه:cheesygri

تقریباً توی همه ی بازی ها XBOX بهتره یعنی کد نویسی اینقدر برای PS3 سخته؟!!چون حالا دیگه اکثر شرکت های پدر و مادر دار! آشنا شدن با پی اس 3(Bthesda) تو مقایسه هم به همین مورد اشاره کرده یا $M با پول میخرشون؟!! خوراک فن های پی اس 3 (lazy devs)از شوخی بگذریم جریان چیه؟یعنی نمی تونن در حد XBOX بازی بسازن برای PS3؟ یا مشکلات مربوط میشه به پورت؟ بازی هست که از PS3 به XBOX پورت شده باشه؟ اگه هست کدوم نسخه اش بهتره؟
چقدر سوال پرسیدم؟!! اگه ممکنه یه نفر جوابمو بده
ممنون.
عزیز من کی گفته تو همه ی بازیها XBOX بهتره؟! چند تا مقایسه رو ببین بعد بیا کلی حرف بزن!

یکی از بازیهایی که lead platform اون PS3 بود Burnout Paradise هستش و Pure اگه اشتباه نکنم و چندین بازیه دیگه .
برای مثال burnout paradise یا pure یا Mirror's edge یا ... نسخه PS3 بهتر بودن

در این مقایسه گیم اسپات هم هیچ کدوم از بازیهای مقایسه شده در نسخه PS3 یا 360 برتری کامل به همدیگه نداشتند

عزیز من کی گفته تو همه ی بازیها XBOX بهتره؟! چند تا مقایسه رو ببین بعد بیا کلی حرف بزن!

یکی از بازیهایی که lead platform اون PS3 بود Burnout Paradise هستش و Pure اگه اشتباه نکنم و چندین بازیه دیگه .
برای مثال burnout paradise یا pure یا Mirror's edge یا ... نسخه PS3 بهتر بودن

در این مقایسه گیم اسپات هم هیچ کدوم از بازیهای مقایسه شده در نسخه PS3 یا 360 برتری کامل به همدیگه نداشتند
اولاً من گفتم تقریباً ،دوماً PURE نسخه ی 360 از PS3 بهتره ،سوماً این لینکی که بالا هست همه ی بازی ها به غیر از SC ایکس باکس(Overal) بهتره تو SC هم فاصله شون خیلی ناچیزiه و تقریباً به چشم نمیاد بعد یه چیز دیگه شما چطور میگی ME نسخه ی پی اس بهتره؟ تریلر مقایسه دیدی؟ اگه دیدی به من هم نشون بده...
اگه اشتباه نکنم رزلوشن ME :
PS3:720p(NO AA) XBOX360:720p(2XAA)UP Scale to 1080p

آخرین ویرایش:
با اجازه مدير عاملان سونی و ميکروسافت!!!

من عکس ها رو ديدم... خوب به نظر من باور کردنی نبود که برنامه نويس ها انقد بتونن با ps3 خوب کار کنن!!!!!!! نسبت به سال پيش زمين تا آسمون بود ...
به نظر من توی بعضی جاها ps3 بهتر بود تازه البته اينکه ميگم بهتره نه اينکه زمين تا آسمون مثلاً در نور .....

ولی در کل من خوشحالم که بازی های 2 تا کنسول بهم نزديک شدن... واقعاً خوشحالم!

البته يک چيز ديگه اينکه...
توی دقيقاً کدوم بازی بود ( يادم رفت حوصله هم ندارم دوباره باز کنم )اگه ديديد ... ابر ها در 360 بهتر بود که تنها توی اون بازی اختلاف به چشم ميامد و الی عالی بودن!:)

من قبول دارم كه بعضي بازي ها بر روي PS3 ضعيف تر عمل كي كندولي من خودم بازي GTA4 رو بر روي نسخه ي PS3 و X360 انجام دادم كه بر اين گواه بود كه PS3 بر روي بافت ها بهتر بوددن و به عنوان مثال در شهر بوهان در آن خانه ي دوم در راهرو گرافيك ديوار PS3 بهتر از 360 عمل كرده و در بازي نسخه ي 360 بازي كمي مات بنظر مي آمد ولي در PS3 اصلا اين طور نبود.

این مقایسه خیلی جالب نبود از گیم سپات
بازی های Far Cry 2 و NFS : Undercover و Tomb Raider : UnderWorld و Mirror Edge غایب بودن در این سری 4
دیگه فکر کنم لازم به این مقایسه ها نباشه هرکسی هر کنسولی دوست داره میخره:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or