مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:
اون سونی قدیم بود. سونی جدید یه کاری میکرد دسترسیت به همون بازی هم محدود بشه که بعدا بتونه ریمیکش کنه همونو بفروشه صد دلاراگه سونی بود این آپدیت رو 30 دلار میفروختنسخه جدید هم میزاشت 100 دلار!
شاید سیوها رو دست نزده باشن.دمشون گرم جدا! همه چی رو رایگان کردن!
جدا امیدوارم یه راه حلی براش داشته باشند. اصلا نمیتونم از اول شروع کنم
خب دوست شب همگی بخیر
جدی کجاش خوب بود. هیچ سورپرایزی نداشت و حتی تریلرهاشم بعضا نسبت به تریلرهای قبلی بازیا ضعیفتر بود و حتی گل مراسمم چیزی ازش ندیدیم حتی تاریخ انتشار نگرفت. ماکان انتظاراتت پایینه.نمایش انصافا خوب بود ، آب زیاد بسته بودن ولی ساحل نجات هم کم نداشت.
آخرش با همجوشی هسته ای تموم شد![]()
بلی من کلا قانعمجدی کجاش خوب بود. هیچ سورپرایزی نداشت و حتی تریلرهاشم بعضا نسبت به تریلرهای قبلی بازیا ضعیفتر بود و حتی گل مراسمم چیزی ازش ندیدیم حتی تاریخ انتشار نگرفت. ماکان انتظاراتت پایینه.
برای من هم نمایش گرز و مترو و ویچر کفایت کردبلی من کلا قانعم
برای من چندتا بازی خیلی جذاب داشت.
سطح انتظارم خیلی بالا نبود.
فرصتی برای اونا ندارم. ایشالا عید سال بعد یا تابستونشتام رایدر و مترو و stranger than heaven و پرسونا هستن فقط برا 3 ماهه اول
road kings هم اگگه سلطان جاده ها بازی.
اگه رایگان بود میومدنیه نکته ای برام جالب بود دیشب تو سالن تماشاگران رو نشون میداد اغلب سنشون بالا ۳۰ میخورد باشه، نسل جدید گیمرها کجان؟!!
یه نکته ای برام جالب بود دیشب تو سالن تماشاگران رو نشون میداد اغلب سنشون بالا ۳۰ میخورد باشه، نسل جدید گیمرها کجان؟!!