نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

-Poormaz-

Loyal Member
HQCDZn7WwAA66GW.jpg

مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران

Last edited by a moderator:
اگه سونی بود این آپدیت رو 30 دلار میفروخت:دی نسخه جدید هم میزاشت 100 دلار!
اون سونی قدیم بود. سونی جدید یه کاری میکرد دسترسیت به همون بازی هم محدود بشه که بعدا بتونه ریمیکش کنه همونو بفروشه صد دلار :D

دمشون گرم جدا! همه چی رو رایگان کردن!

جدا امیدوارم یه راه حلی براش داشته باشند. اصلا نمیتونم از اول شروع کنم

خب دوست شب همگی بخیر
شاید سیوها رو دست نزده باشن.
به نظرم اینطور میرسه که میشه ادامه داد.
حالا باید ببینیم.

نمایش انصافا خوب بود ، آب زیاد بسته بودن ولی ساحل نجات هم کم نداشت.
آخرش با همجوشی هسته ای تموم شد :D
جدی کجاش خوب بود. هیچ سورپرایزی نداشت و حتی تریلرهاشم بعضا نسبت به تریلرهای قبلی بازیا ضعیفتر بود و حتی گل مراسمم چیزی ازش ندیدیم حتی تاریخ انتشار نگرفت. ماکان انتظاراتت پایینه.

• Like
Reactions: pouria.sh and jdepp
جدی کجاش خوب بود. هیچ سورپرایزی نداشت و حتی تریلرهاشم بعضا نسبت به تریلرهای قبلی بازیا ضعیفتر بود و حتی گل مراسمم چیزی ازش ندیدیم حتی تاریخ انتشار نگرفت. ماکان انتظاراتت پایینه.
بلی من کلا قانعم :D
برای من چندتا بازی خیلی جذاب داشت.
سطح انتظارم خیلی بالا نبود.

بلی من کلا قانعم :D
برای من چندتا بازی خیلی جذاب داشت.
سطح انتظارم خیلی بالا نبود.
برای من هم نمایش گرز و مترو و ویچر کفایت کرد :دی البته که دلمون مکس پین و کوئیک و کرایسیس و ولف جدید هم می خواست :دی

Heroes of Might and Might III Remake بین نمایشای دیشب گم شد! خیلی تریلرش خوب بود و چقدر با نسخه قدیمیش خاطره دارم! کلا این سری جزو بازیای استراتژی خفنی بودن که هیچوقت اونطور که باید دیده نشدن. امیدوارم ریمیکش استقبال خوبی بگیره سراغ نسخه های دیگم برن.

واقعا کنفرانس بدی بود حالا نیم ساعت اولش روندش بد نبود ولی بعدش به کثافت کشیده شد واقعا دیگه خوابم برده بود فقط منتظر فاینال و ویچر بودم که بخوایم منطقی باشیم اونا هم چیزی نبودن تریلر فاینال که بیشتر در مورد سلاح ها بود ویچر هم بیشتر تو اون ریمستر رایگان گم شد خبر اکسپنشن جدید.چیز خاصی هیجان انگیزی حداقل برای من که نبود

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or