K kaveh کاربر سایت Jan 5, 2011 #364 دوستان که مایل هستند PES11 با من بازی کنند گیمیر تگ من رو ادد کنند (اکثر بازیها رو انجام میدم لطفا همه ادد کنند) my tag : kavehv آخرین ویرایش: Jan 5, 2011
دوستان که مایل هستند PES11 با من بازی کنند گیمیر تگ من رو ادد کنند (اکثر بازیها رو انجام میدم لطفا همه ادد کنند) my tag : kavehv
Dim Corpse کاربر سایت Jan 5, 2011 #365 سلام منم آرمین هستم اکثر بچه های قدیمی میشناسمم gamertagam : DimCorpse mw2 : prestige 5th black ops : prestige 15
سلام منم آرمین هستم اکثر بچه های قدیمی میشناسمم gamertagam : DimCorpse mw2 : prestige 5th black ops : prestige 15
Dim Corpse کاربر سایت Jan 5, 2011 #366 نوشته شده توسط HACK3R: سلام من امیر هستم و اکثرا LIVE بازی میکنم - فقط هم COD بازی میکنم بیشتر... چطوری امیر خوبی؟ بیخیال black ops شو
نوشته شده توسط HACK3R: سلام من امیر هستم و اکثرا LIVE بازی میکنم - فقط هم COD بازی میکنم بیشتر... چطوری امیر خوبی؟ بیخیال black ops شو
E enjoy کاربر سایت Jan 12, 2011 #367 . من حمیدم و تنها بازی که آنلاین میزنم cod bo و mw2 هستش گیمر تگ اینجانب hamid kiler هستش
aria_victor کاربر سایت Jan 12, 2011 #368 آریا گیمر تگمم: PrinceAria همیشه هستم یا COD میزنم یا fifi11
Farshad360 کاربر سایت Jan 13, 2011 #369 سلام دوستای عزیز. این گیمرتگ من FARSHAD360 Fifa 11+Cod black ops+Halo reach+Red Dead البته این هفته امتحانامه. از هفته ی دیگه هستم. FiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAA
سلام دوستای عزیز. این گیمرتگ من FARSHAD360 Fifa 11+Cod black ops+Halo reach+Red Dead البته این هفته امتحانامه. از هفته ی دیگه هستم. FiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAA
Ali5000 کاربر سایت Jan 13, 2011 #370 اساسیییییییییییییییییییییین هاااااااااااا بیان جلوووووووووووو ببینم :d فقط ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD
اساسیییییییییییییییییییییین هاااااااااااا بیان جلوووووووووووو ببینم :d فقط ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD
HACK3R کاربر سایت Jan 26, 2011 #371 نوشته شده توسط Dim Corpse: چطوری امیر خوبی؟ بیخیال black ops شو بیشتر... به به سلام داش آرمین بابا MW2 دیگه زیاد حال نمیده عشق است و Black Ops به احتمال زیاد تا عید به پرستیج 10 یا 11 برسم بعدش قراره با افشین یه تیم تشکیل بدیم
نوشته شده توسط Dim Corpse: چطوری امیر خوبی؟ بیخیال black ops شو بیشتر... به به سلام داش آرمین بابا MW2 دیگه زیاد حال نمیده عشق است و Black Ops به احتمال زیاد تا عید به پرستیج 10 یا 11 برسم بعدش قراره با افشین یه تیم تشکیل بدیم
HACK3R کاربر سایت Jan 26, 2011 #372 راستی بچه ها Gamertag ام اینه:AMIR KENZO ولی قراره به زودی عوض بشه اسم Gamertag جدیدم اینه:X-Brutal DANTE
راستی بچه ها Gamertag ام اینه:AMIR KENZO ولی قراره به زودی عوض بشه اسم Gamertag جدیدم اینه:X-Brutal DANTE
S surplusxerxes کاربر سایت Jan 28, 2011 #375 salam manam khashayar hastam gamertag surplusxerxes ke bishtare bacheha mishnasan samolayk