aramin کاربر سایت Oct 23, 2010 #346 سلام دوستان.من بازی های MW2 و RDR بازی می کنم. گیمر تگ: Armin9 Creed2 خوش حال می شم با حاتون بازی کنم.
سلام دوستان.من بازی های MW2 و RDR بازی می کنم. گیمر تگ: Armin9 Creed2 خوش حال می شم با حاتون بازی کنم.
RezaRazeR کاربر سایت Oct 24, 2010 #347 دوستان...بعد از مدت ها باز به XBL برگشتم ولی با یه گیمرتگ جدید: RezaRazeR --- تک نفره halo:reach رو تموم کنم پایه مولتیش هستم
دوستان...بعد از مدت ها باز به XBL برگشتم ولی با یه گیمرتگ جدید: RezaRazeR --- تک نفره halo:reach رو تموم کنم پایه مولتیش هستم
J jason_xxl کاربر سایت Dec 11, 2010 #348 سلام من مشخصات خودم رو میزارم اینطوری فکر کنم بهتره :d اسم : امیر گیمر تگ : Mr Ghelman شهر: تهران (نارمک) فعلا فقط Call Of Duty Black Ops بازی میکنم.
سلام من مشخصات خودم رو میزارم اینطوری فکر کنم بهتره :d اسم : امیر گیمر تگ : Mr Ghelman شهر: تهران (نارمک) فعلا فقط Call Of Duty Black Ops بازی میکنم.
S Sinnerangel کاربر سایت Dec 17, 2010 #349 سلام اسم منم مجتبی س گیمر تگ : X iMpaViD X دوستان ادد کنن خوشحال میشم بازی کنیم :d Fifa 2010*** Read dead Redemption C.o.d Black Ops جدیدا AC brotherhood م بازی میکنم ولی Liveشو امتحان نکردم .. :d
سلام اسم منم مجتبی س گیمر تگ : X iMpaViD X دوستان ادد کنن خوشحال میشم بازی کنیم :d Fifa 2010*** Read dead Redemption C.o.d Black Ops جدیدا AC brotherhood م بازی میکنم ولی Liveشو امتحان نکردم .. :d
M msheravi کاربر سایت Dec 21, 2010 #350 سلام به همه اسم : داريوش گيمر تگ : msheravi دوستان لطف ميكنن اگه منو ادد كنن Battle field Bad Compani2 PES 2011 جديدا به Live وصل شدم
سلام به همه اسم : داريوش گيمر تگ : msheravi دوستان لطف ميكنن اگه منو ادد كنن Battle field Bad Compani2 PES 2011 جديدا به Live وصل شدم
lanser کاربر سایت Dec 23, 2010 #352 سلام دوستان من هم از امروز live رو رديف كردم gameetag:lanser64 بياين باهم بازي كنيم من بايد چيكار كنم كه با بقيه بچه ها بازي كنم
سلام دوستان من هم از امروز live رو رديف كردم gameetag:lanser64 بياين باهم بازي كنيم من بايد چيكار كنم كه با بقيه بچه ها بازي كنم
M msheravi کاربر سایت Dec 24, 2010 #353 بايد تو قسمت اضافه كردن دوستان(Add Friends) گيمر تگ بچه هارو وارد كني تا باهاشون ارتباط برقرار كني.
R Rezchenko کاربر سایت Dec 24, 2010 #354 سلام منم رضا هستم گیمر تگ : REZA 1374 red dead redemption >:d<
Takavach کاربر سایت Dec 24, 2010 #355 سلام من هم بعد از مدتها همین الان به لایو وصل شدم حسابی هم دلم می خواد تیکن آنلاین بازی کنم هر کسی دوست داشت add کنه خوشحال میشم ^_^. Takavach001 الان هم آنلاین هستم :d
سلام من هم بعد از مدتها همین الان به لایو وصل شدم حسابی هم دلم می خواد تیکن آنلاین بازی کنم هر کسی دوست داشت add کنه خوشحال میشم ^_^. Takavach001 الان هم آنلاین هستم :d
A Az..ps9ps9 کاربر سایت Dec 26, 2010 #357 سلام برا من هم اینه ForbidCube426 راستی چه طوری میتونم بازی لیمبو رو یا تم هارو دان کنم؟؟؟ تازه واردم و تو لایو فقط تا الان بازی های آنلاین تونستم انجام بدم ویندوز لایو آی دی چیه؟؟؟
سلام برا من هم اینه ForbidCube426 راستی چه طوری میتونم بازی لیمبو رو یا تم هارو دان کنم؟؟؟ تازه واردم و تو لایو فقط تا الان بازی های آنلاین تونستم انجام بدم ویندوز لایو آی دی چیه؟؟؟