Arth@s
کاربر سایت
سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...لينك اصلاح شدb-)

سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...لينك اصلاح شدb-)

از GT5 نبود؟!اگه میشه چند تا از GT5 هم بزارین. پوسترهای قبلی قدیمی و کم حجم بودن بعضیاشون حتی به یه مگ هم نمیرسیدممنون.
سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...![]()
نه! یعنی تو اون عکسو با اینی که گذاشتی یکی میبینی ؟!برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d
برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d
سلام حسن جون
آقا hi-resolution این عکس رو تونستی پیدا کنی؟
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/258/3/b/arkham_city_joker_by_paullus23-d49yz0z.jpg
من هرچی میگردم از این بزرگتر پیدا نمیکنم.
![]()