Arth@s
کاربر سایت
سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...لينك اصلاح شدb-)
سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...لينك اصلاح شدb-)
از GT5 نبود؟!اگه میشه چند تا از GT5 هم بزارین. پوسترهای قبلی قدیمی و کم حجم بودن بعضیاشون حتی به یه مگ هم نمیرسیدممنون.
سلام؛ ولی من کماکان مشکل دارم و هنوز همون صفحه اول رو میاره... به لینکی که دادی دقت کن... فکر کنم مستقیم لینک یوزرت رو اشتباهی کپی کردی...
نه!
یعنی تو اون عکسو با اینی که گذاشتی یکی میبینی ؟!برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d
برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d
سلام حسن جون
آقا hi-resolution این عکس رو تونستی پیدا کنی؟
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/258/3/b/arkham_city_joker_by_paullus23-d49yz0z.jpg
من هرچی میگردم از این بزرگتر پیدا نمیکنم.