Game Wallpapers & Hi-Res Artwork

از کارکترهایه لیچ کینگ (Lich King از بازی World Of Warcraft)، دانته رو حالت دیمون (از بازی Devil may cry4)، بصورت Hi-res و PNG نیازمندیم :دی هر چقدرم حجمشون بالاتر، بهتر...
کلاً میشه 4تا درخواست!!! میدونم خیلی قلمبست ولی انصافاً هرکی بتونه یه قسمتش رو برآورده کنه بهش تا 3 ست اعتبار میدم ;)
حالا انگار همه مثه خودم ستاره کم دارن که دنباله ستاره باشن!!!! راست میگن کافر همه را به کیش خود پنداردا... :دی

• Like
Reactions: Manifesto
آخرین ویرایش:
:(( :(( :(( نه!
متأسفانه من دیگه ترافیکم رو مصرف کردم؛ ولی کلاً بگم که:
لینک اولت که کاملاً اوتـه! به این قسمت از لینک دومت هم توجه کن /myfiles.php#emm1nvlu7l3cr,1 اصلاً همین نوشته myfiles نشون میده که مستقیم از آدرس یوزرت کپ زدی؛ در صورتی که باید رو قسمت Action جلویه فایل مورد نظرت کلیک کنی؛ بعد گزینه Copy Link رو انتخاب کنی و بعد بیای اینجا پیستش کنی... امیدوارم حل باشه >:d

درود حسن جون :دی چطوری ؟
این عکس رو در سایز بالا میخوایم :)!

@ آناریون : :shrewd:

برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d

برای High res کردن عکسایی که لوگو هستند و زیاد پیچیده نیستند از نرمافزار Vector magic استفاده کنید و اون رو به وکتور تبدیل کنید.فایل رو به صورت EPS سیو کنید بعد با فوتوشاپ بازش کنید و به اندازه های نجومی تبدیلش کنید:d
یعنی تو اون عکسو با اینی که گذاشتی یکی میبینی ؟!

این کارا هیچ فایده ای نداره بزرگ کردن یع عکس با هر روشی وحشتناک روی کیفیت عکس تاثیر میذاره و افت کیفیت پیدا میکنه اگه اینکار ها امکان پذیر بود دیگه کسی دنبال عکس ها hi-res اصل نمیگشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or