Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگي

StarWars:Republic Commandos

Final Fantasy 7 Advent Children

بعضي از عكس ها كيفيت بالايي ندارند اما ارزش دانلود را دارند

آخرین ویرایش:
اصلا فکرش رو نمیکردم فاینال فنتزی این طور بازیی باشه.
48.gif
خیلی زحمت کشیدین این همه عکس اپلود کردین ممنونم.

البته امین جان اگه فکر کردی این تصاویر متعلق به بازی فاینال فانتزیه ، اشتباه کردی چون این عکسا ماله Advent Children ه. البته دموهای داخل بازیش هم تقریبا به همین قشنگین.

خب فرهنگ جان میشه بگی Advent Children یعنی چیه؟؟؟ یعنی ماله فاینال نیست...
چرا برای فاینال فانتزیه . منظور اقای فرهنگ این بود که این عکسها از گیم پلی بازی نیست . Advent Children یک فیلم ( انیمیشن ) هستش که بر اساس شماره 7 از سری فاینال فانتزی ساخته شده . البته همون طور که گفتن دموهای بازی هم دست کمی از اینا نداره! کلا سری بازی فاینال فانتزی دموهای فوق العاده قشنگی داره . من که خیلی خوشم میاد . ( منظورم Advent Children نیست بازیشو میگم)

میلاد جان دمت گرم تو کجا بودی ما نمی دیدیمت!ایول
در ضمن من یه چند تا والپیپر در مورد فیلم های بازی ها مثل سایلنت هیل و دوم دارم
بچه ها طالبید(اگه مدیران اجازه بدن!)بذارم

چرا برای فاینال فانتزیه . منظور اقای فرهنگ این بود که این عکسها از گیم پلی بازی نیست . Advent Children یک فیلم ( انیمیشن ) هستش که بر اساس شماره 7 از سری فاینال فانتزی ساخته شده . البته همون طور که گفتن دموهای بازی هم دست کمی از اینا نداره! کلا سری بازی فاینال فانتزی دموهای فوق العاده قشنگی داره . من که خیلی خوشم میاد . ( منظورم Advent Children نیست بازیشو میگم)
ممنون ارش جان.
کسی این دمو ها رو یه سی دی داره؟؟؟

خداییش من بازم میگم فقط مدیر حامد
فقط یک زره اخمویی
اقا میشه یک سری هم از گرانتوریسمو که تو امضاتم هست بزاری من میمیرم برا این بازی
ای حامد ای مدیر ای کونامی ای اخمو ای گرانتوریسمو ای والپیپر به دست ای شجاع ای سایت بزن ای قهرمان ای بی وقت ای سر شلوغ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or