Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 30, 2006 #527 سلام به همه دوستان ارشام جون عکس هات خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه توی ارشیوم اینا رو نداشتم ++++++++++ این چند تا هم هیمن جوری
سلام به همه دوستان ارشام جون عکس هات خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه توی ارشیوم اینا رو نداشتم ++++++++++ این چند تا هم هیمن جوری
mohandes_register کاربر سایت Jan 30, 2006 #528 ايول خليل جان عالي بود.ميتوني به چند تا عكس هم از بازي اربابه حلقه ها بزاري.و همينطور SWAT.Sims2 هم باشه عالي ميشه...
ايول خليل جان عالي بود.ميتوني به چند تا عكس هم از بازي اربابه حلقه ها بزاري.و همينطور SWAT.Sims2 هم باشه عالي ميشه...
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 30, 2006 #529 سلام به همه دوستان باشه مهندس جان برات میگردم ++++++++ شرمنده دیگه نشد براشون اسم بزارم
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 30, 2006 #530 سلام مهندس جان سیم از اونجا که یه بازی معروفه همه جا عکس ازش گیر میاد یه نگاهی به سایت ها کردم و اونایی که جالب بود رو برداشم ولی swat 4 یه خورده کمه ولی بازم میگردم ++++++++++++++++++++ Sims 2 HL 2 SWAT 4
سلام مهندس جان سیم از اونجا که یه بازی معروفه همه جا عکس ازش گیر میاد یه نگاهی به سایت ها کردم و اونایی که جالب بود رو برداشم ولی swat 4 یه خورده کمه ولی بازم میگردم ++++++++++++++++++++ Sims 2 HL 2 SWAT 4
mohandes_register کاربر سایت Jan 30, 2006 #531 تشكر خليل جان كلي كارم راه افتاد راستي از ارباب حلقه ها عكس نداري.منظورم والپيپره ها...
milad کاربر سایت Jan 31, 2006 #532 سلام به همگي والپيپرهاي همگيتان عاليه خيلي باهاشون حال كردم. دستته همتان درد نکنه. StarWars
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 31, 2006 #533 سلام مهندس جان از ارباب حلقه ازش عکس زیاد بود ولی زیاد جالب نبودند یه گلچنی کردم +++++++++++++ God Of War Shadow Of The Colossus SWAT 4 Lord Of The Rings مهندس جان یه دونه دیگه ارباب حلقه ها هستش که خیلی جالبه ولی بدبختی اشتراکم توی اون سایت تموم شده باید دو باره عضو بشم توی سایت
سلام مهندس جان از ارباب حلقه ازش عکس زیاد بود ولی زیاد جالب نبودند یه گلچنی کردم +++++++++++++ God Of War Shadow Of The Colossus SWAT 4 Lord Of The Rings مهندس جان یه دونه دیگه ارباب حلقه ها هستش که خیلی جالبه ولی بدبختی اشتراکم توی اون سایت تموم شده باید دو باره عضو بشم توی سایت
mohandes_register کاربر سایت Feb 2, 2006 #537 ميلاد جان تشكر. بايد درخواست بديم مصطفي جون... خليل جان عكس در حد 300 Dpi كجا ميشه پيدا كرد؟ آخرین ویرایش: Feb 2, 2006
mostafa_cpp کاربر سایت Feb 2, 2006 #538 بايد درخواست بديم مصطفي جون... بیشتر... يعني چي ؟ خليل جان عكس در حد 300 Dpi كجا ميشه پيدا كرد بیشتر... كلي گفتي يا فقط منظورت عكس بازيه ؟
بايد درخواست بديم مصطفي جون... بیشتر... يعني چي ؟ خليل جان عكس در حد 300 Dpi كجا ميشه پيدا كرد بیشتر... كلي گفتي يا فقط منظورت عكس بازيه ؟
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Feb 2, 2006 #539 نوشته شده توسط mohandes_register: ميلاد جان تشكر. بايد درخواست بديم مصطفي جون... خليل جان عكس در حد 300 Dpi كجا ميشه پيدا كرد؟ بیشتر... مهندس جون من درست منظورت رو متوجه نشدم عکس برای چاپ میخوای با کیفیت بالا
نوشته شده توسط mohandes_register: ميلاد جان تشكر. بايد درخواست بديم مصطفي جون... خليل جان عكس در حد 300 Dpi كجا ميشه پيدا كرد؟ بیشتر... مهندس جون من درست منظورت رو متوجه نشدم عکس برای چاپ میخوای با کیفیت بالا
mohandes_register کاربر سایت Feb 2, 2006 #540 نه براي به كار بردن روي جلد سي دي ميخوام.در واقع براي همون چاپ...