Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم والهای جدید امین بقیش با توئه اینقدر هم بچه ها رو اذیت نکن بچه ، عسکهارو بزار . اگه نزاری ، اگه نزاررری ، اگه نزارررررررررری :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: مجبور میشم دوباره خواهش بکنم :biggrin1::biggrin1::laughing:

راستی امین اگه از حجم زیاد عسکها توی این رزولوشن ناراحتی بدلیل قاطی نشدن با این پست بهم p.m بزن بگم چی کار کن که حجم عکسهارو بیاری پایین بدون افت کیفیت با این روش حجم عکسها نصف میشه (الان می تونی همین عکسهایی رو که گذاشتم یا قبلیارو با اصلشون توی سایت خودش مقایسه کنی هم از لحاظ حجم و هم از لحاظ کیفیت ) . ;)

Last Chaos :

Sonic Riders: Zero Gravity :

سلام
کیفیت رو کم نمیکنم ولی خب اگه راهی بلدی خودت پی ام بده من حسش رو ندارم پی ام بدم(چیزه گ... مایه ی نشاط!!!:laughing:)
والپیپر جدیدی هم نیومده همین هایی که تو گزاشتی جدید بودن اگه اومد چشم...

Guild Wars: Eye of the North
1920x1200

----------------------
Darkwatch: Curse of the West
1920x1200

----------------------
Tabula Rasa
1920x1200

----------------------
Last Chaos
1920x1200

----------------------
Valkyrie Profile 2: Silmeria
1920x1200

----------------------
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
1920x1200

----------------------
Sonic Riders: Zero Gravity
1920x1200

----------------------
God of War: Chains of Olympus
1920x1200

Heroes of Might & Magic 5: Tribes of The East
1920x1200

اینم 2 تا واپیپر از Assassin's Creed که دوست خوبم sub zero گفت بزارمش تو سایت!:love:

ممنون امین جان. دستت درست ! :love:
اما دوستان من از Need for Speed: ProStreet تو تاپیک سرچ زدم و فقط سه تا وال آخریش
رو گیر آوردم... که Mil@D-777 عزیز اینجا گذاشته بود .

اما از دوستانی که اکانت دارن میخوام اگه میتونن اون سه تا اولیاش رو هم بزارن.
پیشاپیش ممنونم.
این سه تا رو منظورمه :

wallpaper_need_for_speed_prostreet_01.jpg
wallpaper_need_for_speed_prostreet_02.jpg
wallpaper_need_for_speed_prostreet_03.jpg

Page

میلاد یه سری والپیپر جدید اومده برو اپ کن!:biggrin1: ببین خیلی زیاد هستن من نمیتونم همه رو اپ کنم میگم نصفش من نصفش تو خوبه؟!:biggrin1:
من به احتمال خیلی زیاد ADSL بگیرم به زودی وقتی گرفتم دیگه هم رو میزارم!:-"

ین سه تا رو منظورمه :

wallpaper_need_for_speed_prostreet_01.jpg
wallpaper_need_for_speed_prostreet_02.jpg
wallpaper_need_for_speed_prostreet_03.jpg

ایول امین ! یکی-دو روزی بود می خواستم تصویر جدید روی Vista Inspirat دسکتاپ ّم بیندازم و مورد مناسبی به پُستم نخورده بود تا اینکه این ارسالت من رو از ظلمات نجات داد !:) فقط نمی دونم در هوای ابری که انعکاسی در کار نیست اون خط بنفش برای چی وسط اونجاست !؟
زود برو ADSL بگیر و جدیدها را برامون آپلود کن.

امین گرفتمشون :cheesygri . کجاش زیاد بود همش 5 تا بیشتر نبود . بقیش قدیمی بودن قبلا فکر کنم گذاشته شده بودن . ;) امین خیلی زرنگیا همرو انداختی گردن ما دیگه باشه دفعه بعد :biggrin1:
امین خوش به حالت ADSL می گیری مارو بگو که باید یه چندماه دیگه صبر کنیم . امین موندم چرا تا حالا نگرفتی واقعا برای تو لازمه . تو که در 24 ساعت 28 !! ساعت آنلاین هستی خیلی به نفعته :biggrin1: هم هزینه کمتر هم سرعت بالاتر . :)
عجب پستی شد امین وسط پست یه مسئله اوژانسی پیش اومد و الان دارم سریع میرم جایی امین خودت آپشون کن گفتم حیف پستو پاک کنم . :biggrin1: ببخشید که وال نداره مگیم امین هرچی آپ کردی من بقیشو آپ می کنم . فعلا

امین گرفتمشون :cheesygri . کجاش زیاد بود همش 5 تا بیشتر نبود . بقیش قدیمی بودن قبلا فکر کنم گذاشته شده بودن . ;) امین خیلی زرنگیا همرو انداختی گردن ما دیگه باشه دفعه بعد :biggrin1:
امین خوش به حالت ADSL می گیری مارو بگو که باید یه چندماه دیگه صبر کنیم . امین موندم چرا تا حالا نگرفتی واقعا برای تو لازمه . تو که در 24 ساعت 28 !! ساعت آنلاین هستی خیلی به نفعته :biggrin1: هم هزینه کمتر هم سرعت بالاتر . :)
عجب پستی شد امین وسط پست یه مسئله اوژانسی پیش اومد و الان دارم سریع میرم جایی امین خودت آپشون کن گفتم حیف پستو پاک کنم . :biggrin1: ببخشید که وال نداره مگیم امین هرچی آپ کردی من بقیشو آپ می کنم . فعلا

سلام
5 تا؟! خیلیه والا:biggrin1:
adsl هم نگرفتم تا الان چون 1 شرکت اینجا اورده بود و خونه باباش رو میخواست بگیره که الان یکی اومده از تهران هم ارزون تر میده:laughing:
کار پیش اومد؟!:biggrin1: عیب نداره ما صبر میکنیم.....:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or