Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جون بچتون توی 10pix آپلود نکنید.... تو این چندین صفحه اخیر هیچکدوم از وال ها باز نشد...تامبنیلش هست ولی وقتی کلیک میکنی 10 ساعت هم صبر کنی باز نمیشه...
از supload.com استفاده کنید
چه جالبه من دقیقا بر عکس شما هستم.هر چی تو supload آپ شده رو نمی تونم بگیرم ولی همه اونایی که میلاد جان تو 10pix آپ کرده را تو دو سوت می گیرم.
آقا همین سایت آپلود خوبه:lol: ببخشید DJ_MJ جان.:lol:

چه جالبه من دقیقا بر عکس شما هستم.هر چی تو supload آپ شده رو نمی تونم بگیرم ولی همه اونایی که میلاد جان تو 10pix آپ کرده را تو دو سوت می گیرم.
آقا همین سایت آپلود خوبه:lol: ببخشید DJ_MJ جان.:lol:
بعضی افراد با تامبنیل سایت Supload مشکل دارن...اگر شما همچین مشکلی داری اگر بچه ها لطف کنن لینک مسقمیش رو بذارن مشکلت برطرف میشه

بهزاد جان من خودم اوایل توی سایت Supload والهارو آپ می کردم و خودمم همچین مشکلی رو با این سایت داشتم و کلا بچه ها راضی نبودن برای همین اکثریت 10Pix.com رو پیشنهاد کردن منم از اون به بعد اونجا آپ کردم . اگه خطم Dial Up نبود توی دوجا عکسهارو آپ می کردم تا همه راضی باشن . :blushing: اینم والهای جدید : :biggrin1:

Guild Wars: Eye of the North :

Valkyrie Profile 2: Silmeria :

اینم یه وال از Hitman البته برای فیلمشه ولی چون بازیش هم هست شما فکر کنین برای بازیشه گفتم قشنگه بزارم :biggrin1:

به لطف یکی از دوستان من هم یه اکونت گیم والپیپر گیرم اومد هر کی هر چی خواست در خدمتیم:cheesygri
خوب امین جون چندا تا والپیپر توپ و عالی که خودت خیلی خوشت میاد توی supload برام آپ کن. :cheesygri
من با سایت های دیگه مشکل دارم همین رو زحمتش بکش!

نهنهنههنههنه شرمنده ها ولی من باهاش حال نمی کنم. والپیپرهایی مثل دارک واتچ عالی بودند!
از هل گیت بذار:
wallpaper_hellgate_london_10.jpg

wallpaper_hellgate_london_04.jpg
wallpaper_hellgate_london_05.jpg
wallpaper_hellgate_london_17.jpg

wallpaper_hellgate_london_13.jpg
wallpaper_hellgate_london_15.jpg

wallpaper_hellgate_london_14.jpg

امین بزار . می بینم که آواتار Halo 3 گذاشتی :cheesygri ولی مال من خوشگلتره :biggrin1: کل سایت آواتارشونو Halo کردن . :laughing: گفتم به روز جلو برم . :biggrin1:

Halo 3

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

God of War: Chains of Olympus

هل گیت هم فردا انشالله اخه من دیلاپم:(

پ.ن:میلاد الان دور دوره هیلو 3 هست اواتورت هم از ماله من قشنگ تره درش نیست:cheesygri:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or