Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Fallout 3

با اجازه پیش کسوتها:biggrin1: این رو از من داشته باشید .
کیفیت 1920x1200 (16:10)

مخصوص PSP​

یکی دیگه هم بود که نپسندیدم و نگرفتم ( درضمن سرعتم پائینه:(( وگرنه اونها رو هم میزاشتم :biggrin1:) . چیز خاصی مد نظرتون بود آمارش رو بدید براتون بگذارم:mrgreen:. اگر با Res پائین تر موافقید بگید ردیف کنم بقیش رو:cheesygri.

سلام دوستان این اکانت ما هم تموم شده مجبور شدیم مزاحم شما بشیم ! اگر میشه یکی از دوستان این عکس رو برا ما بزاره :

http://www.gamewallpapers.com/wallpapers.php?titel=Driver:+Parallel+Lines

2 تا عکس آخر رو بی زحمت @ ممنون !
حاج فریدون میگم شما که زحمت میکشین و اکانتتون هنوز هستش چی میشه درخواست مارو هم جواب بدی ؟ /:) بعدش خوبی ؟ چه خبر ؟ کم پیدایی نمیبینمت . البته شاید ما رو نشناسی :biggrin1: !

مخلصیم :love:

با اجازه پیش کسوتها:biggrin1: این رو از من داشته باشید .
کیفیت 1920x1200 (16:10)

مخصوص PSP​

یکی دیگه هم بود که نپسندیدم و نگرفتم ( درضمن سرعتم پائینه:(( وگرنه اونها رو هم میزاشتم :biggrin1:) . چیز خاصی مد نظرتون بود آمارش رو بدید براتون بگذارم:mrgreen:. اگر با Res پائین تر موافقید بگید ردیف کنم بقیش رو:cheesygri.
سلام
اگر میتونید والپیپر های 1600*1200 اینها رو بذارید ممنون میشم چون اکثرا مانیتورهاشون واید نیست این رزولوشن برای همه بهتر از همه هست در ضمن در صورت امکان والهای 1600*1200
اینها رو بذارید:
wallpaper_splinter_cell_conviction_03_1600
wallpaper_heavenly_sword_08_1600
wallpaper_heavenly_sword_09_1600
در مورد این 3 تا لطفا نگید قبلا گذاشتیم صفحه های قبل رو بگردم....(تو صفحه های قبل در 1280*1024 آپلود شده)
wallpaper_fallout_3_01_1600
wallpaper_fallout_3_02_1600
wallpaper_fallout_3_03_1600
ممنون.....

سلام دوستان این اکانت ما هم تموم شده مجبور شدیم مزاحم شما بشیم ! اگر میشه یکی از دوستان این عکس رو برا ما بزاره :

http://www.gamewallpapers.com/wallpapers.php?titel=Driver:+Parallel+Lines

2 تا عکس آخر رو بی زحمت @ ممنون !

میشه یکی هم به این درخواست ما جواب بده ؟ این اکانت بدبخت ما که تموم شد والا سالیان سال مزاحمتون نمیشدم ! :biggrin1::laughing:

سلام. بچه ها من عکس های سایت CG Wallpapers رو می خوام اگه بزارید ممنون میشم.:biggrin1:
تو این مبحث و تو این تاپیک که نمیشه ;) برو اینجا :

Non-game Wallpapers

والپیپر جدید قسمت گالری :biggrin1: :

The Darkness

Darkness_7l_thumb.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or