Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسي از توجهت
بي زحمت wallpaper هاي بازي هاي gears of war , assassins creed , splinter cell conviction~double agent
colin dirt , n3 , fear , def jam icon , lost planet , mass effect , dmc 4 , motor storm , darkness , c & c tiberium wars ,armored core 4 , bioshock ,meatal gear solid 4 , god of war 2 , lair , alone in the dark ,dark sector , hellboy
رو بزار
بي زحمت
يكي دوتا هم بزاري ازت راضيم.(ولي اگه همه رو بزاري منم هر روز برات دعا ميكنم!)

95 % درصد ِ اینا رو اگر صفحات قبل رو جستجو کنی پیدا میکنی . اون 5% هم اصلا والپیپری ازشون توی gamewalpapers.com وجود نداره که بخوان بذارن .

بابا جون من مانيتورم وايده اونا رو نميشه بزنم رو صفحه فقط والپيپر وايد ميتونم بزنم پشت صفحه. حتماً بايد اين رزولوشنا باشه:720*1280----1200*1920-----768*1366----900*1440---1080*1920 اينا نسبتاي وايدن
افتاد الان..؟!
ديگه انقدم ديگه پپو گلابي نيستم! ندونم كه gamewallpapers همش پوليه. پول ندارم account بخرم.

آقایون چندتا وال جدید اونهایی که وال واید می خوان فقط اسم بازی رو بگن من براشون میزارم ناراحت نباشن :

Viva Pinata :

Gears Of War :

Section 8 :

Heavenly Sword :

S.T.A.L.K.E.R :

سلام آقاي ميلاد_777 ميشه لطفاً چندتا وايد از gears of war , assassins creed , splinter cell conviction~double agent
colin dirt , n3 , fear , def jam icon , lost planet , mass effect , dmc 4 , motor storm , darkness , c & c tiberium wars ,armored core 4 , bioshock ,meatal gear solid 4 , god of war 2 , lair , alone in the dark ,dark sector , hellboy
بزاري؟! :praying: :praying:
برات دعا ميكنم. حالا اگه همه رو هم نميتونيد بزاريد چنتاشو بزاريد. لطفاً

دوست عزیز از بیشتر این بازیها تو گالری تصاویر عکس هست. فقط یه سرچ کن !
ولی از اونهایی که نبود می ذارم :
Bioshock

lair

DiRT

Wall های جدید گالری :
TombRaider: Anniversary :
01_thumb.jpg
|
tomb_raider_color_by_nebezial_thumb.jpg

Assassins Creed :
0001_thumb.jpg
|
Around_Altair_by_FableB_thumb.jpg

دوست عزیز اینم چندتا از اون والپیپیرهایی که خواسته بودی هردفعه چندتاشو برات میزارم (درکت می کنم چون خودمم مانیتورم واید هستش و تنها سایتی که می تونی والپیپر واید پیدا کنی Gamewallpapers هستش و بقیه جاها همه سایز معمولی دارن ) البته از اون لیستی که به من دادی خیلی هاش رو سایت Gamewallpapers به صورت Free گذاشته و خودت می تونی بری ازش بگیری و من سعی می کنم اونهایی که پولی هستن رو برات بزارم (چون خطم Dial Up هستش سعی می کنم والهارو گلچین کنم و برات بزارم ولی اگه والپیپری از بازی خاصی مد نظرت بود که من نزاشته بودم اون وال رو عکس کوچیکشو برام بزار تا برات بزارم :

Splinter Cell Conviction :

Splinter Cell Double Agent :

Gears Of War :

اقای Milad_777 لطفا این والهای Conviction, Heavenly Sword, Sega Rally Revo رو با رزولوشن 1600 بذارید ممنون میشم....:blushing:
دوست عزیز من این والهارو قبلا گذاشتم ولی 1600 در 1200 نیستش ولی مشکلی ندارن از این به بعد سعی می کنم با رزولوشن 1600 در 1200 بزارم فعلا اینو که گزاشتم بگیر تا بعد :

اینم Assassin's Creed به صورت واید :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or