از EPG استفاده کن. لیست کامل برنامه هاش رو نوشته.جایی هست برنامه های کانال رو بزنه؟من هر وقت میزنم داره انیمه نشون میده.
دوست عزیز کانال پولیه. یه اکانت سی سی کم بگیر خیال خودتو راحت کن. هم اینو باز میکنه هم کلی کانال HD و 3D
دادا مثل اینکه پست من رو خوب نخوندی! من گفتم با ریختن پچ! خوب طبیعی شما نتونی نگاه کنی!من میزنم قفل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنیم حالا!!!!
#63کسی فرکانس دقیق شبکه ی game one رو نداره؟؟؟من اون فرکانس رو زدم اما پیدا نکرد چیزی لفطا کمک کنید.ممنون
بستگی به نوع رسیورت داره اول باید بچ مربوط به رسیورت رو بریزی بعد هم Key ها رو.خوب محمد این پچ هارو چه مدلی باید دریافت و توی ریسیور ریخت!
تو این سایت میری مدل رسیورت رو انتخاب میکنی بعد میبینی براش نرم افزار هست یا نه؟دقت کن که مدل رسیورت رو درست انتخاب کنی و اکر نرم افزار اشباه رو رسیورت بریزی رسیورت مشکل نرم افزاری پیدا میکنه در ضمن من همیشه از این سایت دانلود میکنم،این سایت رسمی نرم افزار های Star Sat هست.واسه رسیور های دیگه نمیدونم اسمش چیه اینم فرکانس:خوب محمد این پچ هارو چه مدلی باید دریافت و توی ریسیور ریخت!
من فقط برای StarSat رو میدونم:سلام من هیچی از ماهواره سر در نمیارم الا میخوام Game one رو تماشا کنم لطفا کامل توضیح بدبد باید چه کار کنم؟
البته به این سادگیها هم نیست. اول باید مطمئن باشید رسیورت از رده خارج نشده باشه وگرنه ریختن پچ فایده ای نخواهد داشت. مدلهای قدیمیه استارست به هیچ وجه این کانال رو باز نمیکنه.تو این سایت میری مدل رسیورت رو انتخاب میکنی بعد میبینی براش نرم افزار هست یا نه؟دقت کن که مدل رسیورت رو درست انتخاب کنی و اکر نرم افزار اشباه رو رسیورت بریزی رسیورت مشکل نرم افزاری پیدا میکنه در ضمن من همیشه از این سایت دانلود میکنم،این سایت رسمی نرم افزار های Star Sat هست.واسه رسیور های دیگه نمیدونم اسمش چیه اینم فرکانس:
27500 (Game One :11034(ver