Game One

جایی هست برنامه های کانال رو بزنه؟من هر وقت میزنم داره انیمه نشون میده.
از EPG استفاده کن. لیست کامل برنامه هاش رو نوشته.

دوست عزیز کانال پولیه. یه اکانت سی سی کم بگیر خیال خودتو راحت کن. هم اینو باز میکنه هم کلی کانال HD و 3D

آره بهترینش شرینگ اینترنتی: سی سی کم هست. ولی فعلا با پچ هم قابلیت بازگشایی دارند به شرط اینکه رسیورتون از رده خارج نشده باشه.

من میزنم قفل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنیم حالا!!!!
دادا مثل اینکه پست من رو خوب نخوندی! من گفتم با ریختن پچ! خوب طبیعی شما نتونی نگاه کنی!

کسی فرکانس دقیق شبکه ی game one رو نداره؟؟؟من اون فرکانس رو زدم اما پیدا نکرد چیزی لفطا کمک کنید.ممنون

درسته.

بزارید یه توضیحات دیگه ای هم بدم. وقتی که شما پچ نریختید نباید انتظار داشت باشید که کانالها رو بتونید نگاه کنید! این دقیقا مثل این میمونکه یه بازی کپی 360 رو توی کنسول کپی خور نشده مثلا همین مدل اسلیم بزارید! خوب طبیعیه نتونید بازی کنید! اینم مثل همونه! وقتی پچ نریختید رسیور شما توانایی شناساسی کدها و الگوریتم رو نداره!

• Like
Reactions: aliatlas
خوشبختانه فعلا G1 روی اکثر رسیورها باز هست. تا چند روز دیگه نمایشگاه Gamescom برگزار میشه. اینکه این کانال این نمایشگاه رو به طور زنده پخش کنه یا خیر فعلا معلوم نیست ولی اگه پخش کنه خیلی راحت میتونید به طور زنده و بدن هیچ گونه دردسری رو مبل خونتون داراز بکشید:d و کنفراس رو با کیفیت HD و بدون دردسر تماشا کنید.:d

دیگه هم نگران قطعی اینترنت و افت سرعت و و اینا هم نخواهید بود:d

خوب محمد این پچ هارو چه مدلی باید دریافت و توی ریسیور ریخت!:دی
بستگی به نوع رسیورت داره اول باید بچ مربوط به رسیورت رو بریزی بعد هم Key ها رو.

میتونی از طریق فلش مموری انتقال بدی. ولی پیشنهاد میکنم کسی که تخصص تو این کار داره برات انجام بده.;)

خوب محمد این پچ هارو چه مدلی باید دریافت و توی ریسیور ریخت!:دی
تو این سایت میری مدل رسیورت رو انتخاب میکنی بعد میبینی براش نرم افزار هست یا نه؟دقت کن که مدل رسیورت رو درست انتخاب کنی و اکر نرم افزار اشباه رو رسیورت بریزی رسیورت مشکل نرم افزاری پیدا میکنه در ضمن من همیشه از این سایت دانلود میکنم،این سایت رسمی نرم افزار های Star Sat هست.واسه رسیور های دیگه نمیدونم اسمش چیه اینم فرکانس:
27500 (Game One :11034(ver

• Like
Reactions: Cloud Strife
سلام من هیچی از ماهواره سر در نمیارم الا میخوام Game one رو تماشا کنم لطفا کامل توضیح بدبد باید چه کار کنم؟
من فقط برای StarSat رو میدونم:
اول از همه میری تو این سایت میبینی نرم افزاری برای رسیورت هست که ماله حداکثر یه ماه پیش باشه یا نه بعد اگه پیدا کردی دانلودش میکنی(دقت کن که مدل رسیورت رو درست انتخاب کنی و اگر نرم افزار اشباه رو رسیورت بریزی رسیورت مشکل نرم افزاری پیدا میکنه) بعد با USB یا کابل RS232 منتقلش میکنی رو رسیورت بعد کانال Game One رو از فرکانس پست قبلی من سرچ میکنی بعد دیگه شانس با خودته که بیاد:d

تو این سایت میری مدل رسیورت رو انتخاب میکنی بعد میبینی براش نرم افزار هست یا نه؟دقت کن که مدل رسیورت رو درست انتخاب کنی و اکر نرم افزار اشباه رو رسیورت بریزی رسیورت مشکل نرم افزاری پیدا میکنه در ضمن من همیشه از این سایت دانلود میکنم،این سایت رسمی نرم افزار های Star Sat هست.واسه رسیور های دیگه نمیدونم اسمش چیه اینم فرکانس:
27500 (Game One :11034(ver
البته به این سادگیها هم نیست. اول باید مطمئن باشید رسیورت از رده خارج نشده باشه وگرنه ریختن پچ فایده ای نخواهد داشت. مدلهای قدیمیه استارست به هیچ وجه این کانال رو باز نمیکنه.

آقا من آپدیت های جدیدش رو گرفتم. حالا چجوری بریزمش توی ریسیور؟:دی

یعنی فایل رو باید توی یک پوشه با چه اسمی کپی کنم؟ و در نهایت توی منوهای ریسیور کجا باید برم؟

مدل ریسیور من SR-X95USB هست. انی که انداختش بهم به اسم بهترین مدل داد اما الان که رفتم توی این سایته مثل اینکه صد مدل از این بهتر هم هست!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or