Game Informer: فردا بازی فاش خواهد شد که هوش از سرتان خواهد برد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Game-Informer-logo.jpg

درود.

مجله معتبر Game Informer دست به معرفی بازی‌های بسیاری زده است. دیشب نیز آقای Andy McNamara سردبیر سایت GI در صفحه Twitter خود به بازی نسل جدید و انحصاری اشاره کرد که قرار است به زودی روی صفحه این مجله قرار گیرد. وی در صفحه توییتر خود اذعان نمود:

"باید این مورد متذکر شوم که قردا ساعت 11 صبح (شب ما) کاور مجله نشان داده خواهد شد. بازی فقط برای نسل بعد که می‌توانم بگویم هوش از سرتان خواهد برد."

وی همچنین در آپدیتی در همین صفحه اذعان کرده به دنبال این عنواینی چون Half Life 3, Gears of War و God of War نباشید.

وی در جواب این سوال که منظورش از "نسل جدید" چیست؟ پاسخ داد، فردا نوع پلتفرم را نیز خواهید فهمید. پس دقیق مشخص نیست این بازی برای گدام دستگاه باشد. احتمال اینکه عنوان اختصاصی برای PC نیز باشد بسیار است.

هر چند هنوز نام این بازی یا هر چیز دیگری که هست فاش نشده، ولی برخی از خبرگذاری ادعا کرده‌اند از نوشته‌های مک نامارا می‌توان فهمید این کاور مخصوص یک بازی احصاری نسل جدید باشد.
کاور ماه فوریه مجله GI برای بازی Evolve هست که پاییز امسال برای PC , PS4 , X1 میاد. ناشر بازی 2K Games و بازی سبک شوتر علمی تخیلی رو داره.
evolve_coverreveal610.jpg

Twitter

Twitter 2

آخرین ویرایش:
wtf ?
با اون هایپ ـی که کرده بود انتظار انحصاری جدیدی از سونی ؛ hl3 یا چیزی تو این صحبتا بود نه یه اثر احتمالا مِدیُم ! به هر حال این بازی ـم واسه طرفداراش قابل احترامه .
بازیی که 2k حاظر شده بابتش 10.8 میلیون دلار بده تا صاحبش بشه مطمئن باش مدیوم نیست و بازی خوبیه حتما! منکه اینطوری فکر میکنم!

درست Turtle Rock همیشه زیر سایه ی Valve بوده اما خیلی استودیوی خوبیه! این وسط توجه 2K هم به IP نشون می ده با یه چیز خفن طرفیم!

آخرین ویرایش:
ای بابا !!!!
من 5 نفر رو از کجا میخوام بیارم بازی کنم ؟؟
اگر 5 نفر بودن که چرا اصلا گیم میزدیم ؟ :|
واقعا شوک زده شدم !!
چیزی جز فروش مجله و هایپ نبوده

دوستان چند بار این بازی رو انجام دادن که اینجوری ترولش می کنید..؟ از کجا می دونید بازی خوبی نیست..؟
کسی گفت بازی خوبی نیست؟
همه دارن به حرف این یارو اندی مک نامارا و اون Bullsh!t-ی که گفت میخندن.

درسته که جوگیرشد و یه هایپی کرد ولی شاید واقعا بازی غیر Bullshit یی باشه:d
نه منظورمو نگرفتی. من نمیگم بازی مضخرفه و .. چون هیچوقت قبل از اینکه یه بازی بیاد در موردش قضاوت نمیکنم.
منظورم حرف نامارا بود که میگفت هوش از سرتان میبرد. الان هیچکس حتی هایپ هم نشد و اهمیتی هم نداد.

تنها چیزی که امیدوار بودم نباشه شد :دی چه چیزایی پیش بینی کردیم در خیال خاممون :دی

حالا باز شرکت سازندش یخورده امیدوار کنندس TPS هم باشه تبدیل به خبر خوب میشه تا حدودی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or