Game Informer: فردا بازی فاش خواهد شد که هوش از سرتان خواهد برد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Game-Informer-logo.jpg

درود.

مجله معتبر Game Informer دست به معرفی بازی‌های بسیاری زده است. دیشب نیز آقای Andy McNamara سردبیر سایت GI در صفحه Twitter خود به بازی نسل جدید و انحصاری اشاره کرد که قرار است به زودی روی صفحه این مجله قرار گیرد. وی در صفحه توییتر خود اذعان نمود:

"باید این مورد متذکر شوم که قردا ساعت 11 صبح (شب ما) کاور مجله نشان داده خواهد شد. بازی فقط برای نسل بعد که می‌توانم بگویم هوش از سرتان خواهد برد."

وی همچنین در آپدیتی در همین صفحه اذعان کرده به دنبال این عنواینی چون Half Life 3, Gears of War و God of War نباشید.

وی در جواب این سوال که منظورش از "نسل جدید" چیست؟ پاسخ داد، فردا نوع پلتفرم را نیز خواهید فهمید. پس دقیق مشخص نیست این بازی برای گدام دستگاه باشد. احتمال اینکه عنوان اختصاصی برای PC نیز باشد بسیار است.

هر چند هنوز نام این بازی یا هر چیز دیگری که هست فاش نشده، ولی برخی از خبرگذاری ادعا کرده‌اند از نوشته‌های مک نامارا می‌توان فهمید این کاور مخصوص یک بازی احصاری نسل جدید باشد.
کاور ماه فوریه مجله GI برای بازی Evolve هست که پاییز امسال برای PC , PS4 , X1 میاد. ناشر بازی 2K Games و بازی سبک شوتر علمی تخیلی رو داره.
evolve_coverreveal610.jpg

Twitter

Twitter 2

آخرین ویرایش:
Gameinformer کلا مجله ی جالبی هست:d اگر یادم باشه یه بازیی که میتونه ارزش هایپ داشته باشه رو اصلا این کارارو نمیکنه!نمومنش تایتان فال:d اول همه چیشو لو داد بعد برد رو کاور مجله:d
پ.ن:این آی پی قرار بود THQ خدابیامرز رو نجات بده تو اواخر عمرش هم ازش یه نمایش پشت درهای بسته دادن

جديد سانتاست:bighug:
آنچارتده و اینم بوکمارک کنید که اگه نبود من براتون 6 ماه اشتراک گلد میگیرم :| ! ( شرط بندیو :| )
من میگم کار بچه های MM هستش !! :d
چند بازی که میتونه هوش از سر من ببره اینا هستن :
half life 3 (که گفت منتظرش نباشین)
prince of persia جدید
wwe با مکانیزم و انجین جدید
last guardian
fallout 4
همین...
چیزهای دیگه ای وجود ندارن که ادم هوش از سرش بپره.
عنوان های شماره دار که کاملا عادی هست که شمارشون بره بالاتر مثل AC , gears , uncharted , cod , ... .
Fallout 4
Crackdown 3 با کلی تغییر :d
mafia 3 ?! :d
Half-Life 3 Confirmed
به احتمال زیاد از عناوین معرفی نشده و انحصاری Xbox One هست.;)
crash :crying1:
از طرف سونی میتونه کرش باشه اما اگر بازی انقدر گولاخ قراره باشه میتونه Gears of War باشه
شاید هم Agent باشه! :biggrin1:
پس فطعا the last guardian هستش اولم گفتم :bighug:
DEAD SPACE IV
22988821126145211677.jpg

wtf ?
با اون هایپ ـی که کرده بود انتظار انحصاری جدیدی از سونی ؛ hl3 یا چیزی تو این صحبتا بود نه یه اثر احتمالا مِدیُم ! به هر حال این بازی ـم واسه طرفداراش قابل احترامه .
بازیی که 2k حاظر شده بابتش 10.8 میلیون دلار بده تا صاحبش بشه مطمئن باش مدیوم نیست و بازی خوبیه حتما! منکه اینطوری فکر میکنم!
اون لفظ "احتمالاً " بیان گره همه چیزه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or