Game Engines

• Thread starter Thread starter Neo
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تاييد شده كه Scimitar استفاده ميكنند اخه تاييد بازيش به 2 روز نميرسه ؟

والا یادمه از یه جای معتبر خوندم ولی الان یادم نیست کجا!!!

اما کلا به اینکه 2 روز پیش تایید شد ربطی نداره شما مطمئن باش اینا از همون 2 روز بعد رلیز 3 ش روی جدیدش کار میکردن ;)

Serious Engine 3
بازی ساخته شده : Serious Sam: The First Encounter
سازنده:Croteam
Serious Sam با اکشن Fun خود و ضعف در نقاط بسیار دیگر شاید باعث شود که شما بگویید ای بابا این چه بازیه که موتور چی باشه ؟!! ولی در حقیقت Serious Engine 3 در بعضی موارد یک موتور قدرتمند به حساب می اید که حتی موتور های معروفتر دنیا از این امکانات در این سطح محرومند !!!
مهمترین ان حضور تعداد بسیار زیادی NPC در صحنه نمایش در حال درگیری و خونریزیست . این امکان باعث میشود که در حین بازی دشمنان زیادی از فاصله ی دور مثلا از روی کوه به شما حمله ور شوند (فکر کنید اگر بازی جدی باشد , یکم هم ترسناک , شما در یک صحنه بین 2 تا کوه هستید و کم کم صدای وحشتناک حمله یه گله موجود پست به شما رو میشنوید وقتی به کوه نگاه میکنید میبینید.....):biggrin1:

در حال حاضر :
با وجود امتیاز گفته شده در قسمت بالا این موتور نیازمند پیشرفت بسیاری است تا بتواند از لحاظ بصری هم بیننده را جلب کند در حال حاضر هدف اصلیه Croteam انجام این کار و همچنین multi-format کردن موتور است .
انها در تلاشند با ساختن موتوری friendly کار را برای User اسان کنند تا اشخاصی که تازه کار هم هستند بتوانند از آن استفاده کنند . شرکت قسط دارد با این سیاست فروش بیشتری نسبت به موتور های دیگر پیدا کند

پروژه بعدی : Serious Sam III

ميشه يه منبع به من بديد كه ببينيم Serious Sam III رو دارند ميسازند توي گيم اسپلت نبود
واقعا ممنون از اينهمه اطلاعات كه ميذاريد
البته Croteam يه پروژه بي نام داره كه براي اون هم از Serious Engine 3 استفاده ميكنه
Serious Sam: The First Encounter همون قسمت اولش مگه نيست پس احتمالا از Serious Engine استفاده كرده

ميشه يه منبع به من بديد كه ببينيم Serious Sam III رو دارند ميسازند توي گيم اسپلت نبود
واقعا ممنون از اينهمه اطلاعات كه ميذاريد
البته Croteam يه پروژه بي نام داره كه براي اون هم از Serious Engine 3 استفاده ميكنه
Serious Sam: The First Encounter همون قسمت اولش مگه نيست پس احتمالا از Serious Engine استفاده كرده
619 عزيز هنوز جايي رسما اعلام نشده فقط چند وقت پيش يك سري عكس كه گرافيك بسيار عالي هم داشتند منتشر شد كه گفته مي شد مربوط به شماره سوم از ss3 است و موتور بازي هم serious sam3هست و قدرت اين موتور هم گفته مي شه با cry engine2 و un3برابري مي كنه البته بايد صبر كنيم يه tech demoاز اين موتور بياد تا قابليت هاش مشخص بشه

Twilight
بازی ساخته شده : Test Drive: Unlimited
سازنده : Eden Games
اگرچه موتور Twilight نتوانست انچنان که تصور میشد مورد توجه قرار بگیرد ولی بازی ساخته شده با این موتورتوجه بسیاری را به خود جلب کرد . وجود جاده های زیبا در این بازی موجب شد که
Test Drive: Unlimited برای دوسداران این بازی تجربه ی جدیدی باشد . این موفقیت باعث شد که شرکتهای دیگر تصمیم به خرید این موتور بکنند .

در حال حاضر :
شاید خبر در حال ساخت بودن ورژن 5 ام سری Alone in the Dark با این موتور مهمترین خبر باشد ...
این موتور بدلیل داشتن توانایی در نشان دادن اتش بسیار زیبا , تخریب پذیری زیبا و همچنین وجود نورهای مختلف حتی 100 نور در یک لحظه نظر بسیاری را به خود جلب کرد و Eden Games قست دارد با بازی Alone in the Dark توانایی های موتور خود را نشان و حتی انرا پیشرفته تر کند

پروژه بعدی : Alone in the Dark

فقط يه سوال ايا براي Alone in the Dark متور بازي ارتقا پيدا كرده ويا صرفا همون موتوره ؟
من خودم يه مطلب 1 ماه پيش در مورد Alone in the Dark خوندم ودر سايتم گذاشتم گفته بود فيزيك ماشين هاي بازي همون فيزيك Test Drive هست اما مطلبي كه منو متعجب كرد اين بود كه گفته بود فيزيك بازي با
HALF-LIFE 2 برابري ميكنه كه اگه واقعيت داشته باشه عالي چون فيزيك HALF-LIFE 2 هيچ بازي حتي CRYSIS هم نداره و گفته بود كه اجزاي صورتي كه رو ميبينيد توي هيچ بازي نديديد براي همين مسائل سوال بالا رو مطرح كردم

white
بازی ساخته شده : تست نشده!
سازنده :Square Enix
یکی از معروفترین و همچنین محبوب ترین بازی های RPG دنیای گیم سری Final Fantasy است .
Final Fantasy با داشتن کارکترهای دوست داشتنی و همچنین زیبایی های تصویری همیشه برای گیمرها خاطرات خوبی را به همراه داشته است . اما این بار Square Enix سعی دارد با ارائه ورژن جدید این بازی با استفاده از موتور بسیار بسیار قدرتمند خود به نام White تحولی را در دنیای این سبک ایجاد کند . از ویژگی های بارز این موتور داشتن صحنه های زیبای نبرد , انیمیشن های میان بازی بسیار زیبا , فیزیک عالی , گیم پلی خوب , special effect های دیدنی و همچنین صدا گذاری بسیار خاص را میتوان نام برد . white نسل هفتم موتور هی شرکت Square Enix است و با توجه به تجربه بالای این شرکت انتظار زیادی از آن میرود .
در حال حاضر :
از آنجایی که بسیاری از موتور های معروف دنیا با سخت افزار PS3 دچار مشکل شدند ساخت این موتور برای Sony بسیار اهمیت داشت . White بطور اختصاصی برای نشان دادن قدرت سخت افزاریهPS3 ساخته شده و قرار است صحنه های غیر فابل باوری را برای گیمرها از توان بالای PS3 نشان دهد.
پروژه بعدی : Final Fantasy XIII

فقط يه سوال ايا براي Alone in the Dark متور بازي ارتقا پيدا كرده ويا صرفا همون موتوره ؟
سلام کسری جان شرمنده من بدلیل این امتحانات لعنتی دانشگاه یه چند روزی بد درگیر بودم .

ولی در مورد سوال باید بگم که 100% همینطوره حتما موتور دست هر گروهی میوفته یکسری تغییرات برای افکتهای خودشون و همچنین گیم پلی بازی میدن مثل همین موتور Jade که باهاش ناروتو رو ساختن (ایشالا بعدیش Jade )

اقای Taku Murata یکی از مدیرای Square Enix گفته که موتور White به Crystal Tools تغییر نام داده همچنین اینم گفته که این موتور برای PC , Xbox360 و از همه جالبتر Wii هم قابل استفاده است همچنین گفته که Square Enix پروژه های زیادی برای Wii خواهد داشت .

"پرت کردن CryEngine2 برای کنسول ان قدر که فکر میکردیم سخت نیست ".

این جمله از اقای Harald Seeley مدیر بخش موتور گرافیکی Crytek هست .

Harald Seeley گفت با اینکه ما کار بر روی پرت موتور رو بعد از ماه نوامبر و انتشار بازی Crysis اغاز کردیم ولی کار به سرعت پیش میرود ما تا الان توانسته ایم گرافیکی بازی رو به حد چیزی بین Medium و High در PC برسونیم و سعی در بهتر کردن ان داریم همچنین میخواهیم محیط بازی به انداره نسخه اصلی آن باشه .

ولی وقتی س<ال شد که اصلا ایا Crysis بر روی کنسول خواهد امد یا نه Harald Seeley جواب داد :

ما در حال بررسی و کار بر روی آن هستیم !!!(همراه با خنده بر لب:cool:)

این در حالی است که حدود 200 نفر در این شرکت در غالب تیم های مختاف در حال کار هستند و قرار است که حداقل یک بازی غیر FPS برای کنسول نیز ساخته شود ....

بنظر میرسد که Crytek موتور پرت شده ی خود رو تا آخر امسال برای فروش قرار نخواهد داد و تا زمانی که کار بر روی آن به حد مورد قبئل شرکت نرسد عجله ای برای آنان نیست این امر نشان میدهد که باید منتظر یک تحول دیگر در کنسول ها باشیم .

دوست عزیز Neo جان اول تشکر می کنم از بابت وقتی که می زاری منم اگه وقت کردم میام یه توضیحاتی می دم.

خوب
انها دو راه داشتند راه ساده خرید UnrealEngine و استفاده از این موتور قدرتمند برای بازی

بود که البته خطرناک بنظر میرسید چون تصویر پردازی Farcry با این موتور سازگار بنظر نمیرسید راه سختتر این

بود که خود UBISoft ساخت موتور جدیدی رو از ابتدا شروع کند . بعد از مدتها بالاخره راه دوم تصویب شد و UBI

شروع به ساختن موتور Dunia گرفت .
ساخت موتور دنیا الان 2 سال و نیم هست که شروع شده.ولی یه مسئله برای من پیش اومده مگه کار ساخت بازی Brothers in Arms:HH قبل از کار ساخت FArCry2 شروع نشده؟و همچنین این بازی BIA:HH از موتور UT3 استفاده نمی کنه؟(استفهام انکاری!)پس میشه نتیجه گرفت یوبی وقتی قصد ساخت دنیا رو کرده مجوز موتور UT3 رو هم داشته و می تونسته از اون استفاده کنه ولی بهتر دیده که یه موتور مطابق نیاز های خودش درست کنه. و در اصل نمیشه دنیا رو با موتوری مثل UT3 مقایسه کرد, چون خیلی با هم فرق دارن.

آخرین ویرایش:
سلام دوست من فکر میکنم این مسئله یکم برای ما بد جا افتاده UBI برای بازی BIA این موتور رو خریده بوده و نمیتونسته که برای هر بازی ای که دلش بخواد از اون استفاده کنه بزار بهتر بگم برای مثال شرکت Infinity . من یه کلیپ از اینا دارم که در مورد استفاده کردن از 3DS Max هست خود این اقای Vince Zampella میگه که ما حدود 174 تا License این برانامرو داریم خوب نمیشوده وقتی یدونه خریدن بقیه هم از اون استفاده کنن . شما اینو مد نظر قرار بده برای هر PC یدونه Max اینم همینه برای BIA داشتن ولی برای Far Cry باید License جدید میخریدن یعنی 800,000 هزار دلار برای هر PC :love:

خب ديگه خيلي اين تايپيك خاك خورد گفتم 2 تا خبر توش باشه بعد نيست اولين خبر مال دوست عزيزم مهدي هست QuinT و دومي هم براي خودم

1 - سلام .

شرکت Epic امروز رسما تایید کرد که انها در قرارداد و توافقی جدید با شرکت EA , به انها اجازه داده اند بیشتر از 5 بازی با موتور قدرتمند UT3 در دست ساخت بگیرند ! ( خدا به خیر بگذرونه :biggrin1: )

بازیهای که EA با موتور UT3 تا به حال ساخته است میتوان به Medal of Honor: Airborne و Army of Two اشاره کرد .

اطلاعاتی از بازی های در حال توسعه و جزییات انها فعلا اعلام نشده است و قرار هست در اینده این اطلاعات فاش شود .

2 - وي همچنين { مارك رين }درباره Unreal Engine 4 با EURO GAMERصحبت كرده و گفته كه اين موتور براي نسل بعد ساخته و عرضه ميشود و يه همچين موضوعي رو هدف گرفتند همچنين در اصل اين موتور براي كنسول ها ساخته ميشه و بعد از مدتي هم براي PC عرضه ميشود

unreal_technology1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or