Game Dev Tycoon | PC

Game Dev Tycoon
شیبه ساز بازیسازی

logo-wide-180-400x193.png

بازی Game Dev Tycoon یک شیبه ساز بازیسازی که به صورت 2d می باشد. ابتدا شما با ساختن کارکتر حرفه بازیسازی در گاراژ خانه تان در دهه 80 شروع می کنیدو تا زمان حال ادامه میابد.
شما با ساختن بازی های مختلف شهرت و پول بدست میارید.کم کم شرکت بازیسازی خودتان را افتتاح می کنیدو کارمند استخدام کنید.یکی از نکات جذاب بازی اینه که بعد از ساختن هر بازی منتقدان به بازی شما نمره میدند حدود 100 ژانر برای ساختن بازی وجود دارد.
به همه این بازی پیشنهاد میکنم
شرکت سازنده:Greenheartgame
Game Dev Tycoon | Greenheart GamesGreenheart Games

لینک دانلود بازی:دانلود

تصاویر بازی:
0_lvl1.png

آخرین ویرایش:
Game Dev Story پیشرفته است:d بیشتر بدرد همون موبایل و تبلت میخوره.
البته اون game dev story خیلی رندومه! مثلا یکی قدرت گرافیکیش رو 200 هست ولی وقتی به عنوان مسئول گرافیک بزاریش ممکنه سر جمع 10 امتیاز اضافه کنه :|
این نسخه ای که گذاشتید درست کرک شده یا مثل نسخه ی کرک شده ی رسمی(!) ملت بازی هات رو pirate شده میخرن تا ورشکست شی؟ :d

البته اون game dev story خیلی رندومه! مثلا یکی قدرت گرافیکیش رو 200 هست ولی وقتی به عنوان مسئول گرافیک بزاریش ممکنه سر جمع 10 امتیاز اضافه کنه :|
این نسخه ای که گذاشتید درست کرک شده یا مثل نسخه ی کرک شده ی رسمی(!) ملت بازی هات رو pirate شده میخرن تا ورشکست شی؟ :d
بازیش کرک شدهست مشکلی نداره.

الان رسیدم استودیو دومی 26k fan دارم هر کدوم از بازی هام هم بالای 1.5 m فروش میره

- - -ویرایش - - -

رسیدم به زمان wii u :D

همین الان یه بازی ساختم 10 m فروش رفت fan ها مم به 44 kرسید :D

- - -ویرایش - - -

تو این بازی میشه واسه چند تا کنسول بازی ساخت ؟

آخرین ویرایش:
چه جوری فن های تو 44 کیلو بوده؟
ماله من هنوز به ویی یو نرسیده به 1.3 میلیون رسیده خو :|
هر بازیت نزدیکه 1 امتیاز میگیرفت؟:d
اخرا هر بازیم بالای 5 میلیون فروش میرفت ولی فن هام اخرش به 100k رسید مطمعنی شما اعداد رو درست خوندی ؟ بعدشم میشه تو این بازی هر بازی رو واسه چند تا کنسول عرضه کرد؟

این رکورد یاد بگیرید دیگه اینطوری پیشرفت میکنن برا ps2 گاد اف وار زدم سگی فروش کرد و امتیاز گرفت حال کنید فقط:d
راستی فن هامم درست خوندم اون بالا رو نگاه کن فن هام 2.7 ملیونه الان که دارم اینو مینویسم شده 3.1 ملیون :d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or