Game Dev Tycoon | PC

Game Dev Tycoon
شیبه ساز بازیسازی

logo-wide-180-400x193.png

بازی Game Dev Tycoon یک شیبه ساز بازیسازی که به صورت 2d می باشد. ابتدا شما با ساختن کارکتر حرفه بازیسازی در گاراژ خانه تان در دهه 80 شروع می کنیدو تا زمان حال ادامه میابد.
شما با ساختن بازی های مختلف شهرت و پول بدست میارید.کم کم شرکت بازیسازی خودتان را افتتاح می کنیدو کارمند استخدام کنید.یکی از نکات جذاب بازی اینه که بعد از ساختن هر بازی منتقدان به بازی شما نمره میدند حدود 100 ژانر برای ساختن بازی وجود دارد.
به همه این بازی پیشنهاد میکنم
شرکت سازنده:Greenheartgame
Game Dev Tycoon | Greenheart GamesGreenheart Games

لینک دانلود بازی:دانلود

تصاویر بازی:
0_lvl1.png

آخرین ویرایش:
این رکورد یاد بگیرید دیگه اینطوری پیشرفت میکنن برا ps2 گاد اف وار زدم سگی فروش کرد و امتیاز گرفت حال کنید فقط:d
راستی فن هامم درست خوندم اون بالا رو نگاه کن فن هام 2.7 ملیونه الان که دارم اینو مینویسم شده 3.1 ملیون :d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

:O:O:O:O:O:O چجوری همچین چیزی ممکنه یه بازی رو واسه چند تا کنسول زدی ؟

فن ها شد 5.6
پولم هم 476 ملیون داره میرسه به میلیارد:d
برا همه کنسول ها نزدم بعضی وقتا زیره اون پولو فن و اینا مینویسه که کدام رده سنی بهتره بعد با اون رده سنی بزنی بیتشر فروش میکنی بعد بعضی جنر ها و.. با هم مچن و با هم جور در میان امتیاز میره بالا

چند تا نکته برای اونایی که به مرحله اخر رسیدن:

به اخر بازی برسید می تونید دو تا ازمایشگاه باز کنید.یکی برای تحقیق یکی دیگه برای ساختن کنسول خودتون
توی ازماشگاه تحقیق حتما Mmo رو بزنید تحقیق شه.ساخت بازی های mmo خیلی پرخرج من بازی WoW ساختم تا الان 490 میلیارد خرجش شد. 630 میلیاردم در امد داشت.کلا 140 میلیارد سود کردم. امتیاز هم 3 تا 10 گرفت یکی 9.
فروش این بازی ها هم فرق داره هیچوقت فروششون متوقف نمی شه مگه اینکه خودتون بزنید تمام شه (پیشنهاد من اینه که نزنید تمام شه) .بعد هرسال باید برای بازی پچ بدید(البته بستگی به فروش هم داره کی پچ بدید) وگرنه ضرر میدید .
هر بازی جدیدی هم که بسازید یا کنفرانس خبری واسه خودتون بزنید. بقیه بازی های mmo تون هم فروش خیلی خوبی میره.

این رکورد یاد بگیرید دیگه اینطوری پیشرفت میکنن برا ps2 گاد اف وار زدم سگی فروش کرد و امتیاز گرفت حال کنید فقط:d
راستی فن هامم درست خوندم اون بالا رو نگاه کن فن هام 2.7 ملیونه الان که دارم اینو مینویسم شده 3.1 ملیون :d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
من خیلی زور زدم 11 میل فروش کردم. چیکار کردی دقیقا؟:o

- - -ویرایش - - -

چند تا نکته برای اونایی که به مرحله اخر رسیدن:

به اخر بازی برسید می تونید دو تا ازمایشگاه باز کنید.یکی برای تحقیق یکی دیگه برای ساختن کنسول خودتون
توی ازماشگاه تحقیق حتما Mmo رو بزنید تحقیق شه.ساخت بازی های mmo خیلی پرخرج من بازی WoW ساختم تا الان 490 میلیارد خرجش شد. 630 میلیاردم در امد داشت.کلا 140 میلیارد سود کردم. امتیاز هم 3 تا 10 گرفت یکی 9.
فروش این بازی ها هم فرق داره هیچوقت فروششون متوقف نمی شه مگه اینکه خودتون بزنید تمام شه (پیشنهاد من اینه که نزنید تمام شه) .بعد هرسال باید برای بازی پچ بدید(البته بستگی به فروش هم داره کی پچ بدید) وگرنه ضرر میدید .
هر بازی جدیدی هم که بسازید یا کنفرانس خبری واسه خودتون بزنید. بقیه بازی های mmo تون هم فروش خیلی خوبی میره.
چطور اینقدر پول درمیارید؟ خیلی هنر کنم 11 میل فروش کنه هر بازی!

بازی میسازی میفروشی پیشرفت میکنی. واسه وقت بیکاری خوبه :دی

الان یه بازی ساختم واسه Gameling هفته اول 130 نسخه فروش رفت
سبکش Space Action بود اسمشم گذاشتم Star Wars :دی

کلا 4,762,000 فروش رفت و باعث شد از یه گاراژ بیام تو یه آفیس :دی (10مین بازیم بود تازه)

آقا عجب بازی ـه :دی
چند سال بود 4 ساعت مدام نشسته بودم سر یه بازی :d
یه بازی استراتژیک ساختم برای PC بازار ذوق مرگ شدن یه 2 میلیون فروش کرد :دی

دوستان اینم یه فیلم از این که چه جوری و با چه قابلیت هایی بازی میسازم و چه نمره ای میگیره و چه قدر فروش میکنه
KING GAMES.rar
اینم 2 تا عکس جدید از 2 تا رکورد پشت سر هم :d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

دوستان اینم یه فیلم از این که چه جوری و با چه قابلیت هایی بازی میسازم و چه نمره ای میگیره و چه قدر فروش میکنه
KING GAMES.rar
اینم 2 تا عکس جدید از 2 تا رکورد پشت سر هم :d
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

نمره بازی هات معمولی بود ولی خیلی فروش میرن کصافطا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or