FW 4.10 در اختیار کاربران PSN قرار گرفت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
PS3 واقعا یک دستگاه همه کاره است. می‌تواند فیلم های Blu-ray را تا کیفیت 1080p و بازی های سنگینی همچون Uncharted 3 را آن هم به صورت 3D اجرا کند ولی چرا این سیستم همه کاره از یک مرورگر قوی برخوردار نیست.

سونی این مشکل را نیز حل کرد. امروز با عرضه FW 4.10 مرورگر کنسول به روز رسانی شد و از مزیت های این مرورگر جدید می‌توان به بیشتر شدن سرعت گشت و گذار در اینترنت و همچنین اضافه شدن صفحه Youtube به این مرورگر اشاره کرد. هم‌چنین بعد از خرابی برنامه Netflix در اپدیت قبلی این مشکل نیز در این FW حل شده و می توان دوباره به این برنامه دسترسی پیدا کرد.

Fw 4.10 به تدریج در همه مناطق عرضه خواهد شد.

البته در ظاهر مي تونه از طرف سوني به عنوان فيكس شدن مرورگر اطلاع بشه ولي در واقع امكان داره اقدامات امنيتي فريمور بيشتر شده باشه.

یکی از نقاط ضعف PS3 همین , مروگرش بود ( البته هنوزم عالی نشده ) با وجود اینکه دانلود و save کردن عکس و کار هایی از این قبیل رو انجام میداد ولی بازم راضی کننده نبود ,

مرورگر چيز آنچنانی نيست...تو PS3 هك شده هم می شه بهترين مرورگر رو داشت...كلا هم بدون موس و كيبرد به درد نمی خوره.
ضمنا تا جایی كه می دونم PS3 ديگه فيلم بلوری نمی تونه پخش كنه...البته من كه هيچ وقت فيلم بلوری باهاش نديدم.

مرورگر چيز آنچنانی نيست...تو PS3 هك شده هم می شه بهترين مرورگر رو داشت...كلا هم بدون موس و كيبرد به درد نمی خوره.
ضمنا تا جایی كه می دونم PS3 ديگه فيلم بلوری نمی تونه پخش كنه...البته من كه هيچ وقت فيلم بلوری باهاش نديدم.

چرا نمیتونه ؟ میتونه!:d

نه جون من بیاید اینو به pc تون برا web گردی ترجیح بدید :دی چه حرفا که ادم نمیشنوه ! :دی حالا اگه سونی این اپدیت رو برا مرورگر نمیداد کسی صداش درنمیومد :دی

ولی این فرت فرت اپدیت دادنش رو اعصابه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or