FW 4.10 در اختیار کاربران PSN قرار گرفت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
PS3 واقعا یک دستگاه همه کاره است. می‌تواند فیلم های Blu-ray را تا کیفیت 1080p و بازی های سنگینی همچون Uncharted 3 را آن هم به صورت 3D اجرا کند ولی چرا این سیستم همه کاره از یک مرورگر قوی برخوردار نیست.

سونی این مشکل را نیز حل کرد. امروز با عرضه FW 4.10 مرورگر کنسول به روز رسانی شد و از مزیت های این مرورگر جدید می‌توان به بیشتر شدن سرعت گشت و گذار در اینترنت و همچنین اضافه شدن صفحه Youtube به این مرورگر اشاره کرد. هم‌چنین بعد از خرابی برنامه Netflix در اپدیت قبلی این مشکل نیز در این FW حل شده و می توان دوباره به این برنامه دسترسی پیدا کرد.

Fw 4.10 به تدریج در همه مناطق عرضه خواهد شد.

ولی بدون که دیگه نمیتونی هکش کنی :biggrin1:
با progskeet می شه:>
ولی كو progskeet تو ايران، ما با فريمور پايين تر هنوز تو پی پيدا كردن E3 Flasher ـش (البته با قيمت آدميزاد برای يه بار وصل شدن به برد كنسول!) اندر خم يك كوچه ايم:دی
به اميد عرضه كاستوم فريمور 4.10 تو سال 2020 :دی

مرورگر چيز آنچنانی نيست...تو PS3 هك شده هم می شه بهترين مرورگر رو داشت...كلا هم بدون موس و كيبرد به درد نمی خوره.
ضمنا تا جایی كه می دونم PS3 ديگه فيلم بلوری نمی تونه پخش كنه...البته من كه هيچ وقت فيلم بلوری باهاش نديدم.

چرا رفیق فیلم بلوری که پخش میکنه هیچ شما بردار از روی بلوری اوریجینال یه رایت بزن اون رو هم پخش میکنه.بلوری کپی رو اجرا میکنه
در ضمن PS3 از همون اول هم موس رو ساپورت میکرد هم کیبورد رو.شما یه موس و کیبورد USB بهش وصل کن حتی توی منوی PS3 هم کار میکنه.توی مرورگر هم کار میکنه.تا حالا بازی ای براش نیومده که موس و کیبورد رو پشتیبانی کنه ولی Counter Strike Global Offensive اولین بازی PS3 خواهد بود که از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه.برای همین قابیلت Cross Platform با PC داره.
البته همین دسته های تقلبی 7-8 تومنی USB که قبلا برای بازی کردن با PC میخریدیم هم پشتیبانی میکرد من خودم باهاشون بازی میکردم ولی مثل اینکه از یکی از آپدیت های سری 3 به بعد دیگه این قابلیت حذف شد.
قابلیت نصب و اجرای لینوکس هم متاسفانه به دلایل امنیتی از روش حذف شد که دیگه با نصب لینوکس نیازی به PC نداشتید و میتونستید به راحتی از Firefox استفاده کنید یا با لینوکس به راحتی برنامه نویسی کنید و ...
امیدوارم با یکی از آپدیت های بعدی قابلیت نصب لینوکس رو دوباره برگردونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or