Fuel X360 VerSion

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که با بازی حال کردم لذت رانندگی تو بیابون تو توفان شن گردباد جاده های سخت پرش های قشنگ گرافیک خوب صدا گذاری عالی البته بازی به سلیقه هر فرد بستگی دارد ولی بازی قشنگی هست بی روحه هم من متوجه نمیشم ؟؟؟؟ مگه قرار بازی روح داشته باشه :confused:

با سلام
يه سوال فيزيك ماشيناش چه جوريه؟؟
مثلن موتور يا ماشينهاش چه فيزيكي دارن؟؟!!!
مرسي!!

فیزیک موتور که خیلی خیلی بده!!کلا کنترلش هم خیلی بچه بازیه!!
فیزیک ماشین هم بستگی به نوع ماشین داره!! مثلا ماشین هایی که درجه ی off Road ش بالاست خیلی حال می ده و می تونی تو جاده خاکی حالش رو ببری. ولی ماشین های سرعتی و جاده آسفالتی زیاد حال نمی دن و شبیه موتوره کنترل و فیزیکشون.
در کل فقط ماشین های off road حال می دن!! خیلی هم حال می دن!!
از نظر مناظر طبیعی هم بازی اونقدر بزرگ و متنوع هست که آدم حوصلش نمی گیره کل محیط رو بگرده. همه نوع محیط وجود داره. کوهستانی-جنگلی-برفی-صحرایی-دشتی و 10 ها مورد دیگه!! من فعلا تو دو تا محیطش رسیدم!!!!
در کل بگم که بازیش در حد متوسطه و نه خوبه و نه بد!! هرکی تشنه ی بازی کردنه بره بگیره. هرکی هم حس بازی کردن افراطی نداره نگیره. از ما گفتن بود.

فیزیک موتور بد نیست که شما میگید و هم سرعت رفتن و لایی کشیدن بین ماشین های خراب کنار جاده حال میده البته کنار جاده نیستند هم به قول دوستمون ماشین های شاستی بلند و ویراج دادن تو کوه و دشت و صحرا من که حال کردم البته بازی به سلیقه هر فرد بستگی داره

سلم دوستان بازي بدي نيست اما خوب انتظارات بيشتر بوداصلا در حدو اندازه هاي pureنيست بازي پتانسيل خوبي داره اما خوب سازندگان به خوبي ازش استفاده نكردن به خصوص اينكه محيط وسيع و متنوعي داره راستي چرا اينcreearبازي فقط سه تا مسابقش بازه بعد از رد كردن اين سه تا چرا بقيه باز نميشه بايد كاره خاصي كرد؟
ممنون

Load بازی اعصاب برام نزاشته . چرا اینقدر طول میکشه تا بیاد بالا ؟
حتی بعد از اینکه روی هارد هم نصبش کردم فرق چندانی نکرد .
ولی در مجموع از لحاظ گرافیک تکنیکی این بازی در سطح بسیار بالایی قرار داره .
تنوع در محیط بازی هم واقعا عالی هست.

بازیش در یک کلام مذخرفه
صدا گذاری هم که یکی از دوستان گفت خوبه واقعا تعجب کردم

مثلا از سربالایی که داری میری بالی نیم ثانیه ترک صوتی حی تکرار میشه واقعا میره روی اعصاب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or