Frontlines : Fuel of War

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين بازي هم اومد 3 تا DVD هست!!

932614_74952_front.jpg

يكي از دوستان اگه گرفته بگه بازي چه جوري است:cheesygri ؟

بچه ها اگه کسی میخواد این بازی رو برای singleش بگیره اینکارو نکنه که ضرر کرده اصلا از همین قسمت singleش میشه فهمید بازی اساسا برای multi player ساخته شده
من که حالم گرفته شد بعد از 2 ماه بی بازی ای رفتم اینو گرفتم و یه ضد حال اساسی خوردم چون من فقط بازی ها رو برای singleش میخرم و فکر میکنم خیلی های دیگه هم عین من باشن

منم نظر بدم:biggrin1:
بازي بسيار خوبي هستش گرافيكش واقعا عالي هست و به لطف un3 هيچ حرفي واسه گفتن باقي نميزاره بافت هاي با كيفيت عالي نورپردازي نسبتا خوب مدل سازي عالي افكت هاي ذرات بازي اصلا خوب نيست.
طراحي مراحل هم اكثرا بزرگ و عالي هستند.سايه زني ها هم در بازي بسيار عالي هستند.
گيم پلي بازي بسيار خوب هستش مخصوصا استفاده از اين هليكوپتر و تانك هاي كوچك و كنترل از راه دور.
دوستاني كه هم گفتند بازي رو تو 4 ساعت تموم كردند من الان دارم رو hardcore ميرم بازي واقعا سخته و مثله veteran بازي Cod4 ميمونه البته در ان سطح هم نيست و بازي تا به حال 7 ساعات طول كشيده و به لطف هوش مصنوعي خوب دشمنان بازي رو harcore بسيار لذت بخش است!!!
ميشه بگين بازي رو تو 4ساعت چه جوري تموم كردين؟؟؟
حتما رو easy رفتين؟؟؟

صداگذاري بازي بسيار خوب هستش مخصوصا تو ان مرحله جنگا كه snipe داره طرف صداي شليك به زيبايي تو جنگل ميپيچيده و موزيك هاي نواخته شده در حين بازي هم بسيار خوب هست.
اما تنها نكته نسبتا بد بازي داستان بازي است كه سر نفت اتفاق مي افتد كه البته خيلي هم تخيلي نيست و احتمالا در واقعيت هم رخ خواهد داد!!!!

single ـش که بد نبود!!! فقط حوصله آدم سر میره بازی میکنه:biggrin1: من که uninstall کردم رفت
درود جواتی همیشه کار درست رو انجام میدی:cheesygri منم میریم که راه تو رو ادامه بدم:biggrin1:
بازي بسيار خوبي هستش گرافيكش واقعا عالي هست و به لطف un3 هيچ حرفي واسه گفتن باقي نميزاره بافت هاي با كيفيت عالي نورپردازي نسبتا خوب مدل سازي عالي افكت هاي ذرات بازي اصلا خوب نيست
گرافیک بازی که در مقابل بازیهای عالی الان مثل COD 4 حرفی برای گفتن نداره یه کمی هم منو یاد COD2 انداخت اما فیزیک واقعا فوق العادس یه چیز دیگه وقتی با لانچر شلیک میکنی 1 متری طرف هیچ اتفاقی براش نمیوفته:laughing:
این موتور جدیده :cheesygri منظورت همون UE 3.0 هست دیگه البته خدایی نکرده نخواستم مسخره کنم فقط میخواستم یه کم شوخی کنم در کل ما مخلصیم:love:
واقعا این چند وقته اعصابم بهم ریخته یه بازی درست حسابی پیدا نمیشه تو بازار پشت سر هم هم بازی ها تاخیر میخورن
به 3تا دی وی دی بودنش نمی ارزه
من که خریدم 2 دی وی دی بود حالا خوبه نمیخوای بازی PS3 بخری:biggrin1:
این سازنده ها این همه پای این بازی ها زحمت میکشن بعد من که 2000 تومن پول بازیو دادم میام همه ی زحمتشونو زیر سوال میبرم:biggrin1:

من که با این بازی خیلی حال کردم اصلحه هاش خیلی متنوع اند . گرافیک بازی هم که حرف نداره .
اگه نسخه ی دیگش هم بیاد اولین نفر خودم می خرم .;)

درسته بازی خوبی هستش ولی ارزش 3 dvd رو نداشت. crysis و call of duty با اون امتیازات نجومی 2 dvd بودن.
چه ربطی داره نکنه الان داری افسوس میخوری که چرا به جای 2 تومن 3 تومن دادی؟در ضمن امتیاز بالا به نظرت ربطی به تعداد DVD داره؟ پس اینجوری چون MGS 4 روی بلوری بود نباید امتیازش با GTAــی که روی DVD بوده یکی باشه.در ضمن توی ایران بازی روی چند تا DVD میاد بازی اصلی چه COD4 چه این بازی روی یه DVD 9 هست

نكته جالبش فقط اون ماشين ها و پرنده (!) هاي كنترلي اش بود.

باقيش خسته كننده است.
البته همون طور كه اشاره شد، مشخصه كه تمركزشون بيشتر روي Multi بودنش بوده و براي تك نفره چندان چنگي به دل نميزنه....

حالا بماند كه براي من دموهاش صدا ندا ندارند (البته اون پچش رو هنوظ نصب نكردم) اما خود بازي صدا داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or