اين بازي هم اومد 3 تا DVD هست!!
يكي از دوستان اگه گرفته بگه بازي چه جوري است:cheesygri ؟
يكي از دوستان اگه گرفته بگه بازي چه جوري است:cheesygri ؟
1311D-216A9-DF75B-3EBB2-A31A0سلام
کسی هست سریال واسه نصبش برام بزاره
ممنون
درود جواتی همیشه کار درست رو انجام میدی:cheesygri منم میریم که راه تو رو ادامه بدم:biggrin1:single ـش که بد نبود!!! فقط حوصله آدم سر میره بازی میکنه:biggrin1: من که uninstall کردم رفت
گرافیک بازی که در مقابل بازیهای عالی الان مثل COD 4 حرفی برای گفتن نداره یه کمی هم منو یاد COD2 انداخت اما فیزیک واقعا فوق العادس یه چیز دیگه وقتی با لانچر شلیک میکنی 1 متری طرف هیچ اتفاقی براش نمیوفته:laughing:بازي بسيار خوبي هستش گرافيكش واقعا عالي هست و به لطف un3 هيچ حرفي واسه گفتن باقي نميزاره بافت هاي با كيفيت عالي نورپردازي نسبتا خوب مدل سازي عالي افكت هاي ذرات بازي اصلا خوب نيست
این موتور جدیده :cheesygri منظورت همون UE 3.0 هست دیگه البته خدایی نکرده نخواستم مسخره کنم فقط میخواستم یه کم شوخی کنم در کل ما مخلصیمun3

من که خریدم 2 دی وی دی بود حالا خوبه نمیخوای بازی PS3 بخری:biggrin1:به 3تا دی وی دی بودنش نمی ارزه
چه ربطی داره نکنه الان داری افسوس میخوری که چرا به جای 2 تومن 3 تومن دادی؟در ضمن امتیاز بالا به نظرت ربطی به تعداد DVD داره؟ پس اینجوری چون MGS 4 روی بلوری بود نباید امتیازش با GTAــی که روی DVD بوده یکی باشه.در ضمن توی ایران بازی روی چند تا DVD میاد بازی اصلی چه COD4 چه این بازی روی یه DVD 9 هستدرسته بازی خوبی هستش ولی ارزش 3 dvd رو نداشت. crysis و call of duty با اون امتیازات نجومی 2 dvd بودن.