Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
بهترین ها :
حجم کم : C9
حجم بسیار بالا!! : Tera

c9 ?? عزیز من یه نگاه به تعداد ارای صفحات فیسبوکشون کردی؟؟؟ DN تقریبا 180 برابر لایک گرفته
TEra اکشن نیست hack and slash هست

vindictus تحریم کرده عزیز من
[/QUOTE]

منظور دوستمون Non-trageting بود کلا نه فقط action
هر چیزی به لایک و طرفدار نیست عزیزم! کیفیت خیلی مهم تره
تقریبا هر مقایسه ای (معتبر) بین این دوتا ببینی C9 بهتره!

c9 pve= لول 60 4 تا ارچر بودیم با 4 تا اولتیمیت باس مرد فقط 7 مین تول کشید که دانجر درجه hell رو بزنیم
DN pve = سر Apoc Hell حدودا 47 فقط طول کشید که برسیم به boss فقط هم زدن نبود اگه high Laser Apoc بهت میخورد 1 hit = over 5000k دمیج میداد که فقط تنها اسکیلی که میتونه در مقابل این دمیج مقاومت کنه بلوک paladin هست بگزریم از shadow و بقیه مینی باس ها که پدرت در میاد تا بزنیشون رسیدیم باس اخر هممون 3 بار رو مردیم ولی بلاخره زدیمش

c9 pvp= کلاس repress اگه درست نوشته باشمش این کلاس همیشه op بود توی پتچ بعدی که دادن بجای اینکه قدرتش رو پایین بیارن 12% دمیج هم بهش دادن
این کلاس رو فقط میشد 3v1 یا 2v1 خیلی سخت زد ( pvp unbalance ) کلاس guardian با گرفتن بلوک به انتها هرچی نمیخواستی ضربه بزن divert in to the balls
archer = نمیشه نزدیکشون شد همین 3 کلاس 3 کلاس pvp بودن امکان نداشت بتونی بزنیشون

DN pvp = با داشتن 12 مود pvp تنوع خاصی داره کلاس ها قانونی به نام softban دارن که کاربران اون رو اجرا میکنن در مبارزات 1v1 یا 16vlower then 10 این سیستم رو اجرا میکنن که به تیم قویتر اجازه استفاده از lvl 32 skills ، ultimate skills رو نمیدن و توی 1v1 هم فقط اجازه استفاده از lvl 32 رو نمیدن softban رو خود کاربران توی فروم بازی میسازن و پابلیشر و GM ها فقط اون رو اجرا میکنن حالا کلاس ها تا حالا ندیدم کلاسی نتونه اصلا کلاس دیگه ای رو بزنه خودم شخصا کلاس های Alchamic warrior pladin priest mercenery sword master gear master shoting star رو امتحان کردم و مدال all kill رو برای همه گفتم که برای گرفتنش باید همه کلاس هارو 50 بار بزنی

بازم c9 بهتره؟ :-/

تقریبا هر مقایسه ای (معتبر) بین این دوتا ببینی C9 بهتره![/QUOTE]

c9 pve= لول 60 4 تا ارچر بودیم با 4 تا اولتیمیت باس مرد فقط 7 مین تول کشید که دانجر درجه hell رو بزنیم
DN pve = سر Apoc Hell حدودا 47 فقط طول کشید که برسیم به boss فقط هم زدن نبود اگه high Laser Apoc بهت میخورد 1 hit = over 5000k دمیج میداد که فقط تنها اسکیلی که میتونه در مقابل این دمیج مقاومت کنه بلوک paladin هست بگزریم از shadow و بقیه مینی باس ها که پدرت در میاد تا بزنیشون رسیدیم باس اخر هممون 3 بار رو مردیم ولی بلاخره زدیمش

c9 pvp= کلاس repress اگه درست نوشته باشمش این کلاس همیشه op بود توی پتچ بعدی که دادن بجای اینکه قدرتش رو پایین بیارن 12% دمیج هم بهش دادن
این کلاس رو فقط میشد 3v1 یا 2v1 خیلی سخت زد ( pvp unbalance ) کلاس guardian با گرفتن بلوک به انتها هرچی نمیخواستی ضربه بزن divert in to the balls
archer = نمیشه نزدیکشون شد همین 3 کلاس 3 کلاس pvp بودن امکان نداشت بتونی بزنیشون

DN pvp = با داشتن 12 مود pvp تنوع خاصی داره کلاس ها قانونی به نام softban دارن که کاربران اون رو اجرا میکنن در مبارزات 1v1 یا 16vlower then 10 این سیستم رو اجرا میکنن که به تیم قویتر اجازه استفاده از lvl 32 skills ، ultimate skills رو نمیدن و توی 1v1 هم فقط اجازه استفاده از lvl 32 رو نمیدن softban رو خود کاربران توی فروم بازی میسازن و پابلیشر و GM ها فقط اون رو اجرا میکنن حالا کلاس ها تا حالا ندیدم کلاسی نتونه اصلا کلاس دیگه ای رو بزنه خودم شخصا کلاس های Alchamic warrior pladin priest mercenery sword master gear master shoting star رو امتحان کردم و مدال all kill رو برای همه گفتم که برای گرفتنش باید همه کلاس هارو 50 بار بزنی

[/QUOTE]
چه بررسی هایی انجام میدید یکم برای مبتدی ها توضیح بدید روش درست lvlup رو تا مثل من بعد دو روز نپرن رو بازی دیگه.
در مورد پتچ هم اون حرف T خونده نمیشه میشه پچ مثل catch یا match

[/QUOTE]

شما فقط اومدی بهترین چیزای DN رو با بدترین چیزای C9 مقایسه کردی!

الان hack and slash با action چه فرقی میکنه ؟؟؟ (تو mmorpg ها)

اگه میشه با بازی های غیر آنلاین مثال بزنید ...

ممنون.
H&S همون بزن , بکش , برو , خودمونه !!!:d
در واقع non targeting هستند . مثل God of war یا Devil may cry.
این عبارت به سبک مبارزه اشاره داره .

ممنون.

تفاوتشون خیلی نیست . طوری هست که بشه با هم مقایسه کرد
ولی H@ck and slash در اصل سبک بازی کردنه بیشتر نه سبک بازی! تو CoD هم میتونی اینطوری بازی کنی.... ولی اساس بعضی بازی ها اینه که اینطوری بازی کنی که در بالا توضیح دادن

چه بررسی هایی انجام میدید یکم برای مبتدی ها توضیح بدید روش درست lvlup رو تا مثل من بعد دو روز نپرن رو بازی دیگه.
در مورد پتچ هم اون حرف T خونده نمیشه میشه پچ مثل catch یا match
:دی حالا شما هم ملا لغتی شدی خخخخ چشم از این به بعد درست مینویسم :دی

شما فقط اومدی بهترین چیزای DN رو با بدترین چیزای C9 مقایسه کردی!
نه والا من دو موضوع کلی رو pve و pvp رو به طور کلی بحث کردم وگرنه اگه بخوام برم تو جزئیات میتونم از افتضاح بودن فضای dungon ها بگم توی c9 یعضی از دانجن های اولیه بازی واقعا قشنگند ولی هرچی جلوتر میری بجای جذابتر شدن بیریختر و بیروح تر میشن

ممنون.

hack and slash جوریه که شما باید خودتون نشونه بگریدید مثل بازی های اکشن ولی مثلا وقتی skill شماره 1 تون رو استفاده میکنید چندین ضربه به صورت پشت سر هم زده میشه و یه جورایی قابلیت chain skill رو دارید که به صورت زنجیره ای بتونید این حرکات رو بزنید ولی aciton با اینکه شما نشونه هم میگیرید اسکیل شماره 1 تون فقط 1 کار ساده رو انجام میده مثل مثلا upercut زدن یا مثلا پرت کردن حریف رو زمین و ... حرکت های ساده و سریع و این حرکات شما باید combo خودتون رو بسازید قدرت اسکیل ها مهم هست ولی این مهارت بازیکن هست که اون رو توی pve زنده نگه میداره و توی pvp برنده میکنه !

پاک نویس :
hack AND SLASH رو هم دوستان لطف کردن معرفی کردن پست بالا :دی

آخرین ویرایش:
نه والا من دو موضوع کلی رو pve و pvp رو به طور کلی بحث کردم وگرنه اگه بخوام برم تو جزئیات میتونم از افتضاح بودن فضای dungon ها بگم توی c9 یعضی از دانجن های اولیه بازی واقعا قشنگند ولی هرچی جلوتر میری بجای جذابتر شدن بیریختر و بیروح تر میشن
مطمئنی اونی که بازی کردی c9 بوده ؟ :دی برعکس نمیگی ؟ c9 بازی کردی اصلا ؟؟؟ اتفاقا نقطه ضعف c9 همین دانجن های اول بازیه که آخر خیلی خوب میشه !!!!!!! کلا PvE این دو بازی رو نباید کار داشت چون بیشتر به بازی های آفلاین میخوره . خیلی کم به دیگران نیاز داری...
بازی بیشتر PvP هست تا PvE و صرفا PvE برای lvl up هست .... grinding هم تو هر دو بازی به چشم میاد شدید! حداقل quest های معمولی هم نیست بری وسطش دانجن! همش دانجن تکراری .... :|
یه چیز مسخره که جدیدا هم مود شده اینه که میان بازی هارو به سبک گرافیک آسیای شرقی میسازن بعد بازی رو Global عرضه میکنن .
کلا هر دو بازی یه سری ویژگی هایی که بازی MMORPG رو جذاب میکنه ندارن . که اصلیش همون کار گروهیه که بازی های بزرگ تا چند صد نفر هم pve هم pvp باید همکاری کنن ! این بازی ها بیشتر شبیه بازی هایی مثل god of war هستن . خودت بیشتر اهمیت داری تا کار گروهی

مطمئنی اونی که بازی کردی c9 بوده ؟ :دی برعکس نمیگی ؟ c9 بازی کردی اصلا ؟؟؟ اتفاقا نقطه ضعف c9 همین دانجن های اول بازیه که آخر خیلی خوب میشه !!!!!!! کلا PvE این دو بازی رو نباید کار داشت چون بیشتر به بازی های آفلاین میخوره . خیلی کم به دیگران نیاز داری...
بازی بیشتر PvP هست تا PvE و صرفا PvE برای lvl up هست .... grinding هم تو هر دو بازی به چشم میاد شدید! حداقل quest های معمولی هم نیست بری وسطش دانجن! همش دانجن تکراری .... :|
یه چیز مسخره که جدیدا هم مود شده اینه که میان بازی هارو به سبک گرافیک آسیای شرقی میسازن بعد بازی رو Global عرضه میکنن .
کلا هر دو بازی یه سری ویژگی هایی که بازی MMORPG رو جذاب میکنه ندارن . که اصلیش همون کار گروهیه که بازی های بزرگ تا چند صد نفر هم pve هم pvp باید همکاری کنن ! این بازی ها بیشتر شبیه بازی هایی مثل god of war هستن . خودت بیشتر اهمیت داری تا کار گروهی

بابا اول بازی همش جنگل های ردیف هست واقعا قشتگ کار شده ولی مثلا اسمش یادم نی ولی همونی که اولین درجه hELL رو داشت ..... یادم نمیاد اسمش کل مپ رو میشد با UDK تو 1 روز ساخت ! هیچی نداشت ! هیچی!!!
griding آره تو هر دوتا بازی هست ! به شدت هم افتضاحه ! ولی DN بعد از پتچ max lvl 60 تقریبا کاری کرده که با pvp کردن هم بشه لول اپ کرد ! البته این پتچ هنوز توی Eu و SEA نیومده و فقط توی نسخه KR بازی هست !
ولی لااقل تو DN وقتی میری Sea Dragon NEst یا Green Dragon Nest واقعا ادرنالین خونت میزنه بالا ! از بس هیجان انگیز و سخته! تازه شنیدم Black Dagon Nest دیگه از هر 8 گروه 4-5 تاشون نفله میشن برمیگردن!!! ولی تو c9 باس Hell میزدیم احساس میکردم دارم لول اپ میکنم هنوز :/

آره خوب عادت کردی به DN :دی
ولی اینا که هست مشکل از بازی نیست... مشکل از پابلیشره... CC که معلوم نبود داشت چیکار میکرد :دی ولی EU به نظر بهتر میاد

CC افتضاح !!! یه ایونت گزاشتن به نام Green Dragon killers توی کانال فارم بازی ch1 گفتن بیاید اونجا به صورت random باس دراپ میکنیم شما بزنید اخر کارم بهتون جاییزه میدیم !! ! اقا ما سری اول اومدیم سر ساعت بریم داخل ....... همین که زدیم Change chanal to ch1 farm دیسکانکت شدیم !!! 10-20 بار دیسکانکت شدیم!!! فرداش دور دوم بود 3 ساعت قبل رفتم داخل با بروبجز اتحاد چرت پرت میگفتیم میخندیدیم ! رفت رسید به ایونت !! انقدر لگ شده بود ! که ضربه میزدی 8-9 ثانیه بعد میخورد!!!! بعد چه ایونت مذخرفی!!! باس مینداختن با 1 اتک همرو میکشت !!! بعد GM دوباره زنده میکرد! دوباره میکشت دوباره زنده میکرد !!! به همین روال تا اخر!!!( البته نرسیدم تا اخرش DC شدم ) بعد از این اپدیت سروراش شد لگ خالص!!! + اپدیت cash shop که @ری@د تو بازی !! 1 لباس 48k CC! = 48$ سنگاپور!!!!

پس بنا به این مسائلی که بزرگان mmorpg بیان کردن دوتا گزینه میمونه age of wushu و Allods حالا مسئله اینه کدوم برای aow نیاز به beta key (تا اصلش بیاد)داریم پس میمونه allods اونم میگن اروپا نداره پَ چه کنِم

پس بنا به این مسائلی که بزرگان mmorpg بیان کردن دوتا گزینه میمونه age of wushu و Allods حالا مسئله اینه کدوم برای aow نیاز به beta key (تا اصلش بیاد)داریم پس میمونه allods اونم میگن اروپا نداره پَ چه کنِم
خوب باید صبر کنی ! اصلا کار گیمر جماعت wait کردنه !! چه برای Beta key چه برای release یه برای .... :دی مثل Blade & Soul که حدودا 3 سالی هست سرکار گذاشته مارو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or