Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
SEA بشدت لگ هست + ساپورت ضعیف + cash machine !
EU جعیت کمتر نسبت به sea + عقب بودن 29 پچ ولی لگ نیست ( به سرعت هم داره اپدیت میکنه)
این ایراداشون هست

آخرین ویرایش:
DN که حال نداد البته sea دانلود کردم پر باگ بود و لگ از سیستم هدف گیریش هم خوشم نیومد برم تو کار allods ببینم چجوریه میگن کپی wow هستش اگه باشه که دوستش دارم Tera و Aion هم بعد این

اگه از سایت webzen دانلود کنی آره
نه بازی خیلی فرق نداره . ولی خوب player های webzen خیلی بیشتره!

باید بزارم دوباره بگیرش ...

داداش نظرت در مورد Tera rising چیه ؟
به نظرت c9 بهتره یا tera ؟
اگه دانلودش می ارزه ، سایتی که باید بازی رو ازش دانلود کنم رو بگو ...

یه تریلر الان از c9 دیدم خیلی خفن بود ...

آخرین ویرایش:
نه! Mount اینجا کلا لازم نیست خودت بعدا میفهمی چرا :)
پولی ها هم همیشگی نیست . یه موقع هایی هم Mount میده بهت کوئست ها و باس ها نگران اون نباش

سلام
یه بازی دیدم اسمش Prime World
یه بازی در سبک Moba ولی با امکانات بیشتر و گرافیک عالی . خیلی متفاوته
هنوز منتشر نشده ولی نسخه ی روسی بازی در دسترسه . بهترین بازی روسی هم انتخاب شده !!
نسخه ی انگلیسی Closed Beta هست تا تابستون (احتمالا زودتر) Open Beta بازی هم شروع شه . من که ویدیو و عکساشو دیدم کلی حال کردم :دی
برای بازی کردن نسخه ی روسی هم چون MMORPG نیست بازی خیلی نیاز نیست زبون روسی بلد باشین! راحت میشه بازی کرد تازه فحشم بدن نمیفهمین :))
حجم دانلود مستقیم (از تورنت) 1.2 گیگه که سرعتش خوبه :
http://updates.playpw.com/PrimeWorld.torrent
دانلودش از دانلودر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم ولی اینم لینک :
http://baker.playpw.com/do?muid=wp0wc
من که گذاشتم دانلود فردا میرم ببینم چه خبره . خوب بود تاپیک میزنم .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد تاپیک Allods Online هم بگم فعلا یکم صبر کنید پلیر بیشتر شه و اگه بچه ها خوششون اومد تاپیک بزنیم .
سعی میکنیم با وجود این تاپیک بحث های اولیه ی مربوط به بازی اینجا انجام شه و دیگه تو تاپیک اصلی بازی ده صفحه در مورد حجم و لینک دانلود بحث نشه و تمام اطلاعات جمع آوری شده در این تاپیک در پست اول تاپیک اصلی قرار بگیره تا یه تاپیک کاملا مفید در مورد بازی داشته باشیم .
در مورد بازی Prime World هم همین طور ! اول تست میکنم و دوستان هم اگه خوششون اومد دانلود میکنن و یه سری بحث های اولیه در مورد خوب یا بد بودن بازی و مشکلاتش و ... رو همین جا انجام میدیم و بعد تاپیکشو میزنم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد این تاپیک (خودم صاحب تاپیک نیستم فقط قصد پیشنهاد دارم) قاعدتا قصد ایجاد کننده ی تاپیک این نبوده که بیایم تو هر پست اسم بازی بگیم یا نهایتا بگین خوبه یا بد بعد به پست اول اضافه کنه ! در اینجا سعی میکنیم بازی های جدید رو معرفی کنیم و اخبار عرضه شدن جدید ترین بازی های آنلاین رو بذاریم تا یه دید کلی روی بازی های آنلاین داشته باشید .
مثلا خودم خیلی دردسر داشتم تو انتخاب بازی آنلاین! همش بازی دانلود میکردم و به مشکل بر میخوردم چون چنین جایی نبود که توش بتونم اطلاعات کسب کنم . یا سایت های خارجی بود که خوب خیلی امکانات رو که اونا دارن ما نداریم و اونا بازی هارو بر اساس امکانات خودشون رتبه بندی و معرفی میکنن!
تاپیک های زیادی از معرفی بازی هست که بعضیاشونم خودم زدم و چند صفحه ای بیشتر جلو نرفتن و فقط یا اسمشونو پست میکردن یا میپرسیدن حجم چقدره یا پینگ چطوره؟

زیاد چرت و پرت گفتم دیگه :)) خواستم تاپیکو بالا نگه دارم داستان گفتم :|

@kparsakia
ممنون به خاطر مقالت XD
اين تاپيک Allods رو هم زحمتش رو بکش، دوست دارم خودت تاپيکش رو بزني، اين بازي احتياجي به تاييد کردن نداره ,ولي در مورد بقيه بازيها درست ميگي اينجا بايد راجع بهش بحث/معرفي بشه
بعد اگه اينجا بشه پاتوق کسايي که بازيهاي F2P انجام ميدن يا دنبال بازيهاي F2P هستن بهتره،اينجا به صورت کلي در مورد اينجور بازيها بحث بشه و صحبتهاي جزييش هم بمونه تو تاپيک مربوط به هر بازي
کسی lineage2 و 4story رو بازی کرده اطلاعاتی ازش دارن حجم بازی چقدره
LineAge II باید بالای 17یا 18 گیگ باشه
کلاینت من نزدیک 16 گیگه ولی چن ماهه براش پچ نگرفتم
این 4story هم حجمش نباید زیاد باشه، اگه درست هم یادم مونده باشه یه WoW Clone هست فقط کافیه یه چند تا SS از بازی ببینی تا متوجه شباهت بازی بشی، شبیه بازی Gates Of Andaron هم هست
ترجیح میدم بازیWoW رو توی یه Private Server بازی کنم تا یه همچین بازیهایی رو توی سایت اصلی!

P30Arman@
آرمان جان از امضات معلومه عشق بازیهای اکشن ممو + Grind هستی :)
بعد مگه این بازی Rusty Heart داون شده سروراش؟
این بازی از اون بازیا بود که فک کنم میشد با گیم پد بازیش کرد گرافیک قشنگی هم داشت ولی تنوع کلاسهاش خوب نبود سه تا کلاس داشت کلا ،آخرم نفهمیدم کلاس چهارم به بازی اضافه شد یا نه؟ و همش هم باید داخل دانجن ها گریند میکردی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or