Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
Secret World مگه شارژ ماهانه نمیخواست؟ :|

دسامبر سال پیش f2p شد، البته اول باید بازی رو بخرید به قیمت 30 دلار بعدش دیگه شارژ ماهانه نداره مثل GW2 سیستم b2p

کلا این سبک بازی ها که می خوان نو آوری داشته باشند خیلی سخته که p2p بمونن

swtor با اون عظمت EA,Bioware از آخر F2P شد

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان بازی Allods رو سایتی که باید توش ثبت نام کنم و جایی که باید ازش بازی رو دانلود کنم رو بگه ...
راستی ، ایران رو تحریم نکرده ؟
و در مورد کل بازی ها:
خیلی از بازی ها سرور های اروپا و آمریکا دارن ، دانلود بازیشون هم فرق میکنه ؟ (یعنی برای بازی کردن تو سرور های اروپا باید یه نسخه دیگه از بازی رو دانلود کنم؟)
مثلاً همین Allods هم 2 تا سایت داره ...
و این که سایتی که توش باید ثبت نام کنی هم فرق میکنه ؟ (اینجور که خودم دیدم این بازی های فری 2 پلی تو سایت بازی ثبت نام نمیکنی و تو سایت شرکت سازنده ثبت نام میکنی ، پس فکر کنم فرقی نمیکنه ، نه ؟)
Official Allods Online European Website - Your Free Fantasy MMO / MMORPG Game from gPotato.eu
نه تحریم نکرده :)
بله معمولا فرق دارن .
سایت EU بهتره چون پینگ بهتره... از همین سایتی که دادم برو
دسامبر سال پیش f2p شد، البته اول باید بازی رو بخرید به قیمت 30 دلار بعدش دیگه شارژ ماهانه نداره مثل GW2 سیستم b2p

کلا این سبک بازی ها که می خوان نو آوری داشته باشند خیلی سخته که p2p بمونن

swtor با اون عظمت EA,Bioware از آخر F2P شد
f2p ؟ b2p ؟ خیلی فرق دارن!! secret world هیچ وقت f2p نبوده . یه مدت p2p و بعدش شد b2p
swtor ربطی نداره . swtor در حد خودش شکست خورد... واسه همین f2p شد!
كسي Secret World رو بازي كرده يه خورده اطلاعات از نوع بازي بده با اسلحه ميرن جلو يا با شمشير تو خوده سايتش هر دوتاش هست
GTA رو تصور کن شده یه بازی MMORPG ! بیشتر از این نمیشه گفت باید بازی کنی

Official Allods Online European Website - Your Free Fantasy MMO / MMORPG Game from gPotato.eu
نه تحریم نکرده :)
بله معمولا فرق دارن .
سایت EU بهتره چون پینگ بهتره... از همین سایتی که دادم برو

f2p ؟ b2p ؟ خیلی فرق دارن!! secret world هیچ وقت f2p نبوده . یه مدت p2p و بعدش شد b2p
swtor ربطی نداره . swtor در حد خودش شکست خورد... واسه همین f2p شد!

GTA رو تصور کن شده یه بازی MMORPG ! بیشتر از این نمیشه گفت باید بازی کنی

پسر جان بازی هایی که b2p هستن رو جزو f2p ها حساب می کنن ;) می تونی توی گوگل سرچ کنی بیینی

این بازی هم مطمئن باش اگه اوضاعی بهتر از swtor داشت الان شارژ ماهانش رو ور نمی داشت، کلا در این سبک MMORPG اه p2p بلیزارد هست که یکه تازه

من نگفتم secret خوبه! بد موقع منتشر شد ... بین swtor و gw2 و خیلی بازی های دیگه! خوب توقع نباید داشته باشه شارژ ماهیانه بدن
اونی که شما میگی اکثرش شایعست و بعضیاش هم که اشتباه نوشته .
f2p = مجانی ! وقتی شما باید یه پول بدی دیگه مجانی نیست . کافیه به جای گوگل اون عقلتو به کار بندازی پسر جان!
بحث با شما فایده نداره هنوز زوده برات !! تو همون تفکرات خودت حال کن به من چه .
(در ضمن من هر جفتشون رو بازی کردم . مقایسه این دوتا مثل مقایسه ی basketball 2k با fifa 13 هست !)

من نگفتم secret خوبه! بد موقع منتشر شد ... بین swtor و gw2 و خیلی بازی های دیگه! خوب توقع نباید داشته باشه شارژ ماهیانه بدن
اونی که شما میگی اکثرش شایعست و بعضیاش هم که اشتباه نوشته .
f2p = مجانی ! وقتی شما باید یه پول بدی دیگه مجانی نیست . کافیه به جای گوگل اون عقلتو به کار بندازی پسر جان!
بحث با شما فایده نداره هنوز زوده برات !! تو همون تفکرات خودت حال کن به من چه .
(در ضمن من هر جفتشون رو بازی کردم . مقایسه این دوتا مثل مقایسه ی basketball 2k با fifa 13 هست !)

idiot, idiots are everywhere

black list ;)

جواب شما در مقابل حرفای درست و حقیقت همیشه همینه . سعی کن بزرگ شی

in response of bullsh|ts, yes

آخرین ویرایش:
جواب شما در مقابل حرفای درست و حقیقت همیشه همینه . سعی کن بزرگ شی
in response of bullsh|ts, yes
وای شما چقدر انگلیسی بلدین !! :O
شما همین که چندین بار اخطار گرفتین و بن شدین کافیه که بدونم الان این وسط اشتباه از کیه ...

آخرین ویرایش:
من فايل zip كه 5.89 مگ هست رو دارم دان ميكنم راحت ترم هست فشرده شده است حجم كمتري هم بايد دانلود كنم فعلا كه 2 گيگش رو گرفتم بايد تا تهش برم كسي نسخه كامل بازي مخصوص eu رو داره حجم دقيقش رو بگه

من فايل zip كه 5.89 مگ هست رو دارم دان ميكنم راحت ترم هست فشرده شده است حجم كمتري هم بايد دانلود كنم فعلا كه 2 گيگش رو گرفتم بايد تا تهش برم كسي نسخه كامل بازي مخصوص eu رو داره حجم دقيقش رو بگه

من که دارم با اینستالر خودش نسخه اروپا رو دانلود میکنم ...
زده 6 گیگ (دقیق 6 گیگ)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or