Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
حداقل 10 تا ؟ :دی
توی ایران متاسفانه MMORPG مجانی خیلی مطرحی نداریم! ولی پولی WoW و GW2 و ...
پولی زیاده که البته بازم مطرح هاش سه چهار تا هم نیست . کلا زیاد تنوع طلب نیستیم انگار :دی

يه بازي كه بشه جاي wowرو بگيره حداقل از دست سرور فري راحت بشيم زورمون به دلار نميرسه حداقل تو سرور فري وقت تلف نكنيم Allods خوبه ارزش دانلود كردن داره؟
از سبك دراگون وست خوشم نمياد فقط تو دانجيون
plantside رو من مي خواستم دانلود كنم خودش يه لانچر مخصوص داره مثل اينكه راهشو از استيم جدا كرده
warframe هم بازي زيباي هست البته تو بتاست هنوز جا داره تا راه بيفته
teamfortes رو يكي از ددوستان گفت فقط 5 گيگ دانلود ميكنه من گذاشتم دانلود شه 4.8 گيگ دانلود كرد درصدش رو نوشته بود 40 درصد دقت كنين بازيش هون 12 گيگ هست

Azaramir
بازی Allods دقیقا همون چیزیه که دنبالشی!!
هر بازی ای که خواستین اگر دیدم کسی دانلود کرد یکم پلیر جمع شد بگین که تاپیکشو بزنم

The Secret World قبلا P2P بود ولی چند ماهه B2P شده کلاینت پر حجمی هم داره بالای 35 گیگ، کلاینت من که برای 6 ماه پیشه 34 گیگه که یه 9، 10 گیگی هم پچ باید بگیرم براش XD

در مورد لیست هم میتونی اولویت بندی کنی ترتیب ها رو جابجا کنی بهتره به نظره من چیزی رو پاک نکنی یا خط نزنی بهتره
چون اگه بخوای زیاد سخت بگیری و خط هم بزنی یا پاک کنی لیست خوبی نخواهد شد، الان من میتونم بگم که تقریبا بهترین بازیهای F2P تو لیستت هستن و بازیهای بهتر از این بعید میدونم پیدا کنی
پس نطر من اینه ---> یه لیست به ترتیب خوب بودن و یه خط هم جلوش توضیح باشه شامل سبک بازی و حجم و... تا کسی که لیست رو میبینه بهترین بازی رو طبق سلیقه و حجم و سبکش انتخاب کنه چون بالاخره هر کسی یه سلیقه ای داره شاید از بازی که شما یا من خوشمون نمیاد یه نفر دیگه خوشش بیاد

یه بازی هم قراره بیاد به اسم Sura Online شدیدا شبیه دیابلو هست مراحل بازی و PvP خوبی هم داره البته 2014 قراره بیاد

يه بازي كه بشه جاي wowرو بگيره حداقل از دست سرور فري راحت بشيم زورمون به دلار نميرسه حداقل تو سرور فري وقت تلف نكنيم Allods خوبه ارزش دانلود كردن داره؟
از سبك دراگون وست خوشم نمياد فقط تو دانجيون
plantside رو من مي خواستم دانلود كنم خودش يه لانچر مخصوص داره مثل اينكه راهشو از استيم جدا كرده
warframe هم بازي زيباي هست البته تو بتاست هنوز جا داره تا راه بيفته
planetside منو بیاد bf3 میندازه! بازی خوبیه گرافیک و گیم پلی خوبی داره . به صورت mmo هست ، شما یه سرور انتخاب می کنی و توش بازی و رشد می کنی . مثل cod یا bf3 نیست که مثلا tdm داشته باشه .
warframe مثل me می مونه ، coop هم هست.

Secret World واقعا بازی بزرگیه...
Sura Online رو نمیدونم ولی اگه بازی مجانی شبیه Diablo 3 میخواین حتما Path Of Exlie رو امتحان کنید پشیمون نمیشین

اون اوایل که بازی Allods اومده بود خیلی باگ داشت و یه ایراد اساسی هم یه نفر داخل بازی بهم گفت ولی نمیدونم درست گفت یا نه اونم این بود که واریور میتونست هیل کنه و این یعنی کلاسهای هیلر ارزش کمتری تو بازی خواهند داشت حالا درست گفته بود اون بنده خدا یا نه؟

در مورد لیست هم میتونی اولویت بندی کنی ترتیب ها رو جابجا کنی بهتره به نظره من چیزی رو پاک نکنی یا خط نزنی بهتره
چون اگه بخوای زیاد سخت بگیری و خط هم بزنی یا پاک کنی لیست خوبی نخواهد شد، الان من میتونم بگم که تقریبا بهترین بازیهای F2P تو لیستت هستن و بازیهای بهتر از این بعید میدونم پیدا کنی
پس نطر من اینه ---> یه لیست به ترتیب خوب بودن و یه خط هم جلوش توضیح باشه شامل سبک بازی و حجم و... تا کسی که لیست رو میبینه بهترین بازی رو طبق سلیقه و حجم و سبکش انتخاب کنه چون بالاخره هر کسی یه سلیقه ای داره شاید از بازی که شما یا من خوشمون نمیاد یه نفر دیگه خوشش بیاد
درسته لیست رو باید مرتب کنم. البته سبک و حجم و سایت رو معرفی کردم . لیستی که خط زدم یه لیست فرعی هست . لیست اصلی همون هایی هست که معرفی کردم .

سلام.

یکی از دوستان بازی Allods رو سایتی که باید توش ثبت نام کنم و جایی که باید ازش بازی رو دانلود کنم رو بگه ...
راستی ، ایران رو تحریم نکرده ؟
و در مورد کل بازی ها:
خیلی از بازی ها سرور های اروپا و آمریکا دارن ، دانلود بازیشون هم فرق میکنه ؟ (یعنی برای بازی کردن تو سرور های اروپا باید یه نسخه دیگه از بازی رو دانلود کنم؟)
مثلاً همین Allods هم 2 تا سایت داره ...
و این که سایتی که توش باید ثبت نام کنی هم فرق میکنه ؟ (اینجور که خودم دیدم این بازی های فری 2 پلی تو سایت بازی ثبت نام نمیکنی و تو سایت شرکت سازنده ثبت نام میکنی ، پس فکر کنم فرقی نمیکنه ، نه ؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or